לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום כתיבה וספרות!!! והשורה הנעה - נוע תנוע! אוסף ביקורות הספרים של כל הזמנים אוסף אתגרי הכתיבהלכתיבה הציטוט הנבחר: 'הסופר, כמו הילד, אוהב לשחק משחקים, אבל יודע להציב את הגבול בין האמת לבדיון' מאת פרויד. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > כתיבה וספרות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-10-2006, 13:19
  משתמש זכר elior_mizrachi elior_mizrachi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.09.06
אני יודע

אני יודע שיש לי שירים שמרמזים דברים נוראים... אני מבין את התגובה של PUZPUZ כשהוא אומר שהוא מתעב אנשים ששמים קץ לחייהם בגלל דברים לא פתורים... אז יש לי מה להגיד בנידון:
* ארבעה חברים טובים שלי שמו קץ לחייהם בגיל מאוד צעיר. עד היום אני מנסה להבין למה... אני לא מצליח למצוא תשובה.
** איבדתי מספיק חברים במהלך החיים... התאבדויות, פיגועים, מלחמות וגם ככה "סתם"- ברגעים אלה אתה חושב אם אלוהים בוחן אותך לגבי המשך חייך. אתה חושב אם הוא רוצה לראות איך תגיב... או אם בכלל השטן עושה את כל זה כמו בסיפור איוב...
*** תפיסת העולם שלי היא כזו: "חיה ותן לחיות" - תן לי את המרחב שלי בדיוק כמו שלך מגיע המרחב שלך.
לפעמים אתה לבד ולפעמים לא. לפעמים שמח ולפעמים עצוב. לפעמים חבר מת ולפעמים מישהו נולד. הכל זה גלגל ואין לנו מה לעשות עם זה.
**** יש כאלה שיגידו שאני טועה. אבל אם אני טועה אז איך הצלחתי לגרום לכך שחבר יבוא אליי וידבר דווקא איתי על מה שכואב ולא עם מישהו אחר... יש לו עוד מלא חברים בבית ויש לו מלא אנשים זרים - שלדעתי הכי טוב להפתח נפשית לפני מישהו זר... ועדיף שיהיה לו יותר נסיון חיים.
***** כן. גם אני חשבתי פעם להתאבד וכתבתי על זה... אני לא שונה מאף אחד. אני יודע שאם מישהו אומר שהוא לא חשב בחיים להתאבד זה מפני שהוא חשב שהכל ורוד... יש לי חדשות בשבילכם- לא הכל ורוד... אבל גם לא הכל שחור... ככה אלוהים ברא אותנו... חלק ישתמשו בשכל וחלק יחליטו להשאר בטמטום שלהם... כל אחד לעצמו ולחבריו... אסור להיות קמצן אבל צריך להיות חסכן כי אתה לא קופת צדקה של אף אחד...( טוב, אולי לפעמים- תלוי במקרה).
****** אני לא בנאדם רציני בדרך כלל אבל זה חשוב לי שמי שנמצא פה יבין שיש רגעים שצריכים להיות רציניים ויש רגעים שלא חייבים... אבל תמיד צריך להישאר בגבול מסוים... לשמור על עצמנו מכל רע... ואם בא לך להיות רע- תהיה רע... אי אפשר לרצות את כולם... במיוחד לא את ההורים במאה אחוז... כל אחד מתפתה לעשות משהו... אבל כל אחד...
******* ודבר אחרון ( במידה ואשכרה קראתם את הכל...) תכתבו על הכל כולל הכל... אהבה,שנאה, שמחה, יגון- הכל...............

תודה על ההבנה
אליאור

נ.ב. הכתיבה פשוט זרמה מהראש, אם יצא משהו שטותי, אני מתנצל (או שלא?)
חזרה לפורום
ישן 13-10-2006, 16:07
צלמית המשתמש של puzpuz
  משתמש זכר puzpuz puzpuz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.05.06
שלח הודעה דרך MSN אל puzpuz
טוב שהסברת, עכשיו אני מבין. ועכשיו אני אכתוב על עצמי:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי elior_mizrachi שמתחילה ב "אני יודע"

1. אני הבנאדם הכי לא רציני שאי-פעם נודע לי עליו.
  2. אני פשוט עושה מה שבא לי, מתי שבא לי - כל עוד זה לא נוגד את חוקי המקום בו אני נמצא.
  3. אני לא מתלבש לפי האופנה, לא מסתרק לפי האופנה או מפליץ לפי האופנה; אני בנאדם חופשי.
  4. אני ממש סלחן, עד כדי כך שכשאחותי הורסת לי בכוונה משהו שיקר ללבי, ואני נודר נדר לא לדבר אתה לעולם (או לפחות ליומיים...), תוך (מקסימום) עשר דקות אני מנהל אתה שיחה שותפת, כנ"ל לגבי אנשים זרים (כי למשפחה יותר קל לסלוח).
  5. אני לא נוטה לריב או לצעוק על מישהו. אני אוהב להתווכח אבל בנעימות (יש כזה דבר, הוא נקרא דיון), ואני בשום אופן לא מעלה על דעתי להשתמש באלימות.
  6. אני שונא שקרנים אבל מוצא את עצמי משקר הרבה מאוד פעמים.
  7. הדבר שהכי חשוב לי בעולם זה לצחוק, והתכונה הכי חשובה לי היא ההומור.
  8. אני בנאדם מאוד ציני.
  9. אני מממממממממממממממממממממשששששששששששש היפראקטיבי. תשאל את כולם.
  10. אני אידיוט אבל בסדר עם זה.
  11. אני חפרתי הרגע.
זהו, בערך... אם יש תכונה ששכחתי; תכונה, אני מצטער.

אז זה אני,
puzpuz.

נ.ב. יש לי אובססיה לחתום בפורום "כתיבה וספרות".
חזרה לפורום

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:21

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר