לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-08-2006, 22:40
  יוסקה1 יוסקה1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.06
ראיתי שמעתי ונהניתי...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי יוסקה1 שמתחילה ב "הערב: ראיון עם אחמדניג'ד בערוץ 1!"

למה נהניתי?
כי המטומטם הזה הוכיח לכל הצופים ברחבי העולם מי זה אחמדינג'אד.
ערפאת היה חולה מגמגם ומגעיל, אבל בראיונות ידע להתנהג ברמה התרבותית הנדרשת
כך גם נסראללה, יודע להתנסח ולהתבטא ברמה מעולה
וכך ממלאי מקומו של ערפאת בפת'ח בחמאס ושאר אוייבינו ימח שמם
אפילו סדאם מעיראק הייטיב להביע את מסריו
ואילו כאן היום, מגיע גדול אוייבינו כמו גם גדול אוייבם של ארה"ב אירופה ושאר מדינות המערב והנאורות, ומבהיר לכולם, אם חשבתם שמדובר במנהיג שהכרתם עד היום שיהיה אפשר לנסות להגיע איתו להידברות ולחתום הסכמי שלום מדומה וכיוצא ברעיונות הזויות כאלה - אך לא! אני לא כזה! אני טרוריסט מטורף פנאטי מטומטם לאללה..... עם אחד כמוני פשוט בלתי ניתן לדבר ולשוחח כלל. רציתם דוגמא? קיבלתם.
חבר'ה חישבו, אם הוא היה מסוג האויבים שאנו מכירים, הוא היה מנצל ראיון כזה לפחות להעביר איזה מסר שיבלבל את אויביו, משהו, אבל לא, הוא לא ניצל את הראיון לכלום.
אני מנסה לחשוב ולהתבונן, מה הוא רצה בריאיון הזה, הרי בדרך כלל כשמנהיג ברמתו מסכים להתראיין זה קורה כי הוא רוצה להביע מסר לעולם, משהו, ואי אפשר למצוא איזו מטרה כלשהי בראיון הדאבילי הזה.
הוא פיספס הזדמנות מיוחדת שהייתה לו בריאיון עם המראיין מהטובים בעולם העיתונאות וממש לא משוחד נגדו - אדרבה אם הוא משוחד זה לטובת המראיין שהרי הוא היה מת להוציא משפט ייחודי שיוכל לצטט ולככב בתקשורת העולמית ואולי אפילו משהו שישפיע על המנהיגים הפוליטיקאים והאקדמאים שמתעסקים בו כל הזמן.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-08-2006, 03:05
  Hezibezi Hezibezi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.05.06
מכל הראיון הזה לא יצא כלום, כלומר לא משהו מעניין
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי יוסקה1 שמתחילה ב "ראיתי שמעתי ונהניתי..."

הם בכלל לא דיברו לגבי הכוונה שלו לחסל את ישראל, והמראיין לא העלה את הנושא הזה מולו בכלל, מה שמאוד מפליא, הם דיברו על חיזבאלה ולבנון ופה ושם הזכירו "ציוניום" אך לא על ישראל באופן ספציפי, לא העלה משהו מעניין בנושא ישראל חוץ ממה שקורה בלבנון, מבחינתי סתם ראיון משעמם, אך דבר אחד הוא לא הכחיש, שיש לו 50 אלף מתאבדים מוכנים לפגוע במטרות אמריקאיות למקרה של פייבאק, ושאל את המראיין "אתה מצפה מאיתנו שנשתוק מהצד למקרה שנותקף?",
או שיכול להיות שאני טועה והם כן דיברו על ישראל בקטע מספר 4 אך בקטע זה אין סאונד, ככה שאולי פיספסתי?
למי שראה בערוץ 1 את כל הראיון שידווח אם באמת פיספסנו או לא...

נערך לאחרונה ע"י Hezibezi בתאריך 20-08-2006 בשעה 03:26.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:55

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר