אני חדשה פה, אבל צופה בפורום כבר יותר משנה (עוד זכיתי לראות הודעות של כפתור בזמן אמת...), ועכשיו החלטתי גם להירשם...
אז קבלו אותי בהופעת בכורה -
בצבעי עפרון-מים (water color pencils - אלה עפרונות שמציירים בהם ואח"כ אפשר לעבור עליהם במכחול רטוב כדי לקבל אפקט של צבעי מים. אני לא עברתי על הציור במכחול, אבל העדפתי להשתמש בהם כי הם רכים יותר מעפרונות רגילים).
זה הרפרנס של הציור, שלקוח מתוך פרסומת לסרט שאני ממש לא זוכרת איך קוראים לו, ואין לי מושג על מה הוא, אבל התמונה הייתה יפה, והשם נראה לי מתאים
אשמח לתגובות (בעיקר לגבי איך אפשר לעשות שהכובע יראה כמו כובע...)
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי tiras777 שמתחילה ב "יפה..:):)):):):):) הבעיה היא בצבעים..את צריכה להבליט אותם יותר."
אבל יש לי 2 בעיות:
א. (לkidonkey) אין לי פוטושופ .
(אולי אפשר לעשות את זה גם בתוכנות אחרות לעיבוד תמונה? בעיה נוספת שיש לי בעניין הזה הוא שהמסך שלנו כהה, ולכן אני לא רואה עליו את הצבעים כמו שהם באמת)
ב. (למעירים על העיניים) אין לי מושג איך מתקנים ציור שצויר בצבעי עיפרון (בלי פוטושופ, כאמור)...
ובקשר להצללות בעיניים - השתדלתי מאוד שיהיו כמו ברפרנס, ולכן לא ממש הבנתי מה הכוונה באמירה שהצל לא בא מאותו כיוון.
אשמח לקבל עוד תגובות, ושוב - מחכה לעצות בקשר לכובע.
נתחיל בפיקאסה אם לא נאהב, נעבור לתוכנה הבאה
Picasa.google.com
בקשר לעיניים, אני אגיד לך מה הפריע לי וממה אני חושב שזה קרה
רואה את העיגול השחור? זה מסמל את ההצללה התחתונה.
בעין הראשונה נראה שההצללה (בלי קשר לגובהה העין) יותר גובהה מאיפה שהיא צריכה להיות (ממש בגבול העין).
ואז זה משנה את הזוית.
הבנת?
נערך לאחרונה ע"י Kidonkey בתאריך 06-08-2006 בשעה 21:47.
אני מרגיש כמו נסיך הגיאות והשפל, אביר הקונטרסט, מטיף, או כל דבר אחר.
הדבר שהכי מפריע לי זה העדר קונטרסט, בין הכובע לפנים, בין אצבעות היד, בין הנחיריים לפנים.
זה מה שגורם לזה להראות כמקשה אחת ולא מבליט החוצה חלקים מסויימים. זה משהו שעדיין אפשר לשפר, במידה ורוצים.
העירו על הדיוק האנטומי ועל הסטייה של העיניים, ובסה"כ זה לא רע. שליטה טובה בעפרונות צבעוניים, שהם כלי מאד נח ומהנה, לדעתי.
וברוכה הבאה.