לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-10-2006, 16:58
  יעקב בוניה יעקב בוניה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.06.05
נפקדות של שעות! עזרה..

שלום לכולם.

אני יש לי בעיה כזאת: יש לי כל מיני סוגי בעיות(בריאותיות ואישיות) שאין לי צורך להזכיר אותם פה.

בכל מקרה הגעתי לבסיס חדש שם בעצם שיקרתי למפקדים שלי, אמרתי להם שיש לי טור לרופא מסויים למרות שלא היה לי, עשיתי את זה כי הייתי פשוט חייב לעזור במשפחה מבחינת המון סיבות ולא הרגשתי נוח לספר את זה למפקדים לכן נאלצתי לשקר.

היום המפקד שלי ביקש ממני אישורים על זה שהייתי אצל הרופא ולמעשה, אין לי אישורים כי לא הייתי אצל שום רופא.

הנפקדות שלי היא לדוגמא יום א' יצאתי ב-12 הביתה במקום ב-5
ויום ב' יצאתי הביתה ב-11 במקום ב-5

ז"א נפקדות של מס' שעות(או שזה נחשב ימים?!)

מה אתם חושבים העונש שאני צפוי לקבל? האם אתם חושבים שאני אדבר איתם על מה שקורה אצלי זה ישפיע על ההחלטה?(למרות ששיקרתי להם? כי פשוט התביישתי בלספר להם מה קורה אצלי)

מה נראה לכם?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-10-2006, 21:29
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי יעקב בוניה שמתחילה ב "נפקדות של שעות! עזרה.."

לפי דעתי אתה חייב לספר למפקדים שלך את האמת, בלי קשר לנפקדות, זה רק יכול לעזור לך יש לצבא מספיק כלים כדי לעזור בכל בעיה, ותחשוב שנייה - כמה זמן תוכל להסתיר את הבעיות לפני שתהיה חייב לספר? ותחשוב על זה שברגע שתספר גם אז הטיפול יקח זמן עד שתקבל עזרה מלאה מהצבא.

בקשר לנפקדות - כמו שנאמר למעלה זה תלוי במפקד, באופן כללי בצבא נפקדות חד פעמית שהבן אדם חוזר באותו יום לא גורמת לענישה כבדה מידיי, אני רק ממליץ לך לספר למפקד הישיר שלך את האמת, ואם יחליטו שעלייך להישפט אז תדאג בזמן המשפט שמי ששופט אותך מכיר את הסיפור.
אל תתבייש להסביר את מה שהסברת פה - הגעת למקום חדש, פחדת לפנות למפקדים עם הבעיות שלך בגלל החששות של הגעה למקום חדש, אתה מודע לזה שלא היית צריך לדפוק נפקדות, ובתקווה יהיה בסדר.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:57

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר