17-09-2006, 17:48
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 19.04.04
|
|
|
לדעתי להפך
אמנם בסדנאות מדובר בשעות קבועות, אבל עבודה קשה שחוזרת על עצמה,לאורך כל השירות ולדעתי ללא סיפוק אמיתי. היתרון כמובן שאתה חוזר הביתה כל יום (בהנחה שהוצבת קרוב) אבל זה לא קל להגיע ולצאת כל יום, והמעגל החברתי לדעתי לקוי מאד במקומות כאלו. אם אני צריך להמליץ - רק גדוד. אמנם, העבודה לא פחות קשה, השעות בכלל לא שעות, אבל אתה רואה את התוצאות בשטח, אתה תורם תרומה אמיתית,מוחשית לגדוד לוחם, אתה חלק ממחלקה אמיתית ובד"כ מגובשת, האנשים שאיתך לא רק רבים על מי יוצא הביתה שעה קודם, זה אנשים שבחירום ובבט"ש איתך בנגמ"ש או בחילוץ וכו'. יש לזה משמעות מורגשת ולדעתי סיפוק הרבה יותר גדול, ובמקרה הזה אני מדבר מניסיון והיכרות עם כל אפשרויות השירות ובחרתי באפשרות השטח.
אתה יכול לקרוא בנושא בהודעות ישנות יותר. אני חושב שאני לא מנסה לייפות את המציאות, אך יש לי את הניסיון להכיר גם בדברים הטובים.
http://www.fresh.co.il/vBulletin/se...earchid=1013343
John Kennedy Toole
|