יש לי שני מחשבים המחוברים ברשת דרך מודם. המאסטר זה שאני כותב ממנו עכשיו עובד בסדר גמור ויש בו אינטרנט אולם המחשב השני אינו מחובר לאינטרנט והוא גם לא מזוהה במחשב הראשון. לפתע נעלם: Local Area Conection 2 כיצד לפתור בעייה זו?
גש להתחל-> הפעלה, ותרשום devmgmt.msc , בחלון שנפתח בדוק האם אתה מוצא X אדום. במידה וכן , בצע עליו קליק ימני ובחר "אפשר" (enable).
אני לא מוצא איקס אדום...וגם אין שום Enable. אתה בטוח שאמרתי לי לרשום בהפעלה את זה? אולי התבלבלת..
אני די בטוח שאמרתי לך לרשום את זה בהפעלה. נסה להיעזר במדריך הזה: http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm
אז בעיקרון מה שאני צריך לעשות זה לדאוג שלמחשבים יהיה אותו שם לסביבת העבודה. או שלהתחיל הכל מחדש?
תתחיל מזה ותמשיך הלאה עד שתפתור את זה.
טוב. אני אנסה כבר מחר. אני מקווה שזה יצליח, ואם לא אני לא יודע מה אני אעשה כי אני חושש לנסות הכל מההתחלה שמא זה יגרום למצב גרוע יותר...
בכל מקרה הרשת לא עובדת, עבוד לפי המדריך, תשנה, תנסה וככה גם תלמד.
בבקשה תעזרו לי...עברתי על המדריך פעמיים כולל על הבעיות שהם הביאו שם...
כתבת שנעלם local area connection 2. האם אתה מתכוון במחשב הראשי ? אם כן גש שוב להתחל-> הפעלה, ותרשום devmgmt.msc , בחלון שנפתח בדוק האם אתה מוצא X אדום, סימן קריאה צהוב או סימן שאלה צהוב. אם כן אז על איזו שורה? העלה תמונה של מנהל ההתקנים אם יש צורך.