27-10-2006, 13:38
|
|
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"
|
|
חבר מתאריך: 25.10.01
|
|
המהירות שבזק צריכה לתת לך היא בדיוק המוצהרת. אם היא נותנת יותר, סבבה לך - אבל אם נתנו לך 2500/250 - אתה אמור לקבל בדיוק את המהירות הזאת בביטים בפועל. אגב, זה שהספק אומר שהוא שדרג זה יפה אבל לא בהכרח נכון (כבר היו דברים מעולם...) - ומצד שני - ישנם דברים אחרים שיכולים להגביל לך את המהירות. לדוגמא, אם יש לך נתב שתומך ב QoS והוגדר בו Uplink במהירות נמוכה יותר (למשל - 128...) - אזי לעולם לא תעבור אצל בגלל איך ש QoS עובד - כך שזו עוד נקודה שצריך לבדוק.
לי יש 1.5/96 או אולי כבר 1.5/150 - ביקשתי מבזק שיעשו לי את ההרחבה המפורסמת באופן יזום, ואמרו שזה יקרה "תוך שלושה ימים" שכבר עברו לפני לא מעט זמן. עוד לא ניסיתי להעלות שום דבר בתוכנה שמסוגלת למדוד מהירות העלאה, אז אני לא יודע אם זה באמת קרה, ולמען האמת גם לא בדקתי בספק האינטרנט (אגב, איך מה שיש לי קשור לשאלה שלך? ).
בכל אופן בדקתי בבזק בינלאומי הרגע - ועוד לפני שעונים נציגי השירות שלהם, ישנו תקליט שאומר שמהירויות ה upload שודרגו חינם בחבילות 1.5/2.0/2.5 - מה שכולל אותך - אבל אתה יודע, תמיד יכולה להיות טעות, ולא יזיק להתקשר ולבדוק מה באמת רשום אצלם על הקו שלך כרגע, או יותר טוב, שיזינו את ההגדרה מחדש כך שהיא תתאפס...
|