לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-09-2006, 11:18
  Demoloc Demoloc אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.09.06
אני אסביר לכם מה בדיוק הלך
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי BELTZUSH שמתחילה ב "אני אשמח אם תספר לי מה עשו..."

(אני 144 כמובן :-) )

המפקדים בהתחלה נטפלו אליי סתם כמו כולם , לא משהו מיוחד(סוף יום ראשון+תחילת יום שני) על על דברים נורמאלים (טיפה לא עמדתי בזמן, פה לא הייתי מדוגם שם זזתי..דברים שכולם קיבלו)
אז גם לפי מה שהמפקד הסביר לי כל גיבוש יש כמה "כוכבים" , זה לא אומר שהם עושים משהו רע זה סתם כמה קבועים להתעלל בהם.
פשוט נתנו לי תיזוזים הזויים ברובם , והרבה בהם , ומה לעשות ההרגל שלי הוא שקשה לי אני מחייך,
והם עוד טיפה התעללו בי על זה .
הם נתנו לי מלא מטלות הזויות וצחקו עליי מול כולם ולכן הפכתי ל"ליצן" , למרות שתכל'ס בהתחלה לא עשיתי שום דבר מיוחד.
אח"כ זה כזה כדור שלג שמתגלגל , המפקדים מתייחסים אליי בתור ליצן מול כולם אז הכוח התייחס אליי בתור ליצן, והם התחילו להתגרות בי.
למשל הדבר הכי מפורסם ה"144 למה אתה מחייך?!" "כי החיים יפים"
בכלל לא חייכתי והוא סתם חיפש משהו להעיר לי , אז עניתי.
ואותו אחד נתן לי להחזק ביד אחת ג'ריקן ביד אחת שק חול ואחרי כמה דקות היה לי ממש ממש קשה אז הוא שאל אם קשה, אמרתי כן ואם מותר כבר להוריד (המפקד!) אז הוא אמר שחובל אמיתי היה מבקש שיוסיפו ,אז בתגובה ביקשתי שיוסיף לי , והוא נתן לי עוד ג'ריקן וצעק עליי ליצן .
מה שאני מנסה להגיד זה שרוב הדברים שעשיתי היו א' בגלל תשובות הזויות שלהם.
ב' תמיד בגבול הטעם הטוב ולא התעצבנתי ולא קיללתי ולא הפרעתי ושמרתי על קור רוח והכל למרות התיזוזים ההזויים שלא הפריעו לי כל כך כי באתי עם כושר סביר לגיבוש אז זה לא הרג אותי.
אני צחקתי באמת רק על בדיחות של המפקדים , Fcol , "מחלקת שפשפת" זה ממש מצחיק.

אח"כ דיברתי עם המפקד שליווה אותנו לרכבת לשיחת רצינית,
הסברתי לו כמה זה היה חשוב לי וכמה השקעתי לפני בגיבוש ושהלך לי בסדר עם המילואימניקים אז הוא הסביר לי ,שלא בטוח שזאת הסיבה , אבל אחד מהמפקדים הצעירים אמר למילואימניקים ש"144 הוא בלאגניסט לא רציני " .
(הוא לא אמר לי מי המפקד הנ"ל) .
שאלתי אותו והוא אמר שגם לטעמו אמנם הייתי "שוקיסט פעור"(מילת השעה) אבל לא חציתי את גבול הטעם הטוב.
ככה שאת המעמד שלי כ"ליצן" קיבלתי רק מהמפקדים ולא באמת כי הגזמתי אלא בגלל שעם תיזוזים הזויים והאשמות לא קשורות הם הפכו אותי לליצן,
והמפקד שלקח את זה רחוק מידי ולא הבין את הגבול בין משחק דיסטנס ובין תוצאות אמיתייות הוא מפקד גרוע קודם כל יכ מפקד צריך לדעת מתי צריך להיות רציני ומתי הוא צריך להמשיך להיות עם דיסטנס וחוץ מזה קקה של בנאדם, אבל זה לא קשור.

בכל אופן אני אהפוך כמה עולמות ואערער,
את הרעל שלי לחובלים איבדתי בגלל זה,אבל אני חושב שהרווחתי את מקומי בקורס לכן אני אמשיך לחפור בנושא.
מקווה שהבהרתי את עמדתי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-09-2006, 14:26
  frydman frydman אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.07.06
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי dor152 שמתחילה ב "שאני אבין"

הכי מצחיק בבוקר של היום השני
שהוא הוריד 3 לשכיבות סמיכה והוא אומר להם "אני רוצה לשמוע שאתם מגיעים ל 50 ל 100 ול 150."
חחחח
או שהוא אמר לאיזה אחד
"אתה מסתכל עלי ?!- רד ל 20"
אבל המפקד..
"רד ל - 20 ועוד 20"
כן המפקד
"אתה יודע מה רד ל 20 ועוד 20 ועוד 20 אתה יודע כמה זה ?!"
60 המפקד

חחחחחחח

אותי הם בכלל הריצו על זה ששיפצרתי את הנשק....
"152 מאיפה יש לך כזאתי רצועה לנשק ? ראית המפקד תראה מה יש לחנת"ר"
"המפקד שיפצרתי המפקד"
"שיפצרת ?!! שמעת המפקד? הוא שיפצר... כל החברים של עומדים פה מצוקמקים ואתה משפצר... 30 שניות נגעת בספסל וחזרת"
"איזה ספסל המפקד? "
"הרחוק זוז"

נערך לאחרונה ע"י frydman בתאריך 21-09-2006 בשעה 14:29.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:26

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר