04-09-2006, 22:08
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 27.05.02
|
|
|
אשכול הסיפור ההזוי
צרפו לאשכול זה את הסיפורים ההזויים שלכם , כאלה שהייתם בטוחים שהסיטואציה שאתם נמצאים בה לא אמיתית או מוגזמת
מתחיל בדוגמא משלי
לפני שבועיים בערך כשחזרתי מהעבודה(20:30 בערך) ראיתי דמות בחנייה שלי , כשהגעתי לחנייה ראיתי שזה בחור
אתיופי בן 17-18 , כשעברתי לידו עם האוטו הוא שאל אותי "אתה יודע איפה זה רחוב התחייה 1" .
עניתי לו שזה מספר 4 ומעבר לכביש מספר 1 , הוא התעקש שמעבר לכביש זה מספר 3 (מה שנכון...) , אמרתי לו שיתן לי לסיים לחנות ואני אראה לו.
הלכנו לכיוון הבניין , שאלתי אותו אם הוא מחפש מישהו ספציפי והוא ענה "אתיופי" , הראתי לו את הבניין והוא טוען שזה לא נראה כמו הבניין שהוא מחפש , שאלתי אותו אם יש לו טלפון של מי שהוא מחפש
ניסינו להתקשר ענה מישהו הם דיברו באמהרית ובסיום השיחה הוא אמר לי שמי שהוא מחפש עבר משם והם לא ידעו להגיד לו לאן
ניסינו עוד שניים שלושה טלפונים , ניסינו ב 144 כולל לחפש טלפון שך אחותו(!) ולא מצאנו כלום.
טוף מה עושים ,הוא מנשר בכלל וזו הכתובת שיחידה שהוא מכיר והוא מתכוון לדבוק בה... התקשרתי למוקד העירוני לשאול מה עושים
הם הציעו לי לנסות במרכז הקליטה בעיר והסבירו לי איפה הוא נמצא.
קניתי לו פיצה( שהוא סירב לאכול) ונסענו לחפש את מזלנו , הגענו למקום הכל חשוך והשערים נעולים , לפתע הוא קולט מישהו , אני עוצר ושואל "אתה מכיר אותו?" , הוא עונה "לא , אבל הוא אתיופי , מפה אני אסתדר"
יצא מהאוטו והשאיר אותי פעור פה...