לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-08-2006, 03:04
  האיש שראה הכל האיש שראה הכל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.12.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי E1t4n! שמתחילה ב "רציתי שיסבירו לי כמה דברים על היחידות המובחרות"

שלום איתן,

לצערי יום סיירות סביר להניח אתה לא תקבל בגלל המספר של המשקפים, ככל הידוע לי המספר המקסימלי הוא 1.5 ויתקנו אותי חברי הפורום.

בנוגע לעקמת, תראה אורטופד ותשאל אותו האם העקמת שלך חמורה ועד כמה היא מורידה פרופיל והאם לדעתו היא יכולה לפגוע בך בשירות קרבי ובין היתר ביחידה מובחרת.

אתה יכול להגיע בוודאות לכל היחידות המובחרות של צה"ל מלבד שייטת-13, סיירת מטכ"ל , שלדג ו-669 , אז כך שכדאי לך להתחיל להתכונן

להתכונן יש תמיד למה, תקח בחשבון שאם הקב"א שלך תיהיה גבוהה אתה סביר להניח תקבל זימון לקורס חובלים כמאותר צדדי, זימון לחיל המודיעין ואם תרצה גם זימון לגיבוש צנחנים - דובדבן לדוגמא.

אתה יכול לקחת כמטרה את היחטיות שאתה מדבר עליהן לשירותך הצבאי, אין אתה פסול משירות בכל היחידות הללו (כולל את מגלן, דובדבן ושאר היחידות) , לשם זה אתה תצטרך המון רצון והתמדה, בהצלחה!!!!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-08-2006, 03:35
  RonenS RonenS אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.07.06
תשובה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי E1t4n! שמתחילה ב "רציתי שיסבירו לי כמה דברים על היחידות המובחרות"

יחטיות- יחידות חטיבתיות- פלסר עורב חהן וכו'
גולני וצנחנים הן החטיבות חי"ר היחידות שממיינות ליחטיות שונות באופיין מהפלסר עורב וכו
לצנחנים יש בנוסף את מגלן ודובדבן ולגולני יש את אגוז.
המיון ליחידות נעשה ע"י גיבוש שמתקיים שבוע מיום הגיוס לחטיבה.
דובדבן- אתה בטח יודע שייעוד של דובדבן הוא לוחמה במבנים (לא לתפוס אותי בקטנות) והם ידועים גם כמסתערבים.
מגלן- יחידה שהוקמה בתחילתה לייעוד מסויים של לחימה בלבנון. את הייעוד לא יכולים להגיד לך גם מי שיודע וגם מי שלא. תריץ חיפוש אולי תמצא כמה משפטים ,לא יותר.
אגוז- יחידה שגם הוקמה כאשר מטרתה היא לחימה בלבנון. בקיצור מאומנים ללוחמת גרילה.

יש לציין שדובדבן ומגלן אינן שייכות כמעט וכלל לחטיבת הצנחנים- מגלן נמצאת תחת אוגדת מילואים ודובדבן אין לי מושג. לעומת זאת לאגוז יש קשר יותר ישיר לגולני והיא נמצאת תחת פיקוד צפון וגם עושה טירונות יחד עם גולני.

בקשר למשקפיים אני לא חושב שזה צריך להפריע לכל היחידות. ליחטיות אני די משוכנע שאפשר.
בקשר לעקמת אם לא הורידו לך פרופיל אין סיבה שתהיה בעיה.

מקווה שעזרתי בהצלחה.
ישן 13-08-2006, 03:40
  E1t4n! E1t4n! אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.06
אוקיי תודה פשוט אמרו לי

אני מכיר אחד שהוא בדובדבן עעכשיו בהד 1 ואחד שהוא מדריך בשלדג שלדג ושייטת אני יודע שהמספר גבוה מידי אה וגם 669 אבל לשייטת ממש לא התכוונתי ללכת וכנל גם לגבי חובלים הים לא כ"כ מעניין אותי זה מדובדבן אמר שהוא חושב שהמשקפיים לא צריכים להפריע אבל הוא לא ידע להגיד בוודאות לגבי הגב כן אתה צודק אני באמת אלך לראות אורטופד אבל בכל זאת תודה אבל אם יש מישהו שיכול להגיד לי בוודאות שאני יכול להתקבל למטכל עם מספר 3 במשקפיים יהיה נחמד לאדע אם זה עוזר אבל העדשות שאני מרכיב אם אני פותח עניים בתוך המים הם לא נופלות לי כאילו ניסיתי פעם אחת לאיזה 10 שניות ננסה בהזדמנות משהו רציני יותר אבל תודה בכל זאת על התשובות
ישן 13-08-2006, 12:49
  assaf tolko assaf tolko אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.06.06
תשובות

מספר 3 במשקפיים מונע ממך לקבל יום סיירות ומכאן מונע ממך קבלה לסיירת מטכ"ל, שלדג, 669, שייטת 13 וקורס חובלים. בנוסף המספר הזה מונע ממך קבלה לקורס טיס.

יח"טיות - יחידות חטיבתיות. הכוונה בעצם ליחס"ר של כל חטיבה שמורכב מהפלס"ר-פלוגת הסיור (הסיירת של החטיבה), העורב (פלנ"ט-פלוגת נגד טנקים) - המתמחה בלוחמת טילי נ"ט והפלחה"ן - פלוגת חיל ההנדסה, המתמחה בעבודה עם חומרי נפץ וחבלה.
המיון ליח"טיות נעשה בגיבוש יח"טיות (כ-3 ימים) שנעשה כשבוע לאחר הגיוס לחטיבה (צנחנים, גולני, גבעתי או נח"ל).

מגלן ודובדבן הן יחידות שלא קשורות לחטיבת הצנחנים אך הן עושות את הכשרת היסוד שלהן (טירונות ואימון מתקדם) בבא"ח של הצנחנים והמיון אליהם נעשה בגיבוש יח"טיות של הצנחנים. ככה שאם אתה רוצה להגיע לאחת משתי היחידות האלה אתה צריך להתגייס לצנחנים (ובשביל דובדבן אתה צריך להודיע עוד בגיבוש צנחנים שאתה מעוניין בהם ואז תהיה מאותר) ולבקש אותן בגיבוש יח"טיות של הצנחנים.
אגוז היא יחידה מיוחדת של פיקוד צפון שהמיון אליה נעשה גם דרך גיבוש יח"טיות (של גולני) אך עיקר הקבלה אליה היא דרך ראיונות לנפילי כל מיני גיבושים ומסלולים.

כל עוד המספר שלך לא מוריד לך את הפרופיל מתחת ל-82 - אתה יכול להתקבל למגלן, דובדבן, אגוז וכל היח"טיות בכל החטיבות.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:34

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר