לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-10-2006, 15:09
  rany rany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.09.03
הלוואי שיזכה כי...
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "שיזכה כי הוא צודק ? או כי אתה שונא את שריד והארץ ?"

קרא מה אומר שריד:
"מפעל החיים של גאידמק הוא מפעל מוות. את הונו העצום - מי יעריך את שיעורו - עשה בעסקות של נשק ויהלומים באנגולה, ואיזו מהעסקות מלוכלכת יותר. היהלומים מוגדרים בעולם 'יהלומי הדמים', שפירנסו ועדיין מפרנסים את מלחמות האזרחים האיומות באפריקה כולה וגם באנגולה. כאות הוקרה על תרומתו לשפיכות הדמים, ניתן לגאידמק דרכון דיפלומטי של אנגולה, שבו הוא מחזיק עד היום, ובעזרתו הוא מצליח לנוע בעולם למרות צו המעצר הבינלאומי שהוציאה נגדו ממשלת צרפת, ואשר בגינו הוא חושש להגיע למערב".

ואני אומר שגאידמק איננו סוחר הנשק היחידי בארץ ובטח שלא בעולם. מדינת ישראל כמדינה מוכרת נשק למדינות חשוכות יותר והכל באישור משרד הבטחון ושרי הבטחון לדורותיהם.
וצרפת שמנסה לצייר דמות של מדינה שוחרת שלום היתה הראשונה לסייע לסאדם חוסיין בבניית הכור האטומי שאיים בין היתר על ישראל.

ואני מכיר גאידמק אחר: אחד שמצליח לנוע בעולם (כדברי שריד) ולסייע לתושבי ישראל במגוון תחומים.

מה שכואב יותר הוא שכל זב חוטם שם עצמו לכתב ומשמיץ. לפעמים גם מקבל סיוע מחוקרי המשטרה שמדליפים באופן מגמתי על מנת ליצור תנאים טובים להגשת תביעה.

ומה עושה אזרח שאיננו מדיוק מחובר לכתבי משטרה ? מפרסם מודעה בעיתון ומשלם מכיסו בעבור אותה המודעה (מה שניצב דנינו ואדון מזוז מקבלים בחינם).

עושה נכון גאידמק שהגיש תביעה על הוצאת דיבה. גם שריד וגם העיתון יהיו חייבים הפעם להוכיח את נכונות הכתבה. במידה ויצליחו - "שאפו" , לא יצליחו ? שיקבלו אחריות וישלמו עבור הוצאת דיבה.

הקנאה הורסת אותנו.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-10-2006, 12:04
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
אתה גם קורא מה שאתה כותב ?
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי rany שמתחילה ב "הלוואי שיזכה כי..."

סחר ביהלומים אכן נחשב בעולם למקצוע שפל.
יהלומי הדמים זה לא כינוי שיוסי שריד המציא - זו ממש האמת.
דיכוי שפל ועבדות קשה אלו הצדדים הנעימים של המקצוע הזה.

שלא נדבר על סחר בנשק באפריקה, שמשמש בעיקר את החזקים נגד החלשים והמסכנים.
וזה עוד בשפה עדינה.

עכשיו זה שגאידמק הוא לא היחיד ? ברור, ואולי אפילו לא הכי גדול.
האם זה מנקה אותו מאיזושי אשמה ? או תחושות אשמה ?
האם הכסף שבו הציל את אנשי הצפון הוא טהור ?
האם כסף שנובע מעסקת נשק לא חוקית או שנובע מכספי התעללות בחלשים - מולבן ברגע שמשתמשים בו למטרה נעלה אחרת ?

ולגבי הוא לא היחיד, פושעים נוהגים להשתמש בתרוץ של: זו הנורמה.
האם ככה צריכים לחשוב גם בתי המשפט ?

ולא הייתי קורא ליוסי שריד - כל זב חוטם - זה מחליש את טענותיך ואף מבטל אותן.

ועוד נקודה, איפה היה גאידמק בשנים האחרונות ? האם הוא נולד אתמול ?
האם הוא נולד כאשר קנה את בית"ר ירושלים והתחיל לתרום למפעל הציוני ?
למה הוא השתמש ביחצ"ן ? ולמה עכשיו ולא לפני 10 שנים או יותר ?
תחשוב גם על זה, למרות שאתה נהנה מהתנגחות של היחיד בגוף שנוא כמו המשטרה.
תחשוב על איפה היה קודם מר גאידמק שגר בארץ עשרות שנים ולא יודע עברית.
תחשוב באמת כמה שווה לו המפעל הציוני, או שזו השקעה על מנת לשמר את סה"כ המותג גאידמק.

ועדיין יכול להיות שהכל בסדר (אולי הוא קורא פה?), ואכן הכוונות שלו טהורות והכל עלילת דם (לא כמו יהלומי דם, עלילת דם זה לא באמת) - אבל סימני השאלה גדולים יותר מסימני הקריאה בסיפור הזה.
ישן 08-10-2006, 18:57
  rany rany אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.09.03
אני חייב לך תשובה על שאלה
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "אני לא חושב שמשפט צריך להערך על גבי העתון"

ונעשה סדר , אתייחס לכל שורה שכתבת.

"אני חושב שאדם הוא זכאי עד שהוכחה אשמתו" - שמח שזו עמדתך

"אני גם חושב שסחר ביהלומים הוא מקצוע שפל (עם הרבה מאד כסף לשטוף בו את הדם)" - לא רלוונטי לנושא, הוא לא מואשם בסחר ביהלומים. אני אישית סבור שלעסוק בזנות שפל ובזוי אבל גם זה לא רלוונטי.

אני חושב שלקרוא ליוסי שריד זב חוטם (או גרוע מזה, כל זב חוטם) זה לא במקום - מסכים ואומר אפילו יותר - יוסי שריד אדם חכם וערכי למרות שאינני מסכים עם דעותיו.

אני גם חושב שמסע יחצי הציבור המשומן של גאידמק נולד לצורך מסוים ולא בא אך ורק מתוך טוב לב - קציני המשטרה משתמשים בכתבים (כתבנו לעניני משטרה) כיחצנים מעולים. הם מדליפים לכתבים מחדרי חקירות ולפעמים גם דברי שקר שעשויים לשמש אותם בעתיד

אם יצא זכאי - שיהיה לו לבריאות ותודה על התרומות. - יצא זכאי אז שיהיה לו לבריאות שהמשמיצים ידרשו לקחת אחריות לדבריהם , להתנצל ולשלם

אם יצא אשם, או יתגלה בעתיד שהוא עשה את הונו בדרכים לא כשרות - האם גם אז התרומות שלו כשרות ? - יצא אשם שישלם את המחיר. גם אז תרומתו כשרה לתרומות!!! בבחירה שכסף זה ישאר בידיו של פושע לכאורה או בפיותהם של ילדי הצפון או במכשור רפואי בבתי חולים אז האלטרנטיבה השניה עדיפה.

אני לא סניגורו של שריד וגם לא של גאידמק לצורך העניין, ואפילו לא אוהד של ביתר ירושלים - יש לי חדשות בשבילך, גם אני אינני סניגורו של גאידמק או של שריד ולא רק שאינני אוהד בית"ר ירושלים , אני לא מבין בכדורגל ולא כלום ובכל חיי לא הלכתי אפילו למשחק אחד.

אני רק מצר על התופעה שקימת היום לחרוץ דינם של אנשים טרם משפט ע"י כתבות שער גדולות בעמוד הראשון והתנצלות באותיות קטנות בע"מ לפני האחרון
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:06

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר