
27-08-2006, 18:14
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.04
הודעות: 9,419
|
|
|
חלק גדול של מצביעי קדימה לא הבינו במה מדובר. חשבו שזה ליכוד2
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי תפוחים שמתחילה ב "כן היו חייבים לתת לו משרת שר משום שהוא עומד בראש"
למען האמת מה שפוקד את קדימה, התחיל לפקוד את הליכוד עוד בזמן שנתניהו היה ראש ממשלה. זוכרים את יצחק מרדכי, את דוד לוי, דן מרידור, כל אלו חתרו תחת שלטון נתניהו וחיברו לאמרקאים ולשמאל. והם היו אלו ששברו את הליכוד הוביאו את ברק אז בשנת 99-2000.
גם בליכוד שנשאר היו הרבה שהיו להם התלבטויות האם לחבור לקדימה, ולא בטוח האם הישארותם בליכוד הוא כל כולו ממניעים אידאולוגיים. מצד שני גם בקדימה יש מועטים שבעצם הם התחברו לשם בגלל שראו שהתקשרות תומכת בהם, והם התחברו להם בגלל שהבינו שהם הולכים לנצח, ולא כל כך בגלל האידאולוגיה של קדימה. הם רחוקים מהאידאולוגיה של קדימה, אבל נמצאים שם בכדי שלא יהיו שם יותר מדי שמאלנים. אני כתבתי את זה בכדי שנבין שאין שחור-לבן ולא להיות יותר מדי נאיביים.
במצב הזה צריכים להצביע ולתמוך אך ורק אלו שהם חזקים (יחסית) אידאולוגית בכוון הנכון - איחוד הלאומי. למרות שגם שם זה לא בדיוק מה שרצינו, אבל זה מה שיש. חבל מאוד שהם לא נתנו לברוך מרזל להיות ברשימה שלהם, הוא הוא היה מנער אותם קצת ומכניס להם קצת אנדרונולין.
_____________________________________
יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)
|