לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-11-2006, 03:12
צלמית המשתמש של joshtaro
  joshtaro joshtaro אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל joshtaro
לאיזה מעבד אני יכול לשדרג

קניתי מחשב לפני כמעט שנה.
אחרי כמה חודשים התבאסתי ישר כשגיליתי שיצאו לשווקים (המוכרים לאנשים פשוטים כמוני)
מעבדי הAMD כפולי הליבה.
אבל היום חשבתי שאולי אני יכול לשדרג לאחד כזה athlon 64 4200 או משו כזה. בלי לשנות את שאר המפרט בכלל.
אז אם כן תוכלו לומר לי? ומה המחיר?
כתוב לי למטה שאני יכול לשדרג לסוקט 939.
השאלה שלי האם יש לי כבר את הסוקט 939 בלוח האם או שהכוונה היא שאפשר לשדרג משהו אחר?
כי בכללי אני רוצה לקנות מעבד כמו שאמרתי למעלה וראיתי שיש רק עם 939 או AM2 או משו כזה
הנה התמונה של תכונות המעבד שלי.
תודה מראש

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-11-2006, 14:26
צלמית המשתמש של קרמריקה
  קרמריקה קרמריקה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.04.05
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי joshtaro שמתחילה ב "תודה רבה."

במשחקים לא תרגיש שיפור.
נכון להיום הרוב המוחלט של המשחקים מושפע הרבה יותר ממהירות שעון מאשר ליבה נוספת.
המעבד שלך כיום מספיק טוב לכל משחק שהוא, כשמה שישפיע בצורה מרכזית על הביצועים הוא כרטיס המסך ולא המעבד. אם אתה בכל זאת מעוניין להשתדרג מבחינת המעבד למשחקים ואתה רוצה גם להרגיש את זה קצת יש לך שלוש אופציות:
1. מעבד חד ליבה Athlon64 3800 שים לב לא "X2" שהוא פשוט מהיר יותר מהמעבד שלך בלא מעט
2. מעבד כפול ליבה חזק ומהיר כמו Athlon64 X2 4600. לא זול בכלל אבל מעבד חזק מאוד גם מעבר למשחקים.
3. להמהיר את המעבד שלך. (Overclocking) אני עם athlon64 3200 שהומהר ל2.4 מג"ה. ההבדל בביצועים בהחלט מורגש. לפרטים נוספים ממליץ לפנות לפורום הרלוונטי.

אבל לפני הכל אני שוב חוזר ואומר, את ההבדל העיקרי במשחקים לא משיגים בזכות מעבד אלא כרטיס מסך.
ישן 05-11-2006, 23:17
צלמית המשתמש של קרמריקה
  קרמריקה קרמריקה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.04.05
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי joshtaro שמתחילה ב "נכון שלא משיגים בעזרת מעבד....."

יקח זמן עד שמעבד כמו שלך יהיה מתחת לדרישות המינימום, ותאמין לי מניסיון אישי שעם כרטיס מסך טוב תוכל להריץ משחקים גם אם לכאורה המעבד שלך מתחת לדרישות המינימום.

לגבי הכרטיס מסך שלך. הוא מאוד חלש, תוכל לנסות להמהיר אותו (פנה לפורום אוברקלוקינג לעזרה בזה), אך לא יהיה הבדל מאוד משמעותי. אני יוצא מנקודת הנחה שלוח האם שלך תומך PCIE ולא AGP (אם אתה לא יודע תן את הדגם של לוח האם ואומר לך). אם אתה יכול להתאפק כמה חודשים, אז תחכה עד ליציאת ויסטה, DX10 והכרטיסים החדשים (במחירים שפויים יותר) ותקנה כרטיס חדש. אם אתה לא רוצה להתאפק או לחילופין לא בא לך להשקיע הרבה כסף בכל מקרה תוכל לקנות עכשיו כרטיס כמו 7600GT או 7900GS וזה יריץ לך כל משחק חדש על הגדרות כמעט מקסימליות. מה שבטוח, לא המעבד הוא זה שמפריע למשחקים וגם עם המעבד הכי חזק כיום בשקע הזה לא תוכל להריץ איתו יותר מדי משחקים בצורה נורמלית.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:38

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר