אני בכיתה י"ב ורוצה בשבתות בבקרים לרוץ בחוף בתל אביב,אבל אני היחיד שרוצה לקרבי מהשכבה(אני יודע שזה עצוב) ולכן אני מחפש שותף כי זה משעמם לבד ואין מוטיבציה. גם עכשיו זה הכי כיף הבנתי בגלל הגשמים וכל זה וזה הכי מחשל.לכל המעוניין להיות שותף שיכתוב פה תתגובה או שישלח לי הודעה באישי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי agever שמתחילה ב "מי רוצה להתעמל בחוף בריצות וספרינטים?"
אני בקבוצת רעננה ונהנה מכל רגע, תשאר שם וכמו שאמרו שאימונים יתעצמו בעיקר לקראת ינואר,
היום סיירות ובחודשיים הקרובים האימונים יעלו אפילו לכמות של 3 4 אימנונים בשבוע
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי agever שמתחילה ב "מי רוצה להתעמל בחוף בריצות וספרינטים?"
אבל אם הבחור כאן כבר ביובל (שאגב גם אני שם נהנה מאוד מכל רגע) אז במקום לנסות להעמיס המון על הגוף עדיף לבוא לאימונים שהם לפי תכנית ששקדו עליה הרבה מאוד זמן (וגם הייתה הרצאה על איך היא בנוייה) ולבנות כושר כמו שצריך.
גם נאמר שהאימונים ייבנו אותנו עד ליום סיירות בינואר ועוד הרבה מעבר לזה. אז שווה להתמיד
בקשר להכסף נעלם, אני ביובל מתחילת השנה ויש לי בעייה עם התשלומים ובאים לקראתי ועוזרים לי ואני מרגיש שבאמת יש יחס אישי ככה שבאמת אולי לפני חודשיים הייתי אומר יובל עילם והכסף נעלם אבל עכשיו אני יודע שזה באמת בולשיט ומי שרוצה להיות שם יהיה שם.
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי avi455 שמתחילה ב "אני שמעתי 360 לא כולל הסעות..."
לחודש אבל זה באמת שווה את זה למי שמורעל לכמה שיותר קרבי,ואם הוא לא מורעל אז משם הוא יהפוך לפי 7 יותר מורעל.
יש גם אימונים בהרצליה שיש שם דיונה יותר קשה מהדיונה של היום סיירות והאימונים ממש ממש קשים.
לחלק מהאימונים יש הסעות ולחלק לא.אבל המדריכים והעוזרי מדריכים נותנים טרמפים. http://www.yuvaleilam.com/ יש לכם את הלינק פה יש שם תמונות וסרטוני וידיאו מהאימונים האחרונים ואני באמת ממליץ לראות
שמגיעים לשם יכולים לומר לי מה הפרופיל שלי? או שיאמרו לי לפני שאני מגיע לשם כי אני לא רוצה סתם להיכנס לזה ופתאום לגלות שיש לי 84 או 72, לא שאני נכנס בישביל הצבא יותר בישביל עצמי אבל בכל זאת לא סתם נכנסים לזה לפני הגיוס