לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-09-2006, 19:41
  frydman frydman אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.07.06
מדור סיירות משקרים - שאלה

קיבלתי פסילה רפואית בגיבוש חובלים ב -17.9 ....
\היום התקשרתי למדור סיירות לבקש גיבוש חוזר והראש מדור סיירות (ההוא שכולם צחקו עליו ביום סיירות) אומר לי שהגיבוש הבא הוא באפריל ואני אצטקרך לעשות אותו בתור חייל ובמקביל לוותר על כל הסיירות (אגוז, דודבן, שלדג, 669 צנחנים ועוד כל מיני)... ביקשתי ממנו לגשת לגיבוש הנערך ב- 29.10
והוא אומר לי " אין גיבושים באוקטובר" אמרתי לו שיש לי חברים עם זימון ביד לתאריך זה אבל הוא נשאר בשלו ...
אחרי כמה דקות של וויכוח ה *&^ הזה הסכים לקום מכסאו הנכבד כדי לגשת למחשב ובאמת לבדוק אם יש או אין ..
ואז הוא חוזר ואומר לי "יש גיבושי המשך ואתה לא יכול להיכנס לגיבוש חובלים שנערך בתאריך הזה"
אז אמרתי לו שישי לי חברים (אותם חברים ממקודם) שפשוט דחו להם מספטמבר לאוקטובר והם בדיוק כמוני... לא המשך ולא נעליים...
ואז הוא התעצבן ואמר לי .. טוב אני שולח לך טופס חתימת וויתור על כל הסיירות ואז תוכל לבוא באפריל - ביי

מה אני יעשה עכשיו ??
אני לא רוצה לחכות עד אפריל ואז אם אני יעבור אני יצטרך לעשות דח"ש לאוקטובר לגיוס חובלים הבא...
איך אני משכנע אעותם לתת לי לעשות באוקטובר....

תודה לעונים !

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-09-2006, 19:52
  Zeph Zeph אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.07.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי frydman שמתחילה ב "מדור סיירות משקרים - שאלה"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי frydman
קיבלתי פסילה רפואית בגיבוש חובלים ב -17.9 ....
\היום התקשרתי למדור סיירות לבקש גיבוש חוזר והראש מדור סיירות (ההוא שכולם צחקו עליו ביום סיירות) אומר לי שהגיבוש הבא הוא באפריל ואני אצטקרך לעשות אותו בתור חייל ובמקביל לוותר על כל הסיירות (אגוז, דודבן, שלדג, 669 צנחנים ועוד כל מיני)... ביקשתי ממנו לגשת לגיבוש הנערך ב- 29.10
והוא אומר לי " אין גיבושים באוקטובר" אמרתי לו שיש לי חברים עם זימון ביד לתאריך זה אבל הוא נשאר בשלו ...
אחרי כמה דקות של וויכוח ה *&^ הזה הסכים לקום מכסאו הנכבד כדי לגשת למחשב ובאמת לבדוק אם יש או אין ..
ואז הוא חוזר ואומר לי "יש גיבושי המשך ואתה לא יכול להיכנס לגיבוש חובלים שנערך בתאריך הזה"
אז אמרתי לו שישי לי חברים (אותם חברים ממקודם) שפשוט דחו להם מספטמבר לאוקטובר והם בדיוק כמוני... לא המשך ולא נעליים...
ואז הוא התעצבן ואמר לי .. טוב אני שולח לך טופס חתימת וויתור על כל הסיירות ואז תוכל לבוא באפריל - ביי

מה אני יעשה עכשיו ??
אני לא רוצה לחכות עד אפריל ואז אם אני יעבור אני יצטרך לעשות דח"ש לאוקטובר לגיוס חובלים הבא...
איך אני משכנע אעותם לתת לי לעשות באוקטובר....

תודה לעונים !

פשוט מאוד. מנדנד. ומנדנד ומנדנד ומנדנד.
תתקשר כל יום, אפילו יותר מפעם ביום עד שימאס להם.
אני מכיר מקרה שברגע שאבא של מישהו התקשר ודיבר, הם התייחסו אחרת, כאילו לדבר עם אדם מבוגר גורם להם להתייחס יותר ברצינות. אתה יכול לנסות גם את זה אבל זה לא חובה.
אני ממליץ לך לדרוש לדבר עם מישהו בכיר יותר מהפקיד שעונה לך, כי במקום הספציפי הזה הם לא בידיוק אוהבים לעזור בדר"כ (לא מזלזל בחשיבות מקצוע הפקידות אלא רק ברוב הפקידים ששם, למרות שיש כמה שממש נחמדים צריך הרבה מזל בשביל שדווקא הם יענו). ברגע שתדבר עם ראש המדור או עם הסגן שלה אתה מתקדם לאנשהוא...
העצה הכי טובה שיש לי לתת לך כוללת שתי מילים : אל תוותר. בהצלחה.
ישן 25-09-2006, 21:48
  Zeph Zeph אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי RonenS שמתחילה ב "אני מכיר אותו"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי RonenS
איתי פירני הזה- התפקיד הצבאי שלו זה לנפץ חלומות של מלש"בים.
בכל מקרה אני במקומך לא הייתי הולך. זה לא שווה את זה.
תלך לחטיבת חי"ר תעשה יחטיות-מקסימום לא תעבור ולא תגיע לאיזה יחטית תלך לגיבוש חובלים

שמע
במקרה שלי עם מדור סיירות, שהיה אפילו יותר מסובך מזה, קיבלתי מה שרציתי (הגיע לי כמובן, אבל הם לא רצו להקשיב) כי התעקשתי.. בסוף עשו עליי ועידה או משו וראש המדור החליטה שאני צודק. אבל בנקודת ההתחלה כל מי שדיברתי איתו שם אפילו לא קרא את הפקס שלי.. צריך להבין שהפקידים לא קובעים אלא רק מי שמעליהם, ויסתכלו על המקרה שלך רק אם תגיע עד אליהם.

לפותח האשכול - גם לך גם מגיע משהו, וגם לך לא רוצים להקשיב. אז תתעקש. אם היית מבקש משהו בלתי אפשרי או שלא מגיע לך בצדק אז מילא, אבל זאת זכותך לקבל גיבוש חובלים במועד הקרוב ביותר.
תגיע עד לראש המדור ורק שתשמע לא ממנה תרשה לעצמך לוותר!!! וגם אז לא לפני שתערער לפחות פעם אחת. תשתמש בשיטות שנתתי לך מקודם. הכל תלוי בתאכלס כמה אתה רוצה את זה. אם אתה רוצה את זה מאוד, תתעקש על זה. אם לא, אין טעם. בהצלחה.
אה דרך אגב
תנסח פקס יפה ובראשו תכתוב לכבוד ראש המדור... ותדרוש שהיא תקבל אותו ותקרא אותו.

נערך לאחרונה ע"י Zeph בתאריך 25-09-2006 בשעה 21:50.
ישן 25-09-2006, 22:41
צלמית המשתמש של Ran669
  Ran669 Ran669 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.09.04
משהו שיש לי לומר על מדור סיירות.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Zeph שמתחילה ב "[QUOTE=RonenS]איתי פירני הזה-..."

שמעו, יש לי כבוד מאוד מאוד גדול גם ללוחמים, גם לג'ובניקים ולכל בנאדם שקשור למערכת הצבאית שתורם מחלקו את הטוב ביותר. מה שכן, אני ממש אבל ממש שונא את האנשים שנמצאים במדור הסיירות שעונים לטלפונים, אנשים קרים, חסרי סבלנות שעונים לך כאילו הם עושים לך טובה, ולפחות לי זה נורא קשה להתבטא בקטעים שהם עונים לך כאילו עשית משהו רע.
כמובן שאני לא מדבר על כולם אבל כ-90% מהפעמים שהתקשרתי אליהם הם ענו באופן מחפיר וחסר סבלנות. אפשר להבין את זה במקצת, אבל אני חושב על שאר התפקידים שבצבא שאנשים עוברים וכשאני חושב עליהם, שקמים בבוקר ועושים את העבודה שלהם מ-8:00-17:00 בחדר ממוזג עם כיסאות מרופדים ונוחים, ובאים אליהם חבר'ה שמתקשרים, חבר'ה עם מוטיבציה שרוצים לממש את עצמם ביחידות קרביות ועם היחס הזה זאת פשוט חוצפה.
אני מקווה מאוד שאולי ינסו לשים לב לעניין הזה, כי אני לא לוקח את זה כל כך קשה ובאופן אישי אבל יש אחרים שכן וזה חבל.
ישן 25-09-2006, 22:48

בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Ran669 שמתחילה ב "משהו שיש לי לומר על מדור סיירות."

אני אישית חושב שצריכים לשים במדור סיירות לוחמים בסיירות שלפני שחרור...
אני לא חושב שזה בסדר שחבורה של ג'ובניקים מנפצת ככה חלומות למלש"בים שהם באמת מהטובים שיש... ועוד התייחסות כמו שאני ראיתי במדור סיירות זה פשוט מחפיר ובושה לצבא...
כל פקידה שם עושה לך טובה שהיא מקישה את הת"ז שלך במחשב... ולא מתאמצת במילימטר כדי שאתה תקבל מה שאתה רוצה ...
זה לא חייב להיות ככה ... במדור צ"א כל טלפון נענה עם חיוך.. ואתה מרגיש שהפקידות שם ממש מנסות לעזור לך ...
כל פעם שהתקשרתי לשם (וזה קרה הרבה מאוד) ענו כמו שצריך וניסו באמת להבין ולפתור מה שצמיק ולא רק לצאת ידי חובה... כל פקידה שם מתאמצת (אפילו את הפתק עם הפרטים שלחו לי עם ציור של סמיילי ו"בהצלחה", נכון שזה דברים קטנים אבל זה מראה על הגישה ....)

טוב חפרתי מספיק - הנקודה הובהרה....

ישן 26-09-2006, 03:10
צלמית המשתמש של Ran669
  Ran669 Ran669 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.09.04
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי frydman שמתחילה ב "אני אישית חושב שצריכים לשים..."

ציטוט:
אני אישית חושב שצריכים לשים במדור סיירות לוחמים בסיירות שלפני שחרור...
אני לא חושב שזה בסדר שחבורה של ג'ובניקים מנפצת ככה חלומות למלש"בים שהם באמת מהטובים שיש... ועוד התייחסות כמו שאני ראיתי במדור סיירות זה פשוט מחפיר ובושה לצבא...
כל פקידה שם עושה לך טובה שהיא מקישה את הת"ז שלך במחשב... ולא מתאמצת במילימטר כדי שאתה תקבל מה שאתה רוצה ...
זה לא חייב להיות ככה ... במדור צ"א כל טלפון נענה עם חיוך.. ואתה מרגיש שהפקידות שם ממש מנסות לעזור לך ...
כל פעם שהתקשרתי לשם (וזה קרה הרבה מאוד) ענו כמו שצריך וניסו באמת להבין ולפתור מה שצמיק ולא רק לצאת ידי חובה... כל פקידה שם מתאמצת (אפילו את הפתק עם הפרטים שלחו לי עם ציור של סמיילי ו"בהצלחה", נכון שזה דברים קטנים אבל זה מראה על הגישה ....)

טוב חפרתי מספיק - הנקודה הובהרה....

מסכים איתך בכל מילה.
ישן 28-09-2006, 12:39

עדכון !!!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי frydman שמתחילה ב "מדור סיירות משקרים - שאלה"

ניצחון !!!!!!!!!

כמו שייעצתם לי ניסיתי לסדר את העניינים לבד וכמובן שזה לא הלך ...
מדור סיירות המשיכו עם היחס המצנשא והמזלזל שלהם ...
אז פעלתי ע"פ המלצתו של zeph (תודה רבה דרך אגב) ואבא שלי התקשר אליהם..
הוא ניסה להוציא מהפקיד את שם המפקד שלו אבל הוא לא הסכים לתת לו לא שם ולא טלפון ...
בסוף הוא אמר לפקיד "טוב אז תן לי את הטלפון המטכ"לי שלו" (המספר שמשתמשים בו בתוך צה"ל)
הפקיד בטח חשב לעצמו טוב נו לא ייצא לו מזה כלום... ונתן ...
אחרי כמה ברורים וקשרים הגענו לדבר עם המפקד של תהליך המיון - דודי גולדנר
ואחרי שיחה איתו התקשרתי בחזרה למדור סיירות ..
הם התחילו לצעוק שאי אפשר להקדים וכו'... כהרגלם .. ואז שלפתי את המפשט "דיברתי עם דודי גולדנר והוא אמר לי שיש עוד גיבוש בנובמבר שאינ יכול להיכנס אליו" פתאום הגישה של הפקיד השתנתה הוא התחיל לגמגמם ולאמר "עם עם מי דיברת ? איך ?" ובסוף אמר "טוב אני אבדוק ואחזור אליך".....
והיום מתקשרים אלי והשיחה הולכת בכיוון אחר לגמרי מבדרך כלל ...
הוא היה נחמד ואדיב ואמר שהכל בסדר וסודר ויישלח לי זימון לנובמבר....
אז הצלחתי לקבל ה שמגיע לי...
רק עצוב שהפקיד צריך לקבל בראש מכמה פלאפלים כדי לבצע את העבודה שלו .....

ישן 28-09-2006, 13:13
צלמית המשתמש של Crucio
  Crucio Crucio אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.04.06
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי frydman שמתחילה ב "עדכון !!!"

ציטוט:
ניצחון !!!!!!!!!

הוא ניסה להוציא מהפקיד את שם המפקד שלו אבל הוא לא הסכים לתת לו לא שם ולא טלפון ...
בסוף הוא אמר לפקיד "טוב אז תן לי את הטלפון המטכ"לי שלו" (המספר שמשתמשים בו בתוך צה"ל)
הם התחילו לצעוק שאי אפשר להקדים וכו'... כהרגלם .. ואז שלפתי את המפשט "דיברתי עם דודי גולדנר והוא אמר לי שיש עוד גיבוש בנובמבר שאינ יכול להיכנס אליו" פתאום הגישה של הפקיד השתנתה הוא התחיל לגמגמם ולאמר "עם עם מי דיברת ? איך ?" ובסוף אמר "טוב אני אבדוק ואחזור אליך".....

מזל טוב גבר...כל הכבוד על הנחישות!
בהצלחה בגיבוש הבא
ישן 28-09-2006, 15:14
  Zeph Zeph אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי frydman שמתחילה ב "עדכון !!!"

ציטוט:
ניצחון !!!!!!!!!

שמח לעזור אחי. באמת.
אני יודע איך זה שמנסים לנפץ לך חלום.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:03

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר