|
מאמר - גיבוש סטילים דבורים 29-30.8
אני זוכר שגם אני לפני הגיבוש רציתי למצוא מאמרים ולא היה הרבה ,
אז עכשיו אחרי שעשיתי אותו אני אכתוב בשביל אלה שיהיה להם
קודם כל קיבלתי את הזימון הראשון למיונים ראשונים בתל השומר בביתן חיל הים
התייצבתי שם בבוקר, אתם לא חייבים להגיע בזמן, אני למשל הגעתי בזמן וחיכיתי שם שעתיים מסדרים את כולם בתור ואז קולטים אחד אחד עם הזימון ועם תעודת זהות כל הסיפור לוקח שעה וחצי בערך עד שכולם כננסים אחרי זה הולכים לחדר ממוזג שומעים הרצאות בנושא חיל הים מביאים חובל אחד ואפשר לשאול אותו שאלות אחרי זה יש השלמת משפטים, יש 65 משפטים שכתובים כמו "אמא טובה היא אמא ש.." אני למשל כתבתי "הילדה הייתה שמחה ש.." אז כתבתי - שהציבה לעצמה מטרה ועמדה בה. דברים בסגנון מה שחשוב זה להראות המשכיות המשפטים חוזרים על עצמם בנוסחים שונים אחרי זה הביאו לנו 7-8 דפים שזה שאלון על עצמינו , ולכתוב קורות חיים מעל אורך של דף, טיפ: תכתבו בבית קורות חיים ותבואו עם זה מוכן ואז פשוט תעתיקו זה יחסוך לכם מלא זמן, ואפשר להעתיק הרבה עשו את זה, וגם תעזרו בהורים שלכם בשביל זה. אחרי זה החזירו אותנו להרצאות, כל מי שלא עבר קראו לו לפני
98 אחוז עוברים את זה, ככה שממש אין לכם מה לדאוג, מביאים זימונים ואת התעודות זהות ויאללה לגיבוש
גיבוש:
דבר ראשון לכל המודאגים, לא צריך כושר גופני מטורף אני אישית רץ עם חברים כבר חודשיים אבל לא צריך כושר גופני ברמות. הגענו לבת גלים בחיפה באיחור של חצי שעה, ישר הביאו לנו שם כמה דפים למלא על עצמינו בעיקר על המצב הרפואי אחרי זה עומדים בתור ויש רופא שבודק את הדופק חשוב בקטע הזה להיות רגועים לא מעט אנשים לא נכנסו לגיבוש כי היה להם דופק מהיר, תהיו רגועים והכל יהיה בסדר. חשוב גם להביא את האישור הרפואי (מדפיסים אותו מהאתר של חיל הים) כי בלי האישור גם אי אפשר להתחיל, שעמדנו בתור כבר המפקדים התחילו להראות מי הבוס מי שצחק שם יותר מידי ישר הורידו אותו לשכיבות שמיכה "רד ל20" "רד ל30" , תשתדלו לעמוד שם בשקט ואם נותנים לכם שכיבות שמיכה תעשו אותם בשקט ותחזרו למקום. אחרי שסיימו שם עמדנו בתור והביאו לנו מדים, חשוב - תביאו חגורה מהבית, המדים 90 אחוז לא יהיו במידה שלכם ותצטרכו להסתבך שם עם חוטים תביאו חגורה והכל יהיה בסדר, יביאו לכם 2 סטים של מדים כי הסט הראשון ירטב, תמדדו את שני הסטים, אני למשל הסט השני היה קטן עלי והיה לי בלאגן שהייתי צריך להחליף את המכנסיים, גם יביאו לכם כובע שאסור יהיה להוריד אותו כל הגיבוש רק בלילה, בגלל זה תמדדו ואפילו תחליפו אותו 10 פעמים עד שהוא יהיה נוח אל תוותרו בקטע הזה! אחרי חלוקת המדים שמו את כולם בחי'ת ענקי, המפקד קרא לי ולימד אותי לתת הקשב, ננתי לכולם שם כמה הקשבים אחרי זה המפקד הסביר על הגיבוש שדבר ראשון יהיה בטיחותי להיות כל הזמן עם כובע לשתות הרבה מיים, שימו לב: שנותנים הקשב תהיו זקופים עם ידיים מאחורי הגב פנים קדימה, בלי חיוך בלי כלום כל מי שהמפקד תפס אותו מגרד בראש הוריד אותו ל30 שכיבות סמיכה
אחרי זה לקחו אותנו לכיוון חדר הרצאות(ממוזג!), אבל מה היה שם מקום רק ל3\4 גיבוש, וכל הרבע שנשאר בחוץ ואני ביניהם לא היה לנו
מקום אז היינו צריכים לחכות שהם יסיימו, אז מה עשו איתנו? כמובן טירטורים לקחו אותנו להוריד ספינות גומי לחוף זה נשמע לכם קל, זה היה מאוד מאוד קשה צריך לשים אותם על הכתף, עכשיו אני בחור גבוה 1.94 וכולם נמוכים בגלל זה הייתי צריך להתכופף כל הזמן תחשבו סירה של 120 קילו שהיינו 6 איש סך הכל על כל סירה, אתם לא מבינים כמה סבלתי באותו רגע הורדנו לחוף ויאללה בריצה להביא עוד אחד
הורדנו עוד אחד יאללה רוצו עוד אחד, בסירה הרביעית כבר הייתי מותש לא יכולתי להזיז את הידיים כבר חשבתי על פרישה, (נשבע לכם) לא סחבתי כבר
פשוט עמדתי ליד זה ושמתי את הידיים אז המפקד שם צעק עלי "יא תורן מה אתה עושה תתחיל לזוז!!!" איך סבלתי ומה שהציק זה לא היה משימה בגיבוש לא היה לנו מספרים ולא כלום סתם הצקה כי לא היה מה לעשות איתנו אחרי זה נכנסנו לחדר הרצאות(ממוזגגג לפניםם) והסבירה לנו שם חיילת על כדור הארץ ושהוא בצורה גרואידי משהו כזה אני כבר לא זוכר תקשיבו טוב יהיה לכם מבחן על זה ביום למחרת,ואם אתם לא מבינים משהו תשאלו בלי להתבייש אחר כך עמדנו כל הגיבוש ברחבת המסדרים וחילקו אותנו לקבוצות, אני הייתי קבוצה 14, והיה לנו פנאן של מפקד יש מפקדים יותר קשוחים ופחות קשוחים, אתם כבר תקלטו לפני זה מי קשוח ומי פחות ופשוט תתפללו ליפול על הפחות קשוחים אוקי אנחנו כבר מסודרים במחלקות, המפקד לוקח אותנו לצד , ממנה חניך תורן, עכשיו מומלץ כמובן להתנדב להיות חניך תורן אבל תדעו לכם שתצטרכו לעשות את העבודה טוב לתת הקשב בקול רם, לסדר את כולם בשלשות לאסוף דפים ואתם תחטפו צעקות אם לא תצליחו אבל מומלץ כי נראה לי שהם יציינו את זה לעצמם,והנה לקחו אותנו למשימה הראשונה: זה מן ריבוע כזה עם הרבה חבלים וצריך להעביר את כל המחלקה דרכו, אסור להעביר את אותו בנאדם פעמיים, קודם כל תדעו שאף אחד לא מצליח את זה באמת אני בגלל שאני גבוה הרווחתי כי כל הזמן עברתי מלמטה, הכי הרבה שהצלחנו להעביר זה 3 אנשים, במשימה הזאת השתתפתי והייתי פעיל ואני מרוצה לאחר מכן לקחו אותנו להוריד עוד קצת סירות גומי, ישר הכאבים לכתפיים חזרו לי, וגם בגלל שחם אז עמדנו על החוף והמפקד אמר "יש לכם 20 שניות להכניס את עצמכם למיים עד הסוף ולצאת זוזזז", אז כל פעם הרטבנו את עצמינו וזה באמת היה מרענן וטוב טיפ: תביאו 2 זוגות נעליים, הזוג הראשון ירטב בגלל זה תביאו 2 ותביאו 4 גרביים , כל הזמן שיש הזדמנות תחליפו אין לכם מושג איך הגרביים נגמרות שם. לאחר מכן עשינו את התא הצפות, זה מן חדר קטן המפקדים יושבים למעלה, בחדר יש חורים ושהמפקד צועק "הצפהה!" אז צריך מהר לקחת עצים וסמרטוטים שיש שם ולסתום את החורים, במשימה הזאת לא הייתי משהו כי הקסדה שלי כל הזמן נפלה והמפקד אמר אוי ואבוי מי שהיא תיפול לו בגלל זה הייתי צריך לשים תמיד יד אחת עד הקסדה, לא הייתי בולט בזה אבל המחלקה שלנו תפקדה די טוב. לאחר מכן הייתה לנו משימה המפקד הביא לנו חבל והיינו צריכים לעשות ממנו את האות ה' , בהתחלה בלטתי שהיה ויכוח בקבוצה אז אמרתי להם בואו נדבר אחד אחד ואחרי זה נחליט מה לעשות, אבל פתאום אחרי שהתחלנו המפקד בא ביציאה שזה יהיה עם עיניים מכוסות, כיסיתי את העיניים והלכתי לאיבוד במשימה באמת משימה קשה לתקשר עם הקבוצה בעיניים מכוסות. אחרי זה לקחו אותנו ביחד עם מחלקה 13 לבנות אוהל, הסבירו לנו לפני זה על הבטיחות שצריך להזהר עם הפטיש וכל זה כאן זה הרבה אנשים אז קשה יותר לבלוט, פה פשוט תעבדו תמיד ואל תעמדו בצד, וגם אחרי שהמשימה נגמרת והמפקדים אומרים לסדר את האוהל אז תעזרו לאסוף הם מסתכלים על הכל. בין כל דבר ודבר כל חצי שעה הייתה הפסקת שתיה, זה זמן טוב לשבת דקה ולהרגע. אחרי זה היה ארוחת צוהריים, הנה טיפ חשוב: אל תאכלו יותר מידי תאכלו כמות שאתם חושבים שתספיק לכם כדי לחיות, ובמיוחד אל תאכלו נקניקיות אחרי זה הם יעלו לכם למעלה בתא הקאות, וגם תזהירו את המחלקה שלכם לא לאכול. אחרי זה ירדנו לחוף שוב שמנו חגורה מתנפחת כזאת "שאם נטבע" אז זה יציל אותנו, ותרגלנו הצלה של חבר במיים, פנאן של משימה ממש קל ונמצאים במיים אז זה מרענן בטירוף, אחרי זה עלינו על הס"ג (סירת גומי), קיבלנו משוטים ושטנו בקצב קבוע, תקשיבו להוראות של המפקד איך שטים ואיך מחזיקים את המשוט כי הוא התעצבן שם שאנשים לא החזיקו כמו שצריך, שטנו לסירה הנקרת בפי רבים "תא הקאות".
עכשיו התא הקאות, זה משהו באורך 4 מטר בערך, וברוחב מטר וחצי, סגור, חם בטירוף, ריח של גומי מגעיל, קיא זורם ליד הרגליים, אנשים מקיעים לידך
את הנקניקיות שהם אכלו בצהריים, יושבים שם על הברכיים עם הראש בן הרגליים, עכשיו מה ששובר שם שאתה לא יודע כמה זמן אתה הולך לשבת שם
אתה יכול להיות שם גם כמה שעות, זה הפעם השנייה שחשבתי להשבר, והיה קטע שהמפקד פתאום אמר שאנחנו צריכים להחליף עם מחלקה 13 מקום
אוי כזה שאנשים שם קפצו אחד על השני האוכל בבטן עוד יותר הסתובב לי, אני כבר אומר לעצמי יאללה כוס אמק מה אני צריך את זה , סתכלו מי שהקיא לא עף
מהגיבוש בגלל ההקאה, אבל המפקד אומר לו "בוא תנשום אוויר בחוץ ותשתה" וכל מי שמקיא יוצא כי זה אינסטינקט של הגוף, אפשר להמשיך להקיא בפנים ולהשאר
לבסוף המפקד אמר למחלקה 13 לצאת אז ידעתי שלא נשאר לנו הרבה זמן וזה השאיר אותי בגיבוש, אחרי כ6-7 דקות גם אנחנו יצאנו לס"ג ושם הקאתי קצת
אבל בקטנה את המשימה עצמה עברתי בשלום!, בדרך חזרה בקושי הצלחתי לשוט הייתי מסטול ברמות אחרי זה שתיתי המון המון מיים ונכנסנו להרצאה על סירות גומי
בהרצאה הזאת אנשים כבר התחילו להרדם, המפקד קיבל עצבים ואמר לכולם לקום ולקפוץ במקום ככה איזה 2 דקות, שוב תקשיבו טוב טוב להרצאה
יהיה מבחן על זה!, אחרי ההרצאה היה לנו משימה שצריך לבנות רפסודה היה לנו כמה קרשים חבלים וכמה בקבוקים, במשימה הזאת היינו ממש גרועים כל שאר הצוותים הלכו אחרי זה להשיט את הרפסודה ולנו אפילו לא נתנו כי היא התפרקה בדרך, שוב מה שחשוב זה תמיד לעבוד בשיתוף פעולה ולהיות בולטים, אפילו אם אין לכם מה להגיד תנסו לזרוק הערה פה הערה שם תהיו בולטים. שוב רוצו למיים, אחרי זה לקחו אותנו לאוהלים להתקלח ולעבור לסט השני של המדים,החזרנו כולנו את המדים הרטובים התקלחנו במיים הקרים לבשנו את השניים, כאן הייתה לי בעיה בגלל שהמכנסיים היו לי קטנים אז הייתי צריך להסתובב קצת עם מכנסיים שלי וזה היה פדיחות חחח ,שוב עומדים בשלשות, כמעט כל הזמן עומדים בשלשות, בין כל דבר לכל דבר וכל הזמן נותנים הקשב למפקדים. אחרי זה לקחו אותנו למגרש כדורסל קצת טירטורים רוצו עד החצי תעשו כפיפות בטן עד הסוף שכיבות שמיכה, תגיעו אחרי זה לשער ב18 שניות עשינו את זה 4 פעמים, לא משהו רציני בטירוף. יש כאלה שעברו שם הרבה יותר טירטורים זה באמת תלוי במפקד, יש גם כאלה שעשו משימות שאנחנו לא עשינו כמו להתגלגל על חול, לא עשינו את זה ,אחרי זה ישבנו במעגל עם המפקד הוא הביא לנו דפים שרשום שם על משימה של הדבורים והתחקלנו ל2 קבוצות קבוצה אחת צריכה למצוא משם את התפקידים של הדבור והשנייה את המערכות נשק, פנאן של משימה סוף סוף יושבים קצת! אחרי זה הקראנו למפקד מה שמצאנו דנו בזה ואז היה לנו זמן לשאול את המפקדים על הדבורים והסטילים ,לאחר מכן, ארוחת ערב, ושוב הסתדרנו בשלשות ויצאנו להליכה הלכנו מבה"ד חיל הים לבסיס שלהם ומשם למרינה לראות את הסער 5 , משהו מרחק של 4 קילומטר פחות או יותר בהליכה ממש מהירה לא ריצה אומנם, אבל אחרי שעומדים מ6 בבוקר על הרגליים אתם תתפלאו כמה הליכה מהירה זה קשה ומי שקצת פיגר בקצב חטף צעקות מהמפקדים. טיפ: תתנדבו לסחוב את הג'ריקן זה קצת כבד וקצת מציק אבל נראה לי שהם מסתכלים על זה. הגענו לסער 5 אח"י להב, סירה ענקית נכנסנו אליה והביאו לנו כמה חיילים לשאול אותם שאלות, יש לכם כמה זמן שאתם רוצים לשאול שאלות תנצלו את הזמן שזה בישיבה ותשאלו אותם הכל אנחנו אפילו שאלנו אם בנות אוהבות חיילים של חיל הים, סתם כדי לשבת עוד. אחרי זה לקחו אותנו לאח"י עצמאות שזה סער 4 עלינו עליו לסיור קטן ועשו לנו שם עוד הרצאה , תקשיבו גם אליה כמובן, אחרי זה היה עוד הרצאה הפעם עם איזה קצין שם שסיפר לנו על המסלול שנעבור , טירונות 02 אחרי זה קורסים וכל זה , הרצאה מאוד מעניינת, ויאללה חזרה לבה"ד, פה כבר לאנשים התחילו להתפתח שפשפות טיפ: תבואו עם משחה נגד שפשפות, וגם תבואו עם טלק ישר בן הרגליים זה ימנע את השפשפת ותשתדלו להחליף תחתונים כל הזמן פשוט כל פעם שאתם איכשהו באוהל. הגענו חזרה לבה"ד, ופה התחילו הקטעים הקשים בטירוף,הורידו את כולנו למצב 2, הידיים ממש כואבות מרוב כל האבנים הקטנות שיש שם וצריך לעלות ולרדת ככה מלא, זה שובר לידיים את הצורה וממש קשה ,זוכרים את הסירות גומי שיצא לי הנשמה? יאללה לסחוב אותם, עשינו מסע בתוך הבסיס כל 2 מחלקות לקחו סירת גומי, פתאום שהמפקד אומר "אפ" אנחנו צריכים להרים אותם עם ידיים נעולות, פה שוב חשבתי להשבר היה לי ממש ממש ממש קשה מצאתי מעצמי כוחות שלא ידעתי שיש לי אותם וזה היה החלק הכי קשה בגיבוש ללא ספק, ממשיכים ללכת וזה לא נגמר והמפקד אומר "יש עוד 3 קילומטר הליכה" וזה שובר אחושרמוטה, כבר אין כוח ברגליים בידיים בגוף ובכל זאת ממשיכים המפקד שואל אם מישהו רוצה להשבר אז צועקים לא המפקד וממשיכים בכל זאת, פה זה כבר מנטליות כי לכולם זה קשה הדבר הזה לכולם, גם לסוסים וגם לחלשים יותר אסור להשבר, כל הזמן הורדנו העלינו הורדנו העלינו בסוף ראיתי שאנחנו חותכים לכיוון המקום שהתחלנו בו אז נשמתי לרווחה וזה נתן לי כוחות מחודשים לסיים את זה, היה ממש קשה והרבה אנשים חטפו המון צעקות שהם לא סוחבים אפילו אם אין לכם כוח תתנו שם הכל שלא יקרה מצב שלא תסחבו לשנייה אסור חייבים לסחוב כל הזמן!, לאחר שהורדנו את הסירות הלכנו שוב לחוף , ופה התחיל קטע פסיכולוגי המפקד אמר שזה כלום לעומת מה שיהיה לנו עכשיו והולך להיות מסע יותר אורך ויותר קשה ושאנחנו נסבול ומי שאין לו כוח ולא בטוח שהוא רוצה חיל הים שיפרוש עכשיו , והיו כאלה שפרשו, בסוף התברר שהוא סתם אמר כדי להפחיד ולא היה שום מסע, אחרי זה עשינו את הקריאה של חיל הים המפקד צעק "אלי" ואנחנו החזרנו לו "ים" ככה 3 פעמים ואז הלכנו לאוהלים הודיעו לנו שסיימנו את היום הראשון, אם הגעתם לפה תהיו גאים בעצמיכם היום השני לא מתקרב בקושי ליום הראשון. הביאו לנו חומר ללמוד למבחנים של מחר אמרו לנו השקמה ב6 בבוקר, שאלו איזה מגמות אתם לומדים ומי שאמר מחשבים קיבל עוד חומר לעשות מבחן על מחשבים (ביניהם אני). באוהלים יש הרבה צחוקים מחליפים חוויות לומדים קצת, יש כאלה מתקלחים , הרוב לא כי פשוט אין כוח, וכמה שהמיטה לא נוחה איך שמכבים את האור כולם פשוט נרדמים תוך שנייה טיפ: אני לא אומר לישון עם המדים אבל תסדרו אותם שיום למחרת לא יקח לכם הרבה זמן להתארגן, שוב תחליפו גרביים ותחתונים תקדישו כמה דקות לסדר את הדברים שלכם, תתקשרו להורים ולחברה ולחברים להגיד שהכל בסדר הם יתנו לכם מוטיבציה להמשיך, ותשנו טוב טוב שימו שעון מעורר לרבע ל6 שתספיקו להתארגן.
יום שני:
כמה מציקים שמו שעון מעורר ל5 וחצי וככה הפסדתי רבע שעה שינה כי הם העירו את כל האוהל, כולם מהר מצחצחים שיניים מחזירים לחניך תורן את הדפים שהיינו אמורים ללמוד בלילה, עולים על מדים ועומדים בשלשות ליד האוהלים, המפקדים באים בודקים שכולם שם ויאללה רצים לרחבה, רצנו ורצנו הגענו לרחבה איפה שהאוכל ואכלנו ארוחת בוקר, לפני האורחה עוד קצת טירטורים מצב 2, עמדנו הפעם איזה 30 שניות היה ממש קשה עוד שכיבות סמיכה לעלות לרדת לעלות לרדת מצב 2 שוב, בסוף כבר שכבתי על הריצפה לא יכולתי יותר מזל שהוא לא ראה אותי, היה כאלה שהוא תפס והוא טירטר אותם עוד יותר. ארוחת בוקר. אחרי זה ישבנו כל המחלקה במעגל ולמדנו למבחנים ובינתיים המפקד קרא אחד אחד לאנשים להתחיל את הראיון האישי איתו, אני לא הספקתי להגיע אליו בקטע הזה, כי ישר קראו לנו לעשות את המבחנים נכנסנו, המבחנים פה זה כמו תיאוריה יש דף עם שאלות אמריקאיות ודף שצריך לסמן את התשובות, העתקות הולכות שם חופשי אבל אל תבנו על זה יותר מידי כי אנשים שם יודעים בדיוק כמוכם פשוט תלמדו בלילה טוב את החומר ותסתדרו זה לא יותר מידי קשה, אחרי המבחן השאירו את כל האנשים של המחשבים ועשו לנו עוד מבחן שם ממש לא ידעתי כלום אבל איכשהו הסתדרתי, אחרי המבחנים שוב קצת שכיבות סמיכה פה ושם לא משהו רציני, ואז הלכנו שוב לבסיס הפעם להפלגה על הסטיל, רבים טוענים שזה רגע השיא בגיבוש באמת היה כיף אבל שמע כבר כולך תפוס רק חיפשתי לשבת שם, באמת ההפלגה הייתה מעניינת הכניסו אותנו למגורים שלהם ,יש להם די וי די בחדרים פאק!, ראינו את החדרי בקרה ובסוף עלינו על הסיפון והיה אויר טוב, אחרי ההפלגה שנמשכה 40 דקות חזרנו לבה"ד עוד פעם בהליכה מהירה,ארוחת צהריים, ואז התחילו הראיונות עם המפקדים, הוא שואל איך הרגשת מבחינה חברתית איך הרגשת במשימות מה תעשה אם לא תתקבל לחיל הים, אם ישימו אותך באי בודד לבד אתה תסתדר שם וכאלה, פשוט תהיו עצמיכם תנסו להראות הרבה מוטיבציה ותענו בכנות אחרי זה הכניסו אותנו לחדר הרצאות לשיחה עם הקציו מיון הוא עבר איתנו על הטפסים שיחלקו לנו למלא, זה משהו בסגנון של מה שהיה במיונים בביתן חיל הים בתיל השומר, רק שפה אין קורות חיים ויש שם את השאלה הכי חשובה "למה אתה רוצה להיות בחיל הים" הוא אמר ששם צריך לשכנע אותו בטירוף,וגם תצטרכו לרשום שם מה אתם מעדיפים סטילים או דבורים, ואיזה תפקיד זה נראה לכם עכשיו קצת כבד עליכם להחליט אבל בגיבוש יביאו לכם הרבה אינפורמציה ואתם תוכלו להגיע להחלטה גם אחרי התייעצות עם חיילים שהיו שם מפקדים ועוד אנשים בגיבוש בסוף כמעט כולם בוחרים בסטילים,אחרי זה היה את הראיון איתו , הוא פשוט יעבור איתכם על הטופס תנסו להראות הרבה מוטיבציה וזהו עכשיו פשוט השעה כבר 3 בצהריים וצריך לחכות שכולם יסיימו, במצב הזה פשוט תשבו בצל בשקט או שתדברו עם אנשים בשקט, יש כאלה באו למפקד "המפקד סיימנו הכל מה לעשות עכשיו" הוא הוריד אותם לשכיבות סמיכה אז פשוט תשמרו מהם מרחק ואל תשאלו יותר מידי שאלות. לאחר מכן שוב עמדנו בשלישיות אמרו לנו שיש לנו 2 דקות לרוץ לאוהלים, לא משנה מה עברנו וכמה כאבו הרגליים רצנו כמו מטורפים
הגענו לאוהלים ושם אמרו לנו להחליף לאזרחי, יוו איך שמחנו אחרי זה הודיעו לנו על סיום הגיבוש, יש כמה שתפסו אותם וסינג'רו אותם לסדר מדים, פשוט תתרחקו מהמפקדים. זהו הודיעו לנו על סיום הגיבוש כולנו שמחנו וקפצנו משמחה, וחזרנו הביתה ברכבת.
סיכום:
אני אשקר אם אני אגיד שהגיבוש קל אבל ממש ממש לא צריך כושר גופני גבוה לכל המודאגים, אני אישית לא הכי בכושר ופיזית אני לא הכי חזק , סבלתי שם אבל הסתדרתי ביום השני לא נכנסים למיים בכלל והוא הרבה הרבה יותר קל מהיום הראשון, שוב אני אומר זה הכל מנטלי, אל תעשו בעיות תעשו מה שהמפקדים דורשים תעמדו זקופים בהקשב תענו כן המפקד לכל דבר ואני מבטיח לכם שלא יעשו לכם שכיבות סמיכה וטירטורים, מיותרים, תשתו טוב כל הזמן , מתחת למדים תשימו חולצה כי המדים לא סופגים זעה טוב, תשובות בתוך 3 שבועות, שיהיה לכולם בהצלחה!
ותזכרו לא פורשים בחיים! תרדו עם אינפוזיה מהגיבוש לא פורשים!
האייסיקיו שלי לעוד שאלות 9940190.
נערך לאחרונה ע"י אמיר5 בתאריך 01-09-2006 בשעה 13:46.
|