לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-09-2006, 01:55
  SSOTL SSOTL אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.12.04
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי RonenS שמתחילה ב "מה שאתם שומעים"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי RonenS
תשאלו כל רופא וכל מפקד בצבא והוא יגיד לכם שזה לא בריא.
וכן הייתי והפסקתי אחרי דלקת בכתף כתוצאה מפריקה.
ותאמין לי שמאימונים לבד בלי שום משקל על הגב ושום אלונקות הצלחתי יפה מאוד גם שהתאמנתי לבד.
אז מכאן הגעתי למסקנה שדבר ראשון זה זבלה וחסרי עמוד שדרה הולכים לשטויות האלה-אנשים שלא מסוגלים בעצמם וצריכים יד על הגב(לא אישי). ושקלתי טוב טוב את המילים.
דבר שני אני מכיר כמה וכמה אנשים ששבוזים מזה ביחידות שלא יביישו אף אחד.

התגובה לא היית במטרה להעליב אף אחד מכם רק כדי להוכיח נקודה שאתה לא צריך שום כושר קרבי בשביל להגיע לאנשהו. זה הכל נחישות וקביעת מטרה.

אההההההה וואלה מעניין, כי אני פשוט הייתי בטוח שהמפקד של הגיבוש שלנו אמר לנו בסוף הגיבוש שהוא ממליץ להצטרף לקבוצות כושר שיחזקו אותנו מבחינה גופנית ומנטלית...אולי התבלבלתי?
זה דבר ראשון...דבר שני זבלה וחסרי עמוד שדרה אתה יכול לקרוא אולי לחברים שלך לצוות הבנת?
לחבר'ה מצוות שלי או מכל צוות אחר שהגיעו למטכ"ל לטייס לש. 13, ליחט"יות וגם לגדודים ששם יצאו שפיצים ת'לא יכול לקרוא בשמות האלה, כי לא רק שאתה לא יודע עליהם דבר וחצי דבר אלא הם גם ההפך הגמור מזה....דבר שלישי להיעלב? ממי אחי? ממך? מלש"ב שיושב מאחורי המחשב שלו ושולח הצהרות ועובדות מוגמרות לכל עבר לפני שהוא עשה שיעורי בית? לא אחי...ממך אין לי מה להיעלב אלא רק לבקש ממך שלפני שאתה שולח הצהרות לכל כיוון תלמד את הנושא ותחזור אלינו עם התשובות הנכונות, אולי בקבוצה שלך כולם יצאו פצועים, שבוזים וכו' אבל זה לא כל מקום זה ככה.

וזה לא שאני אומר לך את זה בתור מורעל על יחידות הכנה לצה"ל גם אני, נפצעתי שם כן מודה באשמה! אבל מה? בדיוק כמו שאמרת נחישות וקביעת מטרות לא ככה? תכונות רבות שאני אגיד לך ת'אמת שחלקן היו לי והתחזקו וחלקן רכשתי ביחידה לקראת גיוס הן אלה שעוזרות לי להתגבר על הפציעה שלי, כי דבקות במטרה זה ערך עליון שם....חברים לכל החיים זה מה שמוצאים שם.... התמדה, עמידה בזמנים, חיילות בסיסית, סיבולת מנטלית, לתת תמיד ת'100% שלך, מנהיגות והכי חשוב (לדעתי) רעות זה מה שלומדים שם, אז אם אם אתה חושב שכושר זה הדבר המרכזי שעובדים עליו שם (כי עפ"י המשפט האחרון שלך מסתבר שזה מה שהבנת), אז כנראה שפיספסת את המטרה המרכזית שאותה מנסים להעביר בקורסים האלה (או שסתאם היה לכם מדריך באסה) בכל מקרה אחי מאחל לך בהצלחה בהמשך ובאמת, חבל סתאם לצאת בהצהרות ללא כל בסיס!.

נערך לאחרונה ע"י SSOTL בתאריך 14-09-2006 בשעה 01:58.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-09-2006, 02:44
  SSOTL SSOTL אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.12.04
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי RonenS שמתחילה ב "אתה כן לוקח את זה אישית."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי RonenS
ולא התכוונתי שאף אחד ייקח את זה אישית.
אני מנסה לתת פה דעה שזה לא הכל ואפילו לא חצי.
מבחינתי זה יותר מזיק ממועיל. כל אחד יסתכל על זה אחרת.

אחי אם אתה רוצה לחשוב שלקחתי את זה אישי (למרות שהסברתי לך שאין לי מה לקחת את זה אישי), וזה שאתה מנסה להעיף את זה עלי זה נחמד, אבל במקום זה אתה יכול להגיב למה שכתבתי או פשוט לכתוב "סליחה טעיתי" תאמין לי להגיד סליחה טעיתי זאת לא בושה ואם תסתכל בהודעות שלי בפורום אמרתי את זה לא פעם ולא פעמיים....ואם ת'רוצה להגיד שאתה נותן דעה בכיף רק תכתוב את זה כ"דעתי היא..." כי אני בטוח שאני לא היחידי שכשקרא את התגובה הראשונה שלך היה בטוח שמה שהתכוונת להגיד היא עובדה מוגמרת.

בכל אופן לפותח האשכול, אחי גם רונן וגם אני מנסים להעביר את אותה נקודה, כמו שרונן כתב בהודעה שלו: נחישות וקביעת מטרות. וזה לא משנה באיזה תחום, או לאן תיקח את המשפט הזה:
אם זה לכיוון של "אני עכשיו הולך לתת ת'100%, להשקיע, להתאמן להציב לעצמי מטרות בצבא ולהצליח" ואם זה לכיוון של "אני אדבר עם ההורים שלי אנסה להציב לעצמי מטרה לקבל את האישור שלהם (לפחות אם לא הפורמלי...את ברכתם) להשתתף ביחידה להכנה לצה"ל/ביחידה קרבית בצה"ל", העיקר שתבצע את הדרך למטרותיך בנחישות..בהצלחה לכולם!

ישן 14-09-2006, 02:32
  Jay Jay אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.01.06
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי HU99 שמתחילה ב "פשוט לא נכון...איך אתה יכול..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי HU99
פשוט לא נכון...איך אתה יכול לכתוב דבר כזה, כאשר כל נושא הכושר הקרבי מתבסס על נסיון אישי משתנה מאדם לאדם ולא על עובדות?! תכתוב "לדעתי"!
הנה אני, הייתי 3 שנים בכושר קרבי. תאמין לי שאני לא נכה...ממש לא טפו טפו טפו.
והטירונות שונה ב180 מעלות מכושר קרבי. בכושר קרבי אתה רץ, סוחב אולנקות ושקים וזוחל. זה סך הכל מכניס אותך לכושר שאתה צריך לקרבי, תאמין לי שבטירונות אתה עובר כל כך הרבה דברים נוספים, שאין להסביר במילים. המון. להגיד שאנשים שבוזים בטירונות כי הם עברו את כל זה כבר בכושר קרבי זאת פשוט שטות, כי אין שום דימיון בין טירונות לכושר קרבי.

ואיזה כושר בדיוק אתה צריך לקרבי?

בכל טירונות שמחשיבה את עצמה בונים לך כושר מ0. זה שאתה מגיע עם טיפה יותר כושר מאחרים לא מקנה לך יתרון כ"כ משמעותי...
ישן 14-09-2006, 15:56
  JPP JPP אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי comando שמתחילה ב "אבא שלי"

בקיייייייייייייייייייייייייייייייייייצור בחזרה לזה שפתח את האשקול הזה...

תגיד לאבא שלך שהוא יכול ללכת ל***** כי בסופו של דבר זה חיים שלך ואתה תעשה מה שאתה רוצה ..
וגם ככה ונגיד והוא לא רוצה שתלך לקרבי אין לו מה להגיד בעניין כי זה לא הוא שקובע... אז מקסימום במקרה הכי גרוע והוא לא יביא לך כסף לשלם לכושר קרבי אל תתיאש ממנו ושלא ינפץ לך תחלום של להיות לוחם... לך לכמה אימונים (עד שיתחילו לבקש ממכם כסף..חחחחח) ותראה מה הם עושים שם ותנסה להתאמן לבד על ריצות, בטן ,שכיבות שמיכה... ואולי תתאמן גם עם חברים וזה אולי יעזור. לך...

בכל מקרה אני מקווה שעזרתי לך,.. אבל באמת אם אתה רוצה להיות קרבי אין לאבא שלך השפעה על כך וגם אם הוא ינסה להוריד לך את הפרופיל לך לרופא ותביא להם אישורים שהכל בסדר וזהו אחי יאללה ביי
ישן 15-09-2006, 04:26
  Zeph Zeph אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.07.05
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי BohemiaIsrael שמתחילה ב "אחיייייי"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי BohemiaIsrael
אחייייייייייייייי אם באמת יש לך פלטפוס כדאי מאוד שתתחיל לרדת מכל הסיפור של קרבי
למה לרוץ עם פלטפוס בכף הרגל זה דופק את כל אבל כל הגוף מהרגליים ועד הצוואר

ויגרום לך לבעיות עד לסוף חייך
אז קודם תתיעף עם רופא לפני שאתה מתחיל לתלות תקווה ביחידה קרבית

שמע
גילו לי פלטפוס קל בצו ראשון, ויש לי פרופיל 97 עם סעיף פלטפוס.
לא שמעתי שום דבר על מה שאמרת עם "דופק את כל הגוף", ואני מניח שאם זה היה ככה לא היו נותנים לאנשים עם פלטפוס להיות קרביים, ונותנים גם לכאלו עם חמור יותר.
אני לא חושב שאתה רופא, אז אני לא ממש לוקח את מה שאתה אומר ברצינות (בלי להעליב). אבל מתוך סקרנות, מתוך מה אתה אומר את כל זה בכלכך ביטחון? אני אשמח לשמוע נימוק כי כמו שציינתי בתחילת ההודעה זה נוגע אליי.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:31

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר