לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-08-2006, 17:58
  pinuky pinuky אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.05.06
מה בא לך!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי judykisos שמתחילה ב "יש לי 5000 שקל מה כדי לי לעשות איתם"

תשמע אני חושבת שבדר"כ אתה לא מבזבז ואז זה כאילו מתפרץ ממך שאתה חייב לפנק את עצמך במשהו...
צודקת?
לפי דעתי תשמור בצד את הרוב וגג תבזבז 1000 שככה לא תצא מקופח ואז גם יהיה לך כשתצטרך או שתחליט שעוד פעם מגיע לך פינוק..

ואם ממש אבל ממש אתה רוצה בכל זאת לבזבז הככככלל למרות שחבל לי.. ואתה מתלבט מה כדאי לקנות תחשוב ככה.. יש לך בגדים כאילו מספיק, יפים וכמו שאתה אוהב? יש לך כבר מחשב הוא טוב הוא יחסית חדש הוא עושה לך בעיות? אתה סטודנט? אם כן אולי אתה כן זקוק למחשב נייד..
לא יודעת תחשוב בתכלס מה אתה באמת צריך וזה רק אם החלטת ללכת על כל הקופה..
ותחשוב טוב.. שאח"כ לא תתחרט לפעמים שאני קונה משהו אני כזה הויי למה קניתי וזה אני לא צריכה בכלל.. אז תחשוב..

חחח ואם לא בא לך לחשוב תעשה מה שבראש..

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-08-2006, 21:53
צלמית המשתמש של תותית
  משתמשת נקבה תותית תותית אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.08.03
Facebook profile Follow me...
.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי judykisos שמתחילה ב "יש לי 5000 שקל מה כדי לי לעשות איתם"

ברשותך אוותר על הגיחוך המפוקפק בלמסור את זה למישהו אחר, כי בני אדם זה בר מאוד אגואיסטי מסתבר
אז, קודם כל - לדעתי? כל דבר קצת, לך תתפנק, תקנה לעצמך בסביבות ה1000 שקל כל מיני ג'ינסים חדשים טרניגים יפים וחולצות יציאה ויום יום, תקנה משקפי שמש יפות ככה בסטייל, אחר כך תלך לטכנאי מחשבים ותברר למה המחשב שלך איטי, כי אין הרבה סיבות - אם הוא ממש ישן, משהו בסגנון ווינדוס 95, תחליף. אם הוא אקס פי, תישאר איתו ותנסה לתקן את המהירות שלו אצל טכנאי, שלם לו 1000 שקל ככה על תיקון וכבר יש לך את 2 האופציות הראשונות שלך.
יש לך אחים ואחיות? תבזבז 500 על המשפחה, גם על ההורים, צריך לפנק קצת את המשפחה להראות להם שאכפת.
אתה אוהב נרגילות ותמיד רצית? תקנה נרגילה. מה עם מיטה חדשה? אולי תסגנן את החדר? כל מה שתקנה ותבזבז יסתכם בסופו של דבר בסביבות ה3000 אם תחשוב חכם.

"מה לעשות עם ה2000 שנשאר?" חשבון בנק יש לך? תפקיד בו. כי לא תמיד יש תקופות טובות בחיים... ועדיף לשמור קצת למקרים שתצטרך ולא תדע מה להוציא.

ובקשר לנרגילות ומיטה וכ'ו - אתה יכול במקום זה, ללכת למסאג' מקצועי של שעתיים..

תות

תהנה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 18-08-2006, 20:31
צלמית המשתמש של pyro__man
  pyro__man pyro__man אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.07.04
שלח הודעה דרך ICQ אל pyro__man שלח הודעה דרך MSN אל pyro__man

לדעתי תעשה ככה..
תבזבז עכשיו 2000 על יציאות עם חברים וזהו..(בשביל חדר/בגדים/מחשב יש הורים חח וחוץ מזה שאלה דברים שבסוף מתחלפים ואני אומר חבל להשקיע בהם כל כך הרבה אם אין לך כל כך הרבה)
את ה3000 הנותרים שמור לאחר הצבא אתה עוד תודה לי על העצה הזאת.. תקבל מענק שיחרור אם אתה קרבי אז 8000 ומעלה אם לא אז 5000 או משהו כזה ביחד יצא לך סכום נכבד של 10,000 ומעלה..
אחרי הצבא מתחילים החיים האמיתיים אתה תראה שאתה תצטרך כל כך את הכסף הזה בין אם זה לטיול לחו"ל ובין אם זה ללימודים /שכר דירה/ אוטו/ או בכלל בנסיון להתחיל חיים עצמאיים..תמיד טוב להתחיל עם סכום גדול ביד..

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:32

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר