לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-10-2006, 11:49
צלמית המשתמש של lioravr
  lioravr lioravr אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.11.04
שלח הודעה דרך MSN אל lioravr
טוב אין ספק שהח'ברה פה רואים ערום וישר נהנים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי xnir שמתחילה ב ""למאיה יש אקדח" (עירום)"

מהתמונה אבל אני אשתדל להיות שקול ולתת את דעתי.

הזויות שהתמונה צולמה לטעמי טובה מאוד רק שהערום לא נותן פה ערך מיוחד ואין קשר בין ערום לבין האקדח מבחינה רעיונית. מלבד זאת הערום של הבחורה הוא קצת פלסטי מידי (סיליקון וגוף חלק מאוד) הופך את זה לבובה ולא למשהו נשי כל כך.

לטעמי מלבד הערום והאיכות הטובה של הצילום מבחינה טכנית יש כאן רעיון שקצת לוקה בחסר. אשמח לדעת מה ניסית להעביר ברעיון ואולי אז אוכל להתחבר לצילום יותר.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.upfree.net/download2.php?a=5294272&b=32e470b5ea05a04b3df814e9a02b576e]

כתובת האתר שלי: http://www.Liri.up.co.il

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-10-2006, 12:17
צלמית המשתמש של OrUsH69
  OrUsH69 OrUsH69 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.10.05
שלח הודעה דרך ICQ אל OrUsH69 שלח הודעה דרך MSN אל OrUsH69

ניר, הזוית נהדרת. נותת המון אנרגיה וכוח לדמות העירומה, אך היא מאוד פלסטיקית כמו שאמר
ליאור מעלי. האם השתמשת בניקוי רעשים? או שסתם עשית ריטוש?
בכל אופן, הייתי מציע לקחת את זה צעד אחד אחורה ולנסות משהו עדין יותר.
פשוט חסרים לי המון פרטים בצילום ובגוף של האישה שיאפשרו לי הנאה מקסימלית מהצילום.

בנוסף, החיתוכים פה נותנים לי הרגשה של אי נוחות.
הגוף שלה חתוך מאוד בגסות, אני מניח שלא רצית לחסוף יותר מידי, אבל נסה (אם יש אפשרות)
לצלם שוב עם טיפה יותר ספייס. ושהגוף שלה יהיה מעט יותר מובן.
פה, מבחינתי הגוף שלה מאבד מהיופי שלו בחיתוכים מסוג זה.

מקווה שהבנת אותי.

ישן 19-10-2006, 18:01
צלמית המשתמש של ניקוס
  ניקוס ניקוס אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.08.05

ולי נראה כאילו היא לובשת תחתון ועליו בוצע ריטוש שיגרום לו להיראות כמו עור..

אבל זו רק דעתי

חוצמזה, ביצוע מעולה, רעיון טוב
'Choose life, choose a job, choose a career, choose a family, choose a fucking big television. Choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose fixed interest mortgage repayments, choose a starter home, choose your friends. Choose leisure-wear and matching luggage. Choose a three-piece suite and higher purchase and a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you've spawned to replace yourself. Choose your future, choose life. Choose Canon.
Canon 350D Gripped
Sigma 17-70 2.8-4.5
Sigma 70-300 APO DG Macro
LowePro Orion II

ישן 19-10-2006, 19:31
צלמית המשתמש של coolpix
  coolpix coolpix אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.05

חברה אולי תתבגרו ותפסיקו להתייחס לצילום אומנותי לסוג של פורנוגרפיה "ואוו איזה ציצי,יש תחתון אין תחתון סיליקון לא סיליקון" הדברים הללו לא אמורים לעניין אתכם ולא אף אחד אחר המקשר את עצמו לעולם הצילום. זה שרוב האנשים חשבו פה כבר בהתחלה שזה הינו שיער ולא צעיף מעיד על כך שאנשים (לא כולם!) פשוט לא מסתכלים על התמונה עצמה אלה על החזה או על פרט מיני אחר בתמונה.במקום לנסות להיכנס לראשו של הצלם אתם מנסים להכניס את עצמכם לתחתונים של הדוגמנית. שוב לא כולכם.
מהיכן הצורך לבדוק האם החזה סיליקוני או טבעי או עם הוא יושב בצורה הנכונה או הגדלים זהים?? בתמונות מהסוג הזה יש לשים פחות לב לצד הטכני (שאגב מבוצע להפליא) ולפרטים הקטנים והלא מעניינים ויותר להתרכז ולחשוב על הרעיון מאחורי התמונה, מה xnir רצה לעביר לכם ולשתף אתכם בו.
"There is one thing the photograph must contain, the humanity of the moment. This kind of photography is realism. But realism is not enough - there has to be vision, and the two together can make a good photograph." Robert Frank

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:29

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר