לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-09-2006, 16:40
צלמית המשתמש של נץ כחול
  נץ כחול נץ כחול אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.04.06
שלח הודעה דרך ICQ אל נץ כחול
אל תיעלב אבל רואים שאתה צעיר מת...
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי נוער חלוצי לוחם שמתחילה ב "תפסיקו להתעסק כבר באיזה נשק תקבלו"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי נוער חלוצי לוחם
מה זה משנה.. כל החירניקים צריכים לדעת להעריך כל נשק שהוא לא ארוך או גליל...

אם ההית צובר קצת פז"ם{אתה יודע מה הראשי תיבות?}אז ההית יודע שהגליל זה אחד הנשקים הכי אמינים שהיו בצה"ל איי פעם,וM16 ארוך מדויק פי3 ממקוצר עם מפרו עליו.

החיזבאללה תפר לנו חוליות של פלסרי"ם{אגוז}בלבנון עם מארבים של M16 ארוך תירס רגיל,ואתה יודע מה היה ללוחמים שלנו?
את הפלאטופים עם כל איבזור אפשרי שאתה יכול לתאם עליו,ועדיין הם קיבלו בראש.

מכל הנשקים שקיימים היום בצה"ל הגליל והיורש שלו "גלילון" הם ללא ספק האמינים ביותר,צה"ל מוציא אותם מכלל שירות בגלל פינוק של חיילים על המשקל של הנשק,ובגלל שהוא רוצה לעשות "מתיחת פנים" לצבא עם התבורים החדשים.

אך אני חושב ללא ספק שחבל שזורקים את הגלילונים לפח או מה שלא עושים איתם,אלו רובים מעולים,מדויקים ובלי מעצורים-דבר שאני לא יכול על M16קצר וגם לא על פלאטופ.
וממה ששמעתי גם תבור לא מככב כל כך לאחר שהוא פוגש מקרוב קצת ליכלוך...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-09-2006, 18:34
צלמית המשתמש של agent_amos
  משתמש זכר agent_amos agent_amos אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל agent_amos שלח הודעה דרך MSN אל agent_amos Facebook profile
תשמע כל יחידה הוקמה בשביל ייעוד לשעת מלחמה
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי נץ כחול שמתחילה ב "בעניין אגוז.."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי נץ כחול
לוחמה בשטח מיוער זה הייעוד שלהם{דרום לבנון}אבל ממזמן כל יחידה עושה דברים אחרים שהם מעבר לייעוד שלהם,לדוגמא עליי אני יכול לספר שאני מסטינגר בנ"מ{עכשיו אני ביחידה סודית יותר}אבל בכל אופן בזמנו כששירתתי בסטינגר ההינו עושים פעילות של חי"ר לכל דבר בקו שטחים,למרות שהייעוד שלנו הוא בכלל להפיל מסקרי"ם של האויב...

תזכיר לי את הפעם האחרונה שפלוגת עורב השמידה טנקים,או שהפלס"ר לא איבד את הייעוד וכעת מוקמים צוותי איסוף מודיעין או משהו בדומה (לפי מה שהבנתי-שים לב שזה תפקיד פלס"רי לחלוטין) בכמה מהגדס"רים.הייעוד הוא לשעת מלחמה,אגוז לא נלחמו בלבנון 6 שנים-וכבר לא כל לוחם מכיר את עלי טהאר על כף היד שלו(אגוז בקיצור לא מה שהיה פעם הם אומנם התעסקו באימונים במה שצריך, אבל בלחימה בעזה או בלבנון זה שונה בתכלית).

הבאתי את אגוז לדוגמא בגלל שהיא אכלה הכי הרבה חרא במלחמה הנוכחית,ולאגוז ניתן להגיע רק לאחר גיבוש יחטיו"ת והתקבלות לגדס"ר...

כל צה"ל אכל חרא החל משריון וכלה בפלס"ר גולני ורובאית 51 .החוסר מוכנות המשווע ללחימה מסוג כזה עלתה לנו ביוקר,שכחנו כל מה שהיה בלבנון והתרגלנו להילחם כנגד פלסטינים מ'צוקמקים.
אם אתה מסיים יחטיות זה או שאתה הולך לאגוז או שאתה הולך לגדס"ר (פלס"ר,עורב,פלחה"ן).

ישן 02-09-2006, 18:40
צלמית המשתמש של נץ כחול

צודק...
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי agent_amos שמתחילה ב "תשמע כל יחידה הוקמה בשביל ייעוד לשעת מלחמה"

יהיו הרבה תחקירים לבדוק במלחמה הזו,אבל שמע אנחנו צריכים להבין גם שהחיזבאללה זה לא סתם מליציה של אנשים עם רובים,אלו לוחמים שעברו מסלול שלא מבייש יחידת עילית,והם מכירים כל סלע בלבנון,אז מן הסתם היה להם היתרון ביתיות מובהק עלינו.

חבל שצה"ל נכנס עם הראש בקיר לתוך לבנון,על מחדל המילאומניקים שנשלחו לחזית עם חגור ומימיות עם חורים אני בכלל לא מדבר...

ישנם סיפורים על מילאומניקים שהביאו אקדח מהבית ורובה ציד והעדיפו אותו על M16 חלוד שלא היה מתוחזק בשיט.

מה שקרה עם הטנקים זה מחדל בפניי עצמו,איך לעזעזל שולחים טנקים לואדיות בלי שתהיה חולית פלס"ר קדמית שתטהר את השטח,לאן נעלם התו"ל הבסיסי ביותר של צה"ל?
מה חשבו בצה"ל שהחוליות נ"ט של החיזבאללה ינופפו עם דגל גדול וייצינו לפלסרי"ם שלנו את מיקומם?

צה"ל צריך להפיק המון לקחים,והכי הכי חשוב זה ליישם אותם,כדי שבסיבוב הבא{ויהיה עוד סיבוב..}יד צה"ל תהיה על העליונה.

BlueHawk

ישן 02-09-2006, 22:34
צלמית המשתמש של נץ כחול

תשובות:
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי Badi_Mami שמתחילה ב "אני יקבל M16 קצר מנוסר?חטיבה 900-כפיר נובמבר 06)"

מפרוליט זו כוונת אופטית המותקנת על המתפסים של המקוצר באמצעות מתאם מיוחד,במרכז הכוונת מופיעה נקודה אדומה,ובעצם איפה שהנקודה שם יפגע הכדור במידה ותירה בנשק
הנה תמונה:

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.scopetica.com/catalog/images/B0009.gif]

סה"כ הכוונת טובה,אבל היא נחשבת להכי זולה בצה"ל,מן הסתם בגלל שהיא תוצרת ישראל,וגם בגלל שהאיכות שלה היא לא משהו.
הכוונות הטובות יותר הן מבית חברת טריג'קון האמריקאית,וכן יש את כוונת הMARS הישראלית שנחשבת לכוונת ההשלכה הטובה בעולם-אבל החיסרון איתה שהיא פועלת על סוללות,והיא אוכלת אותם מהר,מפרוליט עובד לפי דיודת סיב שנגמר רק אחרי כמה שנים.

ישן 03-09-2006, 09:08
צלמית המשתמש של נץ כחול

אתה כנראה לא הבנת אותי...
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי meijin שמתחילה ב "קודם כל, ה"מפרולייט" לא..."

1.המתאם של המפרוליט אולי מחובר לחור הייעודי בידית נשיאה אצל המקוצר\מנוסר או כל רובה עם ידית נשיאה,אבל הכוונת עצמה יושבת על המתפסים,עם מתאם ריבוע מיוחד כזה שמחובר לידית נשיאה,אתה מבין?

2.הפסיקו לייצר את כוונת אלביט לפני יותר מ3שנים,ויופי אני יכול להגיד לך שיש כוונת "זאב" שעולה 50שקל.

3.המארס אוכל סוללות כמו גדול,אם מפעילים את הנקודה ואת הציין תוך פחות מיומיים הנקודה תיחלש,וזה בדוק.

4.כשאמרתי "טריג'קון" התכוונתי לריפלקס,שהיא כוונת השלכה,ושלדג ו669 וסיירת מטכ"ל משתמשות בה באופן שוטף-כי כוונת מעולה!
כמובן שישנו כמו "רד פוינט",שמשמש לקלעים,וכמו כן יש את ה"טריג'קון צלב",או פשוט טריג'קון,שהיא גם כן מיועדת לקלעים.
אהה ורק שתדע,שאתה לא חייב להיות קלע בשביל שתהיה לך כוונת טריג'קון רד פוניט נניח,ראיתי אפילו לוחמים מגולני עם פלאטופ ורד פוניט,בלי דורגלים והם בכלל לא קלעים.

ניר.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:39

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר