לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-09-2006, 15:44
  קצין במגל קצין במגל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.01.06
תשובות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי SURF-DUDE שמתחילה ב "טירונות בקורס חובלים"

שלום לכולם.

אכן ביום שלישי (מיד לאחר יום כיפור) יפתח מחזור חובלים צוללות בבט"ר זיקים. מחלקה 1- צוללות, מחלקות 2-3- חובלים. הטירונות שייכת לחיל הים והפלוגה נקראת בית הספר לטירונות ת"פ מסגרת סיו"ש של בה"ד חיל הים. הטירונות תהיה שונה מן המקובל בד"כ בבט"ר- הנהלים יהיו אותם נהלים כמו בבה"ד (כלומר פעמים בשבוע זמן שק"מ צעידות לכל מקום, הקשבים וכו'...). כמו כן יכנסו תכני ים (כמו סיור במוזיאון חיל הים וסיור ברציפים בבא"ח).
לפני כמה שבועות עברה פלוגה ממגל והצטרפה לביה"ס לטירונות שהיה קטן יחסית. כל הפלוגה נצבעה בכחול והיא חלק אורגני מחיל הים. מפאת חוסר מקום עוברת הטירונות בזיקים. זה המחזור האחרון שעובר שם-בעוד כמה שבועות המתחם יהיה מוכן בבה"ד והטירונות תעבור לשם. (לכל מי שדואג על חודש מרץ..)
לסגל האורני יצטרפו מפקצים מקורס חובלים שילוו את הסגל ויחנכו את הטירונים.
דבר אחרון-טקס השבעה ב-24.10 בבה"ד חיל הים !!!
אה, אגב אני לא אפרט מהיכן המידע על מנת לא לפגוע בטירונות, אך אוכל לומר לכם שאני חלק מההכשרה של הטירונות.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-09-2006, 22:27
  קצין במגל קצין במגל אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.01.06
אוקיי
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי C370 שמתחילה ב "שאלה לי אליך."

לגבי המלש"ב שנורא לחוץ מתי הוא צריך לחזור מהבית ביום ראשון אם הוא גר בכרמיאל- אז כמו שכבר ענית לעצמך תקבל תשובות בטירונות, חוץ מזה הסגל לא אוהב חיילים שהם לחצ"בים מידי אז עשה טובה אל תשאל שאלות כאלה הם יתנו לך לבד תשובות (ואם אתה ממש מוטרד אז כלל החיילים צריכים להיות בתשע צפונים מקבלים הארכה עד 11 בדר"כ)

לגבי השאלה השנייה על הפיזור של הטירונות. אין לי עדין תשובות לתת לכם. אני מציע להתרכז בטירונות עצמה לפני שחושבים על השלבים הבאים. אני מודיע לכם חגיגית הטירונות לא הולכת להיות פשוטה כמו שחברים שלכם סיפרו לכם. הטירונות נכנסה למתכונת שונה מבעבר כך שגם למפקדים בטירונות יש יכולת על המשך שירותו של החייל בחייל בכלל ובקורס חובלים/צוללות בפרט.
שבוע טוב.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:53

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר