לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-11-2006, 17:39
  חושילינג חושילינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.11.06
המתמטיקה דפק אותי...
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Kochini שמתחילה ב "אם עברת אז מה אכפת לך?"

משום מה הלך לי ממש גרוע.. וזה לא שאלות קשות זה שאלות שאחרי זה פתרתי בבית בדקה אבל במבחן עצמו נכנסתי קצת להלם וזה דפק אותי... אבל אחרי זה חזרתי לעצמי והצלחתי הכל בשאר המבחנים ובסימולטור וכנראה שזה פיצה על המתמטיקה.. אבל כשאני חושב שהציון שלי יכל להיות הרבה יותר גבוה אם הייתי מרוכז במתמטיקה בא לי לדפוק לעצמי מכות... (נראה לי הצלחתי איזה 3 שאלות מתוך ה30 שהיו.. ואני תלמיד 5 יחידות עם ציונים גבוהים בד"כ אבל כנראה זה לא משנה...) גם השאלון 300 חירפן לי את החיים כי כבר הייתי מותש מכל המבחנים..
גיליתי גם שלציון של הירפא יש חשיבות גדולה בשיקלול עם הגיבוש ואני די בטוח שיהיה לי ממש קשה להצליח בגיבוש אם אני יגיע אליו כי אני לא אדם שמתבלט...
עכשיו אני מתלבט אם כדאי לי ללכת לגיבוש אם אני יתקבל אליו או לחתום וויתור ולנסות להתקבל לדברים אחרים... מישו יכול לייעץ?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-11-2006, 19:40
  horani horani אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.06
האמת שחושבים על זה
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי חושילינג שמתחילה ב "חחחח"

אפשר לחתום ויתור אך ורק בגיבוש..
אבל גם אם היה אפשר עכשיו , באמת היית עושה את זה? מוותר ככה על החלום?
אם העבירו אותך יש לך בטוח סיכוי לעבור גיבוש, אולי קטן יותר ביחס לאחרים ואולי לא אבל עדיין סיכוי!

עכשיו בוא נחשוב מה היה לך עד עכשיו:
3 מבחנים פסיכוטכנים שונים , מבחן קורדינציה, מכונה, דינור, זה עם המטוס, סימולטור ומתמטיקה - שהלך לך גרוע - שים לב מבחן אחד מתוך הרבה! לא חושב שזה עד כדי כך גרוע (כן יש מצב שאחד מהם הרבה יותר חשוב מהשני אני ממש לא מבין הרבה במערכת מיון של ירפ"א אבל לדעתי אם כבר לסימולטור יש משקל יותר גדול ממתמטיקה....)

בקיצור נסכם את החפירה שלי : נדפק לך מבחן אחד, לא ביג דיל. זה מאחוריך ואין מה לעשות עכשיו , פשוט תמשיך הלאה ותקווה לטוב , תיגש לגיבוש (חחח קודם תעבור ירפא ב') ומקסימוםםםםםםםםםם לא תעבור - עדיף מאשר לא לגשת בכלל ולא לעבור.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:53

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר