לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה לתשומת לבכם: אתר פרש, בעליו ומנהליו, לא יישאו בכל אחריות בין במפורש ובין מכללא ולא יהיו אחראים, בשום צורה לכל נזק ישיר או עקיף, מכל סוג שהוא, שייגרם למשתמש ו\או לצד שלישי כלשהו בשל שימוש בלוחות הקניה/המכירה/החלפה באתר! חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > לוחות > לוח מכירה ומסירה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-10-2006, 17:29
  d12idan d12idan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.10.06
XBOX במצב מצויין למכירה+בונוס

XBOX שעלה לי 3500 (כולל הצורב די וי די שקבילתי איתו ) אבל את הצורב אני לא מוכר :-) האקס בוקס הכי טוב שיש היום ואני לא מדבר על ה 360 . אני מדבר על הרגיל עכשיו . קניתי אותו לפני פחות משנה ויש על החלקים שבתוך האקס בוקס עוד אחריות באקס בוקס יש כמה סרטים שלא יעניינו אותכם כנראה ,משימה בלתי אפשרית 3 , ,דייט לחתונה , ועוד יש שני שלטים מקוריים מערכת הפעלה הכי חדשה שיש ועם צ'יפ הכי טוב שיש ודיסק קשיח בנפח של 250 ג'יגה ! . האקס בוקס לא סתם עלה לי 3500.. והבונוס שדיברתי עליו הוא 33 משחקים טובים וחדשים !!!!! המשחקים הכי טובים שיש היום לאקס בוקסבניהם . FIFA 2007 PRO EVOLUTION SOCCER 5 NBA2K7 NBA2K6 NBA LIVE 2007 FIFA STREET NBA STREETneed for speed החדש שכחתי את השם המלא 50 cent : bulletproof Batman Begins burnout revenge Far Cry Insticts Ghost Recon : advanced war fighterGTA : san andreas Halo 2 וכל סדרת מורטל קומבט ! כולל החדש שעומד לצאת ואני יוריד גם אותו יש הנסיך הפרסי החדש גםועוד כמה שלא ציינתי .. האקס בוקס החדש עולה 4400 עם צ'יפ .. את שלי (אקס בוקס הרגיל ) אני מוכר בהרבה אבל בהרבה הרבה פחות . לפרטים 305126308 (אייסי קיו ) 0524224923 פאלפון מחיר התחלתי 2200 רק כל המשחקים שיש שם עולים יותר מ ה LCD שיש לי בבית ...

נערך לאחרונה ע"י d12idan בתאריך 15-10-2006 בשעה 17:58.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:03

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר