לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-11-2006, 21:13
  gixxer gixxer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.05
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי yudku שמתחילה ב "אממ יש לי מוטבציה ואני בטוח..."

עם כל הכבוד לרצון הטוב ולמוטיבציה הגבוהה שלך לשירות קרבי אתה פשוט לא יכול לשרת בקרבי עם אסטמה פעילה..זה לא יתן לך כלום מכמה חודשים להתנסות בשירות קרבי ואז לצאת מקרבי על רפואי...לא סתם צה"ל נותן פרופילים בצבא...זה לא בגדר המלצה הפרופיל...אם אתה יכול להוכיח שהאסטמה שלך לא חמורה ולא פעילה כבר כמה שנים אז יש סיכוי שיעלו לך את הפרופיל..תלך תעשה בדיקות לבדוק אם האסטמה עדיין קיימת ואם לא תתחיל לפעול כדי לשנות את הפרופיל..
אם היא פעילה אתה פשוט לא יכול לשרת כלוחם...עם כל הרצון הטוב שלך...תחשוב על זה,אם תשכב במארב עם חברים ותיהיה בסביבת חול ואבק ותקבל התקף אתה מסכן את כולם ותגרום להם מעמסה כדי לסחוב אותך כדי שיפנו אותך והכל...זה לא משחק..חבר'ה שהתגייסו ללא אסטמה פעילה וקיבלו התקף כמה פעמים יצאו מקרבי..לא משחקים בדברים האלה..פשוט יעיפו אותך משם על רפואי ותקבל מן הסתם תפקיד לא משהו..
כרגע אתה ממוין לאחלה תפקיד מפענח תצ"א...אין שום דבר רע בלהיות ג'ובניק(למרות שאני מעדיף להגיד חייל עורפי).
כל עוד אתה נותן מעצמך את המקסימום למדינה ולצבא זה מה שחשוב...אתה לא צריך להרגיש רע אם זה או להתנצל בפני מישהו שאתה לא קרבי...אחלה תפקיד שתורם המון ובלעדיו לצה"ל היה קשה מאוד להסתדר...אני מציע לך לעשות את הבדיקות ואם אתה רואה שהאסטמה פעילה תתחיל להשלים עם זה שזה אתה ותלך גאה בתור אחד שמוכן לתת מעצמו לצבא..אתה לא מחפש את המינימום להעביר 3 שנים..אז קרבי אתה לא אבל יש עוד המון תפקידים תורמים..
בהצלחה!

נוב 07.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-11-2006, 22:06
  gixxer gixxer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.12.05
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי yudku שמתחילה ב "חחח לך קל להגיד אני מנחש שאתה..."

בוא אני אפתיע אותך במשהו...אתה ישר קיבלת את הפרופיל 64 ולא היו לך יותר מידי ברירות..
אני כרגע פרופיל 97 שהולך לרדת מהר מאוד ל64..אני צריך לעבור ניתוח שגם אחריו (אם הוא יצליח) יהיה לי 72 או 82(סביר להניח שיותר בכיוון של 72)..
אני כל החיים שלי רציתי להיות קרבי...אני כבר הרבה זמן בריצות אצל רופאים כי יש לי בעיות די חמורה ברגליים..אחרי הליכה של שעה אני לא יכול לעמוד יותר..השירירים ברגליים שלי מתקשים כמו אבן ואני מאבד תחושה הרגל..מה שיש לי זה תסמונת מדור כנראה...ורק ניתוח יכול לפתור את זה ולא תמיד זה פותר..
אז אמרתי לך ואתה יכול להבין מהשם שלי שרציתי להיות קרבי ובמיוחד טייס...כיום אני לא יכול לקבל טיס ואני מפסיד את היום סיירות..כל מה שרציתי להגיע אליו מתמוסס לי מול העיניים ואין לי מה לעשות בנוגע לזה כרגע..ותאמין לי הדבר הכי מבאס פה זה התקווה..כי יש עוד אפשרות קטנה שאני אהיה קרבי...אתה לפחות יודע מראש שאין מה לעשות עם אסטמה אתה לא יכול..
אז בוא אני אגיד לך משהו...כואב לי מאוד שאני כראה לקרבי לא אגיע..כואב לי מאוד מאוד...
אבל יש דברים אחרים בצבא שהם אולי לא אותו דבר אבל הם בסדר גמור...במקום להחליט להיות אחד שאם זה לא קרבי מחפש את המינימום לתרום החלטתי שכל עוד שאני לא יכול להיות קרבי אני מחפש את התפקיד הכי תורם והכי מאתגר שאני יכול למצוא בשבילי...ותאמין לי שאני לא אתבייש שנייה אחת אם אני אתן מעצמי את המאה אחוז בתפקיד...אני לא אגיד שאני ג'ובניק מעאפן...גובניק מעאפן זה אחד שמחפש את המינימום...שלא רוצה לעשות כלום..הוא רוצה לשמוע דיסקים כמה שעות בצבא ולחזור הבייתה כל יום..כל עוד אני לא אהיה כזה ואתרום כמה שאני יכול במסגרת המוגבלות הרפואית שיש לי אני לא אתבייש לשנייה...אני לא אחשיב את עצמי כג'ובניק מסכן...יש חיים אחרי הצבא ולא יתן לך כלום להרוס את הבריאות שלך ולהחמיר במצב האסטמה שלך אם תלך לקרבי...פשוט לא תעמוד בזה...
אתה ממוין לתפקיד חשוב מאוד...בלעדיו לצבא היה קשה מאוד מאוד..האמת גם אני רוצה את התפקיד הזה או משהו במודיעין...מי שמתחמק משירות קרבי זה לא בסדר..אבל מי שבאמת רוצה אבל לא יכול??ככה זה...אולי אני לא אלחם בחזית אבל אני אלחם כמה שאני יכול בעורף..אני יעשה את התפקיד שלי על הצד הטוב ביותר...ככה לדעתי אתה צריך להסתכל על זה..תאמין לי שבדיוק כמוך היו לי חלומות על השירות שלי..לעבור קורס טיס ולהיות טייס קרב..אבל כנראה זה לא ייצא לפועל..כשדבר כזה קורה לך אתה מתחיל להעריך דברים..אתה מתחיל להעריך את העובדה שאתה יכול ללכת כמו בנאדם בלי שיכאבו לך הרגליים כמו לא יודע מה..להסתפק בשירות שונה..להיות קרבי אפילו הכי קטן בגדוד הכי מעאפן..אבל לדעת שנלחמת כדי להגיע לשמה..אז אולי פה בפורום לא מתייחסים לזה ככה כי רק הסיירת זה הכי נחשב והכי טוב...אבל יש דברים מעבר וכל עוד תיתן מעצמך את המאה אחוז שלך בכל תפקיד..עורפי או חזיתי...לא תיהיה לך סיבה להוריד את הראש ולחשוב שאתה שווה פחות..תאמין לי שאני במצב כמו שלך אולי יותר קשה..כי אתה יכול ללכת בלי בעיה..אינ מבנאדם בריא לחלוטין שרץ קילומטרים בלי בעיה לאחד שקשה לו לעמוד על הרגליים אחרי שעה הליכה..אז בנאדם קח הכל בפרופורציות ותסתכל על החיים אחרת..יש עוד שירות מאתגר וחשוב לא פחות מאשר שירות קרבי...הגיע הזמן שתשנה את הסרט שבנית בראש...בסרט הזה אולי היית חייל קרבי אבל תאמין לי שאם תשנה את הסרט אתה תיהיה מאושר לא פחות!
בהצלחה!

נוב 07.

נערך לאחרונה ע"י gixxer בתאריך 08-11-2006 בשעה 22:10.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:23

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר