לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום לימודים. אנו מאחלים לכל הגולשים שנת לימודים מוצלחת חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > השכלה כללית > לימודים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-10-2006, 19:25
  pinielbaz pinielbaz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.07.03
להמשיך או לא להמשיך בפיזיקה

שלום לכולם
אני במגמת מחשבים ואלקטרוניקה שאפשר לעשות בה עד 15 יחידות ש5 מתוכם הם פיזיקה או מדעי הטכנולוגיה,בדרך כלל זה נתון לבחירה של התלמיד.
שנה שעברה שהייתי בכתה י למדתי פיזיקה ולא ממש אהבתי את המקצוע,הבצפר החליט שכולם יהיו בפיזיקה ולא היה מדעי הטכנולוגיה,השנה הכניסו מדעי הטכנולוגיה גם וכרגע אני ב5 מדעי הטכנולוגיה ו3 פיזיקה.
מהניסיון שלי שנה שעברה ותחילת השנה הזו,אני ואלקטרוניקה זה לא שילוב טוב ומאוחר מדי עכשיו לעבור בצפר ולהחליף מגמה,לדעתי אני יצטרך דיי לקרוע את התחת השנה ובמיוחד שנה הבאה בשביל ציונים נורמלים,לכן אני שוקל לוותר על ה3 יחידות פיזיקה,ובמקום הזמן שאני ישקיע בפיזיקה אני ישקיע במקצועות אחרים,האם הוויתור הזה שווה או שפיזיקה זה באמת מקצוע כלכך חשוב שלא שווה לוותר עליו.
חוץ מזה אנגלית ומתמטיקה אני עושה 4 יחידות בכל אחד,אז מבחינת איכות מקצועות החובה בתעודת בגרות יש לי רמה בינונית-טובה במקועות אנגלית ומתמטיקה.
עוד משהו קטן,לטעמי אין לי סיכויי הצלחה גבוהים עם המורה שלי,הוא לא ממש מורה טוב
אשמח לקבל עצות
תודה מראש
פיני

נערך לאחרונה ע"י pinielbaz בתאריך 23-10-2006 בשעה 19:32.
חזרה לפורום

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:27

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר