09-09-2006, 15:14
|
|
|
|
חבר מתאריך: 22.06.06
|
|
|
צא מהסרט שתעבור, מצטער לבאס אותך
טופס 55 לא מגישים עד שאתה לפחות כמה חודשים בצבא, מנסיון (אלא אם כן יש לך פרוטקציות רציניות מאוד בצה"ל, כמו איזה קרוב משפחה תת אלוף, וגם אז זה לא בטוח)
יגידו לך דברים כמו "אתה לא יודע איך זה", "תנסה כמה חודשים בתפקיד ואז תראה"...
אם כל אחד יכל לעשות ככה וזה היה כל כך קל לעבור מא' ל-ב', תאמין לי שכל אחד היה איפה שבא לו, והיית רואה מעברים נונסטופ בין גבעתי, גולני, הנדסה, שריון, וכדומה...
אתה בקושי שבוע בצבא, אתה חושב שייתנו לך כבר טופס 55? יקרעו לך אותו מול הפרצוף, פשוט ככה...
שוב-אתה רק בהתחלה, ולא מקבלים טופס 55 סתם ככה, צריך סיבה מאוד טובה בשביל להגיש טופס כזה, יחד עם פז"ם מסוים, אבל בטח לא של שבוע וחצי בלחץ
עצה שלי-במקום לחשוב כמה רע לך, נסה להתחבר עם כמה שיותר אנשים, ואתה תראה שזה לא כזה נורא. המון פעמים הנאה ממקום מסוים קשורה לגישה, ואם תבוא עם גישה טובה וראש מורם, אני מבטיח לך שתמצא את חצי הכוס המלאה
נ.ב.
ציטוט:
הסיכוי הכי טוב שלך לעבור למקום אחר הוא לבקש גיבוש שייטת נגיד או כל מיני דברים כאלה...
|
שטויות במיץ. שוב-יש לו פז"ם של שבוע וחצי והוא בקושי טירון. מכאן ועד לבקש גיבוש שייטת? למה שייתנו לו בדיוק???