לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-08-2006, 14:12
צלמית המשתמש של גודלן-ארז
  גודלן-ארז גודלן-ארז אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.03.06
שלח הודעה דרך MSN אל גודלן-ארז
כיול עדשות חינם

שימו לב אנשים:

חברת ש.פ.ע אלקטרוניקה וצילום בע"מ יבואנית עדשות SIGMA יפן בישראל שמחה להודיע שחברת SIGMA פיתחה מערכת ממוחשבת מיוחדת לכיול חדות לעדשות מתוצרתה בלבד. המערכת מיועדת לעדשות למצלמות דיגיטליות מתוצרת ניקון, קאנון, ומינולטה.
הכיול נעשה לעדשות מדגמי DC ו- DG, בהתאם לסטיות של המצלמה.
השירות ינתן בשלב זה חינם לזמן מוגבל, לעדשות שנרכשו בארץ בלבד.
יש לפנות עם המצלמה והעדשה בצרוף תעודת אחריות וחשבונית קניה למשרדי החברה ברח' החופר 34 א"ת חולון.
יש לתאם הגעה מראש בטלפון 03-5580299
(יש להביא בחשבון עד שבוע ימים לקבלת העדשה המכויילת והמצלמה)

מצותת מאתר של שפע

Temp Web Site: picasaweb.google.com/erez2006

נערך לאחרונה ע"י גודלן-ארז בתאריך 31-08-2006 בשעה 14:16.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-08-2006, 23:36
צלמית המשתמש של Olegis
  Olegis Olegis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.02
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי tweety73 שמתחילה ב "נו אולג , איך אתה מצפה כי יכיילו את העדשה ללא המצלמה?"

כדי להבטיח שהכל יפעל כמו שצריך בגבולות הטולרנסים המקובלים, יצרני הציוד צריכים לתכנן ולייצר את הציוד לפי סטנדרטים מאוד מסויימים. אין מצב שתיקח שתי מצלמות של קנון, נניח, על אחת תקבל פוקוס נכון ועל השנייה לא (אלא אם מדובר במצלמה תקולה). למה אני אומר את זה ? מסיבה מאוד פשוטה - אם סיגמא לא עומדת בסטנדרטים המקובלים, אז שכל מרכז שירות יקנה מצלמה אחת מכויילת מקנון ויכיילו את העדשות עם המצלמה הזאת ולא עם המצלמות של הלקוחות. אני יותר מבטוח שמה שקורה זה שהם נוגעים במצלמה ואז מתחילות להופיע בעיות עם שאר העדשות.

ישן 01-09-2006, 00:13
  tweety73 tweety73 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.09.03
אולג - אני חושב שאתה מגזים קצת
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב "אשכרה. אלא אם ייצרני המצלמות..."

אני מסכים לקביעה כי יצרני המצלמות / עדשות צריכים לעמוד בסטנדרטים גבוהים ביותר קל וחומר כאשר מדובר בדגמי ה HI-END שלהם.

אני משוכנע ב 100% כי בזמן הרכבת המצלמה במפעל יש איזה שלב לפני האריזה שבו מאפסים את הגוף לאיזה נקודה כלשהיא בין אם זה DSLR זולה כמו D50/350D או ספינת הדגל שלהם -
אותו כנ"ל לגבי העדשות
לכן אני מאמין כי רוב הגופים אינם דורשים כיול - ובאמת יפקסו יופי עם רוב העדשות - לכן לא צריך לשלוח כל עדשה וכל מצלמה.. - אחרת באמת היו צריכים לבצע כיול על כל עדשה ומצלמה שנמכרות...

לפי הדברים שלך :
את המצלמה נכייל בקארט או בהדר
את העדשות אצל ש.פ.ע או טוונקו
שכולם יחזרו צריך להתפלל כי העסק הצליח

אתה לא רציני נכון ...?
לקנות את השעון בשוויצריה ואת הקוקיה ברומניה ...
ישן 01-09-2006, 00:29
צלמית המשתמש של Olegis
  Olegis Olegis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.02
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי tweety73 שמתחילה ב "אולג - אני חושב שאתה מגזים קצת"

מה שאני טוען זה - בסיגמא נוגעים בכיול המצלמות. ברגע שנוגעים בזה, מתחילות להופיע בעיות עם עדשות אחרות, או לפחות הסיכוי לזה גדל פי כמה וכמה.

עבדתי תקופה לא קצרה במפעל ייצור (אמנם לא של מצלמות, אבל מפעל גדול מאוד לייצור מכשירי קשר ואלקטרוניקה אחרת), כך שאני יכול להגיד לך בוודאות - כל מוצר חייב להיות מכוייל לאמצע התחום המותר כשהוא יוצא את שערי המפעל. יש יחידה שנקראת QC (קיצור של Quality Control) שתפקידה לוודא שהדבר באמת מתבצע ככה. חברות כמו קנון וניקון, למשל, ידועות ב-QC חזק וטוב ולצערי חברות כמו סיגמא וטמרון ידועות שה-QC שלהם, איך נאמר בעדינות - לא משהו. לכן, אם יש אי-התאמה בין גוף של קנון או ניקון לבין העדשה של סיגמא \ טמרון - סביר להניח שמדובר בבעיה בעדשה ולא בגוף ואין שום צורך לגעת בגוף. יותר מזה, ישנה סבירות גדולה מאוד שהרוב המכריע של גופי קנון \ ניקון כן מפקסים טוב - לכן אין שום בעיה למרכז שירות של סיגמא \ טמרון להצטייד במצלמה אחת, עדיף מכויילת ע"י היצרן, לכיול העדשות הבעייתיות. תאמין לי שברגע שהעדשה תהיה מכויילת למצלמת הייחוס הזאת, ההסתברות שעדיין תהיה בעיה עם המצלמה של הלקוח, תשאף לאפס.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:36

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר