שלום לכולם רציתי לדעת איך היציאות בחי"ר (גולני, צנחנים, גבעתי, 900 וכדומה) בטירונות, ובשירות אחרי זה. תודה מראש
בטירונות זה פעם בשבועיים בערך .. במבצעית זה משתנה כפוף למשימות ולכוח אדם ד"א בחי"ר יעודי (חטיבת כפיר, 900 לשעבר) יש ט"ש של חמשוש מה שאין בחי"רים אחרים
"כל הזין בשבת מקוצרת - יצחק רבין" חח, ענק
תודה על התגובה המהירה ומה עם כל מיני סיפורים ששמעתי על יציאות פעם בחודש, ויותר, יש להן בסיס? ומה לגבי שיריון?
לא כדאי לך לדעת
ציטוט: במקור נכתב על ידי RX7 בטירונות זה פעם בשבועיים בערך .. במבצעית זה משתנה כפוף למשימות ולכוח אדם ד"א בחי"ר יעודי (חטיבת כפיר, 900 לשעבר) יש ט"ש של חמשוש מה שאין בחי"רים אחרים מה זה ט"ש של חמשוש?
הכל נגזרת של הסד"כ בתקופת הכשרה זה לרוב פעם בשבועיים אם מצבים ל21 או לצאת שבוע אחרי שבוע מידי פעם. בקו מסלול זה יכול להיות הכל מ 11-3 11-3-7-3 17-4 16-5 12-2 הכל תלוי במשימות ובסד"כ הזמין. בגדול כמעט תמיד סוגרים לפחות שבת אחת לפני שיוצאים.
תודה, נשמע פצצה מחכה בקוצר רוח..
אם בכל חטיבות החי"ר יוצאים שבת ראשונה? אני יודע שבגולני ובצנחנים בטוח יוצאים אבל בקשר לנח"ל וגבעתי אני לא כל כך בטוח.
"ברק מול גדרות ומול תיל, ברק המבשר רעמים, ברק המאיר את הליל באור אחוות לוחמים."
גם בנח"ל וגם גבעתי.
הרגעת אותי קצת. מתגייס יום רביעי-חוזר יום שישי הביתה .
ציטוט: במקור נכתב על ידי buia אם בכל חטיבות החי"ר יוצאים שבת ראשונה? אני יודע שבגולני ובצנחנים בטוח יוצאים אבל בקשר לנח"ל וגבעתי אני לא כל כך בטוח. אני לא חושב שצנחנים ייצאו שבת ראשונה כי הם מתגייסים יום חמישי וזה יהיה דפוק לשחרר אותם לשישי שבת שהם יתגיסו רק ביום חמישי...
ויצא שבת ראשונה למרות שהתגייס ביום חמישי
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
צנחנים מתגייסים בחמישי...עושים שרשרת חיול, ישנים בבקו"ם,בשישי חוזרים הביתה.. ואז ביום ראשון נוסעים ישר לבא"ח.
ציטוט: במקור נכתב על ידי shaharb17 צנחנים מתגייסים בחמישי...עושים שרשרת חיול, ישנים בבקו"ם,בשישי חוזרים הביתה.. ואז ביום ראשון נוסעים ישר לבא"ח. איזה קטע דפוק זה, ומאיפה הביטחון הזה שזה מה שהולך להיות?
כל מחזור מאז. וכנראה שגם לפני זה רק אני לא יודע בוודאות.
יציאה חמישי שישי שבת זה קיים רק בחי"ר יעודי ככל הידוע לי
חמשושים באים מדי פעם..ויש אותם בכל החי"ר וכל חיל אחר.
ציטוט: במקור נכתב על ידי RX7 יציאה חמישי שישי שבת זה קיים רק בחי"ר יעודי ככל הידוע לי מה פתאום. יש לי חברים בגבעתיוצנחנים והם יוצאים לפעמים חמשוש.
אני הבנתי שבמוד"ש היציאות סבבה לגמרי...כבוד למוד"שניקים! ----------------------------------------------------------- מודיעין שדה נובמבר 06!!!
חצאים בטירונות,אח"כ זה טיפה משתפר בא.מ... אח"כ כשעולים לקו ומתחילים חפיפה זה נהיה 18-3 עד שאתה מסיים לחפוף. ככה יצא חבר שלי שמשרת בגדוד מוד"ש בצפון (לא כ"כ זוכר מה השם של הגדוד,"שחף" נראה לי)