לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-08-2006, 15:18
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
יש למנוע מהם לחזור כאמצעי ענישה ולחץ
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי davidb66 שמתחילה ב "שרים בממשלה: יש למנוע שיבת תושבים לביתם בדרום לבנון"

ואולי לאותת למישהו כאן שאנחנו קלטנו שאנחנו במסרח התיכון ולא ב"ישראל היפהלנד". אלה שברחו הם אלה שידעו שיש להם ממה לפחד. ממארג' עיון לדוגמא, לא ברחו חלק נכבד מהתושבים. אין דרך להרחיק את סרטן החיזבלה בלי קודם למנוע מכלי הדם להתחבר אליו ולהזין אותו. אני ממש מתפלא מהאדישות שמפגינה הממשלה והדרג התיקשורתי (כן, הם הפכו לזרוע שלטונית רביעית אם לא שמתם לב) מכמות ההפרות של ההסכם העלוב שרק לפני יומיים עוד הוצג כ"הישג".

מצד שני, כמי ש"זכה" לראות בבואם של הגגנגסטרים של ערפת ימ"ש לחאן יונס וכיצד אלה הפרו כל הסכם אפשרי בתוך יומיים ורבע, אני מתפלא על עצמי שאני מתפלא...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-08-2006, 15:48
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
נראה לי שבהנהגה פשוט מיואשים לגמרי
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Leopad שמתחילה ב "גם אני מתפלא"

מזכירים לי התנהלות של איזה חייל משוחרר שפתח פלאפל במרכז העיר עם אמא שלו ואחרי חודשיים של 16 שעות עבודה ליום, מסתבר לו שלמכור "מנה+שתיה" ב-8 ש"ח זו לא דרך להתפרנס.... ביום האחרון לפעילות עסקים חסרי סיכוי כאלה, לרוב תראה את בעל הבית במין שלווה סטואית - "אחרי כמה שהפסדתי, מה זה כבר משנה מה נפסיד היום!" - פשוט נותן לזמן לעבור ו"נהנה" באופן חד פעמי מאותן מקרים בחיים שבהם מרוב שאתה שקוע בזבל, אתה כבר לא משתדל לשמור על ידיים נקיות - "פשוט זורם עם היאוש".

אגב, זו התנהגות טיפוסית מאוד לקשישים חולניים שמאושפזים בבתי חולים בגסיסה איטית. אפשר לזהות אצלם מין אדישות לקורה סביבם וקבלת המוות במבט מזוגג. חלק מאלה היו עד לפני כמה שנים אנשים משפיעים וחשובים - מחלקם אפילו רעדו - והיום הם צנומים וחיוורים, מודים בראש רפוי לכל אחות שבאה להחליף להם שקית על העמוד...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:34

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר