לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-08-2006, 20:22
  אלג'יר אלג'יר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.05.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי mister x9 שמתחילה ב "מודיעין שדה"

במוד"ש רמת הרובאי היא 04 ולא 05 כמו בחי"ר רגיל, אבל זה לא כזה משנה זה כולה מינוס תרגיל מחלקה ופחות התמקצעות על הנשק בגדול. טירונות 3 וחצי חודש בביסלמ"ש ליד צאלים, לי אישית לא היה קשה בה כל כך, אבל גם לא כל כך קל. אח"כ האימון מתקדם הוא סייר 07, ניווטים בסיסיים ומתקדמים שלא כמו של חי"ר, לומדים על אמצעי תצפית, הסוואות, שטח סבוך, חיזבאללה, והדבר שאולי הכי קשה באימון זה המסעות משקלים, אני עשיתי 27 ק"מ על 40% משקל גוף. מה שעושים בקו זה פשוט תצפיות ומארבים, וכשין פעילות אז לא עושים כלום, כשבח"יר עושים למשל מחסומים. אני אישית לא ממליץ לך להגיע למוד"ש אם אתה בקטע של להיות לוחם חי"רניק וכל זה, אבל מצד שני, אם אתה לא מגיע לפלס"ר כלשהו או יחידה מובחרת, עדיף מוד"ש מאשר סתם ח"יר, כי מוד"ש זה סוג של סיירת, רק פשוט לא יורים שם יותר מדי. בקשר לסיירת במוד"ש- אין , פשוט בכל גדוד יש פלוגה קטנה שהיא צוות מובחר של הגדוד, אבל עדיין, זה לא משהו רציני.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-08-2006, 20:24
  VoLT4k VoLT4k אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.06.06
סייר 07 הכוונה לרובאי 07 אחרי אימון מתקדם?
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי אלג'יר שמתחילה ב "במוד"ש רמת הרובאי היא 04 ולא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי אלג'יר
במוד"ש רמת הרובאי היא 04 ולא 05 כמו בחי"ר רגיל, אבל זה לא כזה משנה זה כולה מינוס תרגיל מחלקה ופחות התמקצעות על הנשק בגדול. טירונות 3 וחצי חודש בביסלמ"ש ליד צאלים, לי אישית לא היה קשה בה כל כך, אבל גם לא כל כך קל. אח"כ האימון מתקדם הוא סייר 07, ניווטים בסיסיים ומתקדמים שלא כמו של חי"ר, לומדים על אמצעי תצפית, הסוואות, שטח סבוך, חיזבאללה, והדבר שאולי הכי קשה באימון זה המסעות משקלים, אני עשיתי 27 ק"מ על 40% משקל גוף. מה שעושים בקו זה פשוט תצפיות ומארבים, וכשין פעילות אז לא עושים כלום, כשבח"יר עושים למשל מחסומים. אני אישית לא ממליץ לך להגיע למוד"ש אם אתה בקטע של להיות לוחם חי"רניק וכל זה, אבל מצד שני, אם אתה לא מגיע לפלס"ר כלשהו או יחידה מובחרת, עדיף מוד"ש מאשר סתם ח"יר, כי מוד"ש זה סוג של סיירת, רק פשוט לא יורים שם יותר מדי. בקשר לסיירת במוד"ש- אין , פשוט בכל גדוד יש פלוגה קטנה שהיא צוות מובחר של הגדוד, אבל עדיין, זה לא משהו רציני.

ויש מארבים וכל מיני דברים כאלה?
כי אם זה משלב לוחמה אז זה נשמע יחידה דיי מעניינת.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:05

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר