לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-11-2006, 13:22
  assafy1000 assafy1000 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.06
bikerboy זו מחשבה צעירה, זה עובר, אל תדאג אחי ;)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dan105 שמתחילה ב "יציאה עם נשק ממחזור נוב'"

זה ממש שטויות לחשוב ככה שמי שעם נשק הוא חייל מיוחד, וסה"כ כל חייל עם הייחוד שלו, כפי שאני כל פעם מחדש מתעקש להסביר (אבל ככה צריך לעשות כנראה עד שאנשים יבינו, אם כי לחיילים שכב רמגויסים אין צורך להסביר אטת החשיבות של כל חייל).
חייל בלי נשק הוא לא חייל פחות מיוחד, כמו שחייל עם נשק הוא לא חייל מיוחד יותר, אלו מחשבות צעירות שחולפות מהר מאוד כשמבינים מה זה באמת צבא, וצבא זה לא לצאת עם הנשק הביתה בשביל לעשות פוזות, זה הרבה הרבה מעבר לכך.

סה"כ יש סיבה די הגיונית לכך שמשאירים את רוב הנשקים בנשקייה, אני מציע לך פשוט להפסיק לחשוב ככה (ובכל מקרה כשלא תהיה צעיר זה יעבור, מבטיח)

בהצלחה ושבת שלום

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-11-2006, 16:09
  b-17 b-17 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.11.04
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי bikerboy שמתחילה ב ""אני חושב שזה שלוקחים תנשק..."

אני לא מדבר על זה שאני מרגיש בטוח אני לא צריך שיהיה לי חייל צמוד
כדי שאני ירגיש בטוח אני מדבר על החיילים וואלה יש חיילים שחוזרים הביתה מאוחר או עומדים בצמתים לבד נניך ומנסים לחטוף אותם אז יש להם תנשק להגנה עצמית יש פיגוע ירי על חיילים הם יכולים להחזיר אש מאשר עכשיו שהם יעמדו כמו ברווזים זאת החשיבה שלי וואלה אני מתגייס עוד כמה ימים ובאמת שהנשק לא מדבר אלי אבל לא הייתי רוצה להיקלע למצב שאני צריך תנשק בשביל להגן על חיילים ואזרחים ובארץ זה קורה הרבה ואז אין לך את הנשק ופה מתחילות הבעיות אם הרמטכל מפחד מגניבות נשק שיעשה סיורים בבסיסים וישאל תעצמו למה גונבים נשק ואם גונבים מבתים של חיילים זאת אשמת המשטרה ולא החיילים!!!

תותחנים נוב 06!!!
!!~איכון כי אנחנו כאן בשבילך~!!

ישן 10-11-2006, 16:54
צלמית המשתמש של RP.
  משתמש זכר RP. RP. אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.11.04
זה לא השיקול...
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי gothic_ שמתחילה ב "רואים שהרמטכ"ל בא מח"א. אין..."

פשוט שמו שני דברים על המאזניים:
מצד אחד יש את הביטחון האישי של חיילים והיכולת להגיב במקרה של אירוע ברחוב. ומצד שני נמצא כל נושא גניבות הנשקים שבעלייה מתמדת בשנים האחרונות.
וכנראה שהגיעו למסקנה שגם במצב של היום, הסיכון של גניבות נשק גדול יותר מהסיכוי להיחטף (בהנחה וגם שומרים על כללי הזהירות, גם אין סיבה שזה יקרה). ובנושא היכולת להגיב במקרה של אירוע - לדעתי לפחות אני לא רוצה שאם יקרה משהו חייל שהתגייס לפני חודשיים יתחיל לירות לכל הכיוונים...

ובנוגע להנחייה (שיצאה ד"א לפני בערך 3 חודשים) - כל חייל/נגד/קצין בצה"ל שיוצא הביתה מבסיס "עורפי" וחוזר אל אותו הבסיס יצא ללא נשק.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:42

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר