10-09-2006, 06:32
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.10.04
|
|
|
הציונות לא גמרה את תפקידה בפיתוח וישוב מדינת ישראל-עשיה מחוץ לגבולותיה רק פוגעת
להזכיר למי ששכח ולמי שלא ידע ואיננו יודע, שמדינת ישראל לא יזמה את כיבוש הגדה ורצועת עזה על מנת להרחיב את הגשמת הציונות. מדינת ישראל לא יצאה למלחמה על מנת לשפר את גבולות בטחונה. ההיפך הוא הנכון המלחמה המרשימה הזאת יצאה מתוך גבולות של הקו הירוק והשיגה הישגים והצליחה בהגנתה על גבולות מדינת ישראל.
הציונות לא סיימה את תפקידה. חבל רק שישוב מדינת ישראל הוקרב על מזבח האשליה של הרחבת המדינה אל עבר גבולות ההבטחה (חלק דבקים בהבטחת אלוה וחלק דבקים בהבטחתם של יורשי זאב ז'בוטינסקי וחלק כרסמו בשתי ההבטחות ומסתפקים בגדה אחת לירדן - שגם היא אשליה).
ההתנחלויות הן בהחלט אינן המשכם הישיר של מימוש הציונות, הם שבשו אותה והעבירו אותה למחוזות אחרים, שרק הרס וחורבן הביאו ועוד יביאו על מדינת ישראל.
הציונות ממשיכה לראו בהקמת הישובים ובגאולת הקרקע נכס. בלעדי זה לא יהיה לנו זכות קיום. הציונות מעודדת יהודים מרחבי העולם לבוא ולהתנחל בשטחי מדינת ישראל. לא עקירה לא טרנספר אלא שיבה, חזרה ועליה מרצון.
אינני פעיל בשום מקהלה. אני מביע את דעותי המתגבשות על פי שיקול דעת רחב והיקפי ועל פי מיטב הידע המצוי אצלי ( מתוך מודעות שלציבור הרחב מגיע אפס קצהו של הידע הכללי). כמובן שהעמדות ובמיוחד דרכי הישום עשויות להשתנות בהתייחס לזמן, למקום ולמציאות. כל זאת מתוך השיקול היחיד המנחה אותי - מה טוב למען מדינת ישראל, פיתוחה, שגשוגה, בטחונה ובמיוחד קיומה לדורות.
מענין, שאתה מוציא עצמך מהציבור (מי הם אותם "אותנו" שלך ? ) לי נדמה שכל עם ישראל מלקק את פצעיו, בעת הזאת. מלבד אלו שמחפשים אשמים ועוסקים בעריפת ראשים.
וכמובן, נמשיך את דרך הציונות- וננצח. תוך כדי הבנה שלא רק השימוש בכוח יביא לניצחון מלבד המטוסים, הטנקים והחילים הנפלאים, ישנם גם מדינאים ובסופו של דבר השלמת הניצחון מחייבת מדינאות טובה ושקולה.
גם כאשר מדובר על חטופים - את השורה האחרונה יסכם המו"מ, לאחר שהכוח עשה את שלו.
נערך לאחרונה ע"י ישראל היפה בתאריך 10-09-2006 בשעה 06:35.
|