לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-09-2006, 12:33
  M i c h a e l S c M i c h a e l S c אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.09.06
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי דניקולו שמתחילה ב "נכון"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי דניקולו
אבל תשמע בגדול יש די זילזול בתפקיד הזה...כל הזמן אומרים שהם ג'בניקים כשהם בעצם תומכי לחימה...התפקיד שלהם היה מאוד חשוב במערכה האחרונה..הם עבדו קשה ונהנו הרבה יותר מאשר ביום יום הרגיל שיש שם.

במילואים אגב זה ראש אחר לגמרי, אתה לא מחפש את התפקיד הקרבי, את הרעל, אתה לא מחפש להכנס לתוך לבנון. יש אנשים עם משפחות, עם ילדים, עבודה- עם אחריות!
התותחנים הם החיל אולי היחידי שחף מהפשאלות במלחמת לבנון 2, ירה מעל ל-100,000 פגז בדיוק ובמקצועיות ועשה זאת מבלי לסכן חיים של אף לוחם בשטח (מלבד הלוחמים שנהרגו בנק' האיסוף כאשר נפלה קטיושה יהי זכרם ברוך). לירות מעל ל-100,000 פגז במטרה לא דבר של מה בכך, המע'- הן של העמדה והן של התצפית מקדימה תפקדו בצורה מדהימה.
אז זה שישבנו עם כוס קולה קרה ביד אחד וביד השני דחפנו פגז, אז שיחשבו שאנחנו ג'ובניקים, ת'אמת זה לא מעניין אותנו, עשינו את העבודה וזהו.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-09-2006, 19:45
  assafy1000 assafy1000 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.06
עוד תגובה נוראית לאוסף...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי pampamlala שמתחילה ב "תותחנים?שיריון?"

ציטוט:
אבל תשמע בגדול יש די זילזול בתפקיד הזה...כל הזמן אומרים שהם ג'בניקים כשהם בעצם תומכי לחימה

תגיד לי בבקשה-מי זה אומרים? מי מזלזל בדיוק בתפקיד הזה?
אני לא מבין. יש איזה עיתון שרושם דברים כאלה? בצה"ל יש איזה לוח מודעות ששם רשום "טכנאי מטוסים הם ג'ובניקים, כולם לזלזל בהם"?
אני מניח שאתה מלש"ב, נכון?
אני מדבר איתך בתור חייל, לא בתור מלש"ב. אולי רק 7 חדוש בצבא, אבל ראיתי כבר המון דברים בשירות שלי.
תאמין לי שחייל אמיתי, לא משנה איזה תפקיד הוא, בין אם זה עובד כללי או לוחם, יודע להעריך כל חייל בצה"ל. בין אם זה החייל קומנדו שעושה פשיטות נועזות בעומק השטח, ובין אם זה הפקידה שמדפיסה טפסים. אף אחד לא מזלזל בשום תפקיד, ומה שאתה אומר עכשיו זה משחקי כבוד של מלש"בים.
ואיך אני יודע את זה? כי לוחם אמיתי יודע להעריך את הגו'ניבקים, כי הוא יודע שבלעדיהם הוא לא היה שורד דקה אחת בשטח.
רוצה להוציא תא הג'ובניקים מצה"ל? בבקשה. הנה מה שקורה:
1. אין אוכל, כי אין הטבח והעובדי מטבח הג'ובניקים שיכינו אותו ויביאו אותו
2. אין אספקה וציוד, כי הלוגיסטיקה והאפסנאים הג'ובניקים לא נמצאים
3. אין מי שיתקן את הרכבים ויביא תחמושת לחיילים, כי החימושניקים הג'ובניקים לא נמצאים
4. אין מידע על איפה נמצא האויב ומה יש לו, כי המודיעין הגו'בניקים לא נמצאים

וזה רק טיפה בים
כשתתגייס, אולי אז תבין שכל חייל, לא משנה מה התפקיד שלו, הוא חשוב, ובאמת אני אומר לך-אני בתור ג'ובניק נפגשתי עם מלא חיילים קרביים, ואף אחד מהם לא צחק עליי שאני ג'ובניק, לא שאל למה אני ג'ובניק, ולא הסתכל עליי מלמעלה. ואתה יודע למה? כי זה ממש לא איכפת להם למה אני ג'ובניק (בינינו, אני ג'ובניק בגלל בעיה רפואית), זה בגלל שהם יודעים שבלעדיי הם לא זזים לשום מקום

מקווה שלמדת מכל מה שכתבתי, ואם נעלבת ממשפט כלשהו תגיד ואתנצל, אבל סה"כ באתי להעביר לך שיעור על רוח צה"ל, שתבין שלכל חייל יש את התפקיד והכבוד שלו

ישן 03-09-2006, 00:39
צלמית המשתמש של דניקולו
  דניקולו דניקולו אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
...
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי assafy1000 שמתחילה ב "עוד תגובה נוראית לאוסף..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי דניקולו
אבל תשמע בגדול יש די זילזול בתפקיד הזה...כל הזמן אומרים שהם ג'בניקים כשהם בעצם תומכי לחימה...התפקיד שלהם היה מאוד חשוב במערכה האחרונה..הם עבדו קשה ונהנו הרבה יותר מאשר ביום יום הרגיל שיש שם.

וכן דיברתי על המלשבים....כי בסופו של דבר הם אלו שאומרים על המערך הטכני את כל הדברים האלה וכל הזילזול הוא מצידם. הרבה אנשים שאני מכיר אומרים שזה סתם חרטה...וגם פה בפורום היו הרבה שאמרו את זה. זה לא מענין באותו רגע מה חייל קרבי חושב עלייך שאתה ג'ובניק בסופו של דבר המלש"ב מודע לכל ההנפצות הללו וזה מרחיק אותו מלהתגייס למקום הזה...זה בידיוק אותו דבר כמו שאומרים על תותחנים שהם בלאי ושהם כמעט ולא עושים כלום והם בעצם קורעים את התחת..כל אחד והתפקיד שלו.

אני לא מזלזל באף ג'ובינק(חוץ מכמה שממש עושים בית זונות מהצבא). לא חידשת לי שום דבר כי מה שכתבתה ככה גם חשבתי קודם.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:28

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר