
13-08-2006, 03:04
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.12.05
הודעות: 171
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי E1t4n! שמתחילה ב "רציתי שיסבירו לי כמה דברים על היחידות המובחרות"
שלום איתן,
לצערי יום סיירות סביר להניח אתה לא תקבל בגלל המספר של המשקפים, ככל הידוע לי המספר המקסימלי הוא 1.5 ויתקנו אותי חברי הפורום.
בנוגע לעקמת, תראה אורטופד ותשאל אותו האם העקמת שלך חמורה ועד כמה היא מורידה פרופיל והאם לדעתו היא יכולה לפגוע בך בשירות קרבי ובין היתר ביחידה מובחרת.
אתה יכול להגיע בוודאות לכל היחידות המובחרות של צה"ל מלבד שייטת-13, סיירת מטכ"ל , שלדג ו-669 , אז כך שכדאי לך להתחיל להתכונן 
להתכונן יש תמיד למה, תקח בחשבון שאם הקב"א שלך תיהיה גבוהה אתה סביר להניח תקבל זימון לקורס חובלים כמאותר צדדי, זימון לחיל המודיעין ואם תרצה גם זימון לגיבוש צנחנים - דובדבן לדוגמא.
אתה יכול לקחת כמטרה את היחטיות שאתה מדבר עליהן לשירותך הצבאי, אין אתה פסול משירות בכל היחידות הללו (כולל את מגלן, דובדבן ושאר היחידות) , לשם זה אתה תצטרך המון רצון והתמדה, בהצלחה!!!!
|