28-10-2006, 04:12
|
 |
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה
|
|
חבר מתאריך: 06.12.04
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי or_17d
ועכשיו הבעיה הרצינית...
תוך שבוע נהרגו לי 2 חברים...
ותאמת שממש אין לי חשק לא לצבא ולא לשום דבר אחר,
ואין לי כרגע עם מי לדבר שם הרי המפקד שהיה לי במשך שנה וחצי הוא לא המפקד שלי עכשיו
והמפקדת כביכול שיש לי עכשיו זאת הקצינה בשלישות
אז יש לך עם מי לדבר - המפקדת הנוכחית שלך. כמו כן יש מש"קית ת"ש, קצינת ת"ש וגם קב"ן. כולם אמורים לסייע לך במצב של מצוקה אישית.
ביום רביעי האחרון עברתי תאונת דרכים בלילה, רכב החליק בגשם ונכנס בי,
הייתי אמור להגיע ביום חמישי לבסיס לא הגעתי. התקשרתי לקצינת השלישות
היא אמרה לי לא הגעת כבר שבוע וחצי לא איכפת לי אם אתה עברת תאונה או לא אתה נפקד,
בום נתקע לי את הטלפון בפנים...
אתה נפקד כבר שבוע וחצי - לא הודעת ולא דיברת, מה אתה רוצה? תופים ומחולות?
וכן לא הגעתי שבוע וחצי לבסיס, מאחר שאין לי לפי לפנות,
בטח שיש לך למי לפנות. פשוט לא פנית מסיבות שלך.
אם מי לדבר בקשר לזה איזה גורם צבאי מוסמך קבן אולי, מה דעתך?
ובקיצור נפלתי בין הכסאות ואין לי מושג מה לעשות אם זה כרגע
יום ראשון אני אמור לעלות למרפאה לסדר את הגימלים שלי ולטפל בטופס 119
היא מצפה שאני יבוא להשפט שם
לא נפלת ולא בטיח. הפלת את עצמך ואתה מצפה שיחלצו אותך. תגיע, תשפט ותתחיל לדבר.
איך אפשר להתמודד בדבר כזה?
באמת שאני לא יודע מה לעשות ואיך להסתדר עם זה, כבר חשבתי על דברים מוזרים לעשות בשביל לצאת אפילו , מראש ייאוש שאף אחד לא מסתכל ולא עוזר, אלא רק רוצים לדפוק אותך .
וזה הצבא שלנו! ממש כיף לשרת ולהיות במערכת שכזו!
תודה לעוזרים
|
תתחיל לעזור לעצמך, בתור התחלה. תפסיק לרחם על עצמך ותתחיל לטפל בעצמך. יש מספיק גורמי ת"ש ובריאות נפש שאמורים ויכולים לסייע לך, אם תפנה אליהם. ואת הנפקדות שלך תבלע כמו גבר. עשית שטות - תהיה מוכן לקבל את העונש.
הפיסקה האחרונה שלך הכי מרגיזה. בכל ההודעה הארוכה והאומללה שלך לא רשמת שעשית דבר אחד למען עצמך. דבר אחד קטנטן, אפילו להסב תשומת לב למצוקה שלך. במקום זה, אתה בא בטענות על טיפול לקוי? אתה חושב שיש מערך שלם שתפקידו לבדוק איך אתה מרגיש בכל יום?
קום על הרגליים ותתחיל לפעול.
Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht
I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -
|