לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-07-2006, 19:02
  מהונדס מהונדס אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.07.06
מעבר בין יחידות לאחר גיוס

אתם אולי לא מכירים אותי אבל אני מוכן לעשות כמעט הכל כדי לשרת ביחידה מובחרת, עילית וכו'.
אני מתגייס להנדסה יום שני זה ומתכוון לצאת לגיבוש יהל"ם, במידה ואני לא עובר אותו, האם אני יכול לאחר שאני יודע שאני לא עברתי או פרשתי לעבור ליחידה אחר (גולני, גבעתי, נח"ל) ואז לצאת שמה לגיבושים של היחטיות? האם אני יכול להגיש בקשה לעבור יחידה לאחר 4 חודשיים של טירונות (יאנו לסיים את הטירונות ואז לבקש לעבור) ?
אתם בטח שואלים למה שאני ארצה לעבור יחידה לאחר טירונות, אז אני אענה לכם, אני מאמין שיכניסו אותי לכושר טוב לאחר 4 חודשיים אלו ואז כשאני אעבור יחידה אז יהיה לי פחות קשה לעבור את הגיבושים של היחטיות.
ד"א אם מישהו יכול לכתוב לי כמה זה ק"מ מסע כומתה של הנדסה קרבית ויהל"ם אני ממש יודה לו.
עוד משהו קטן ואחרון, מישהו יודע מתי יהל"ם עושים קורס צניחה ומתי הם עושים קורס לוט"ר ? ומה בא ראשון לוט"ר או צניחה?
דה מראש לכל העונים!

נערך לאחרונה ע"י מהונדס בתאריך 28-07-2006 בשעה 19:22.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-07-2006, 20:00
  yamason yamason אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.05.06
אני שמח לענות לך בתור "לוחם בהנדסה".
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מהונדס שמתחילה ב "מעבר בין יחידות לאחר גיוס"

קודם כל אחי אני מצטער לאכזב אותך אבל אם אתה משובץ להנדסה קרבית אתה ככל הנראה לא תעבור ליחידה אחרת(עברתי כל דבר אפשרי ואני תקוע ביחידה הזאת)
אתה תמיד יכול להגיש בקשה לעבור יחידה.
אבל מה שאני מציע לך הוא ככה,תתגייס להנדסה בלי לעשות בעיות בבקו"ם..ולצאת לגיבוש יהלו"ם.
אל תישבר בשבועות הראשונים תעביר אותם קליל,תוך שבועיים-חודש יגיע הגיבוש.
לא צריך כושר מטורף בשביל לעבור את הגיבוש.
החלק הכי קשה בגיבוש הזה זה הזחילות,אני ממליץ לך לא לקרוע את עצמך בקטע הזה כי אתה באמת תיקרע...תראה נחישות והתמדה תסיים את הגיבוש ורוב הסיכויים שאתה ביחידה.
אני לא יודע מתי הם עושים את קורס הצניחה אבל תאמין לי שזה הדבר האחרון שיעניין אותך כשבע"ה תגיע לשם.
אם התקבלת ליחידה אתה תעבור את הטירונות עם כל שאר החיילים שבגדודים אבל בתוך הטירונות הזאת יהיה לך תכנים שונים טיפה,אלה שעברו והתקבלו ליחידת יהלו"ם יהיו למחלקה אחת בתוך פלוגת הטירונים ויעברו כמו שאמרתי טירונות טיפה שונה יותר קשה.
לאחר הטירונות יש את טירונות היחידה שלמייטב ידיעתי של יחידת יהלו"ם ממש ממש לא טירונות פשוטה(משך של חודש וחצי-2)
ולאחר מכן מסלול חצי שנה אם אני לא טועה...ובסוף,חצי שנה של הכשרה ייעודית ביחידות של יהלו"ם
שהם:סמו"ר,ס"פ,מדרון מושלג,גבעול,וחוד החנית של היחידה..סיירת יעל.
בכל אחת מיהחידות הללו הכשרה מאתגרת ומעניינת.
בהחלט יחידה ששוה לנסות להגיע אליה.

מקווה שעזרתי טיפה.

המון בהצלחה!!!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:56

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר