06-08-2006, 16:01
|
|
|
|
חבר מתאריך: 06.08.06
|
|
|
תכשיטי כסף 925 וגופיות מבאלי אינדונזיה-הצעה עסקית
שלום רב
בידיי מלאי קטן של 40 תכשיטים מכסף לנשים הכולל ועגילים הכל בעיצובה של חברתי האיטלקייה שחיה באי באלי שבאינדונזיה.הפריטים יפייפיים מעוצבים בחן ומשובצים באבנים שונות אלמוגים קוראלים ואם הפנינה.שווה פגישה שבה אציג בפניכם את הקולקציה.המחירים נוחים אך לא מחיר סיני ותאילנדי כיון שאלו עבודות איכותיות .קהל המטרה הוא רמת הביינים +. מצ"ב קבצים לעיונכם
שאיפתי למכור את 40 התכשיטים לקונה אחד ולתת לקונה אפשרות להכפיל ואף לשלש את השקעתו.הצעה זו יכולה להתאים לחנויות איכות,לחנויות מעצבים,ולאנשים שעושים חוגי בית ובאים במגע עם נשים מכל חתך הגילאים
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
בנוסף הבאתי מלאי קטן של גופיות איכותיות עם אבנים פייטים והדפסים שונים.מלאי מיוחד בעבודת יד אינדונזית בסקירה קצרה שעשיתי ברחובות תל אביב ובקניונים ראיתי גופיות שמזכירות את שלי נמכרות גם ב-300 ש"ח.גם כאן לקונה הרציני יש אפרות נהדרת להכפיל את השקעתו ואף לשלש.בידיי כ-200 גופיות בצבעים שונים ארוזות ומחכות לקונה שיבוא.גם במקרה הזה אני מייעד את הגופיות לחנויות איכות ולאנשים שעורכים חוגי בית.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------סיכום דבר
זהו ניסיון התקשרות עמכם
החזון שלי הוא לייבא דברים רבים מאינדונזיה ואני כבר מכין קולקציות חדשות ואת קיץ 2007
כיון שיש לי את הקשרים הנכונים
חברתי היא מעצבת תכשיטים ובעלת חנות תכשיטים
ובנושא הטכסטיל יש שם דברים
נהדרים איכותיים וזולים יחסית
אני מזמין אתכם להיות לקוחות שלי
ואני סמוך ובטוח ששני הצדדים ירויחו מהקשר
יום טוב
דרור מנגל
0505606767-סלולרי שלי
|