21-09-2006, 02:09
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.11.05
|
|
|
יאא
אני הבן אדם שנראה לי בפורום שהכי יכול לתת לך מענה מדויק ...
אז ככה המקרה שלך חבר של הוא בול אבל בול כמו שלי חוץ מזה שלי זה קרה ברגל .
אז ככה גם כמה חודשים לפני הגיוס שברתי תרגל עשיתי ניתוח פלטינה וכו' .
לספר לצבא את מה קרה אני מציע ... כי הצבא יודע הכל מבית החולים כבר יעבירו מידע על חבר
שלך ככה שהוא לא יוכל להתחמק אז עדיף שזה יבוא מעצמו ... ועוד אתה אומר שהניתוח אמור
להיות במועד הגיוס פחות או יותר ...
שמע אחי ... ככה יהיה לו אני מעריך (מה שלי היה)
הוא יספר לצבא אותומטית ידחו לו את הגיוס ... הוא יעבור את הניתוח אחרי כמה חודשים כמובן אחרי שהוא יוריד את הגבס ויסיים עם הפזיותרפיות יקבעו לו ועדה רפואית ... בועדה הוא יצטרך להביא
אישורים מאורטופדים מומחים שהוא כביכול (אם הוא יכול) לשרת עדיין קרבי הוא יתגייס מעכשיו תגיד לו לפחות חצי שנה אחרי הניתוח כי זה זמן החלמה ועינינים והצבא לא רוצה אנשים שעדיין לא החלימו כי זה אחרי כן תביעות וכל מיני כאלה ... יהיה לו ועדה רפואית בועדה אני מאמין יתנו לו או 72 או 82
להישאר עם 97 בחיים הוא לא ישאר מעכשיו תודיע לו וגם תגיד לו שיודיע לצבא מפני שאם הוא לא יודע וחס ושלום יהיה לו נזק לא יהיה לו עם מי לדבר ... והוא יקבל או 72 או 82 כי זה כמו אוטו חדש שקונים נניח 100,000 שקל , עובר תאונה תמכור אותו עדיין ב100,000 ? לא ב80,000 ככה אותו דבר
קיצור יהיה לו ועדה רפואית מקווה שלא ידחו לו אותה בעוד כמה חודשים טובים מה שעשו לי ורק
אז הוא יקבל תאריך גיוס ויתגייס כמו בנאדם ...
שמע מקרה מבאס גם לי קרה לא נורא יהיה בסדר והכי חשוב שכמה שיותר זמן שיעבור יהיה לו יותר קל לתפקד טוב בשירות ...
שמח שעזרתי , בשורות טובות ושנה טובה , מחכה לשמוע תגובה ממך או מחברך , ובהצלחה בועדות ובשירות , אלירן .
|