לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-08-2006, 11:51
  X-Site X-Site אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.04.06
בקשר לשינוי הפרופיל הרפואי

יש לי פרופיל 97.... סיימתי י"ב
ואני כנראה ממשיך ללמוד או במסגרת העתודה האקדמאית או במסגרת העתודה הטכנולוגית ( עוד לא סגור על זה כי לא הגיעו תשובות סופיות מהאקדמאית )

יש לי כאבי גב... ולפני כ 4 חודשים הלכתי לאורטופד ואמרתי לו על הכאבי גב ( כאבים שקורים בזמן ריצה, או בזמן שכיבת משא כמו למשל תיק בצפר ) . הוא הפנה אותי בזמנו לצילום אבל החלטתי שאני יתן לענין זמן לעבור ובגלל זה לא הלכתי לצילום ולא חזרתי אליו , אך הכאבים לא עברו.
לפני שבוע עשיתי צילום לגב התחתון ( שם כואב ) ובאתי עם הצילומים לאותו אורטופד.
האורטופד אמר שהכל נראה תקין והוא לא רואה שום דבר מיוחד , ורק רשם בטופס שאני התלוננתי על כאבי גב בזמן מאמץ וכו' , ורשם הפניה לפיזיאוטרפיה.

עכשיו השאלה שלי... אם הצילום היה תקין והראה שהגב התחתון בסדר..... לדעתכם ירד לי פרופיל לעורפי ? כאילו למשל 64? או שבגלל שאין הוכחה "מוצקה" לבעיה בגב ישאירו אותי קרבי ?!

תודה מראש לעוזרים
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-08-2006, 13:33
  jober jober אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.07.06
שלום
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי X-Site שמתחילה ב "בקשר לשינוי הפרופיל הרפואי"

אני ינסה לעזור לך

אחרי הצו הראשון היה לי פרופיל 82 על חוסר משקל
לקראת הקיץ הייתי קם בבוקר עם כאבי גב עזים בכל הגב כנראה שזה בגלל המיטה או שאני יושן לא נכון אבל הייתי מרגיש כאבי גם בעיקר בבוקר ממש חזקים וגם לאורך היום לפעמים כאב לי הגב עכשיו אצלך אתה אומר שזה גם בא בריצה אני מציע לך ללכת להיבדק בלי קשר לפרופיל שלך לראות שהכל תקין אם אתה רוצה לדוחח לצבא הם יכולים להוריד פרופיל ל72 אני מאמין למרות שאם תלחץ אולי יורידו גם ל64 אבל אצלך זה לא משנה כי אתה עושה עתודה ואתה בכל מקרה תשרת במקצוע שאתה תלמד בו לכן מבחינת השירות זה לא ישנה לך אבל תדווח על כך לצבא שיש לך בעיות גב ושיתנו לך פרופיל בהתאם ואולי גם פטור מריצות או מהרמת משאות כבדים בטירונות או בשירות כדי שההבעיות לא יתפתחו מעבר למה שהם עכשיו ובנוסף תעבור בדיקות וטיפולים כדי לפתור את הבעיות שלך אני מקווה שעזרתי לך

עריכה:
אגב אני שהתלוננתי על בעיות גב וממש אמרתי שכואב לי הגב לאורך כל יום גם בריצות ושאני מרים דברים כבדים היא הורידה לי ל45
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:45

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר