לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-11-2006, 23:26
צלמית המשתמש של matandc
  matandc matandc אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.07.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי shore שמתחילה ב "התייעצות לפרופיל, וע"ר / בעיה רפואית"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי shore
נבדקתי אצל אורטופד מומחה בתחום מסוים(הפניה מהרופא בצבא).
הוא המליץ לי על פטור מנעלי צבא עם עדיפות לנעל ספורט רחבה (שחורה במידת הצורך).
הוא רשם שיש לי הלוס ולגוס או משהו כזה והמליץ על ניתוח כמה שיותר מוקדם אך לבסוף השתכנע שעדיף לנסות קודם נעלים רחבות (כי ראה מסמכים שעשיתי כמה ניתוחים ברגל מבעיה אחרת כבר ולכן המליץ על הפטור מסיבה זו).

השאלה שלי, האם קיים על זה סעיף ליקוי, ובאיזה דרגה (האם קיים סעיפי ליקוי בדרגה של-45/64 לבעיה כדי שיתאפשר פטור קבוע מנעלי הצבא - הערה: תוספת סעיף ליקוי כזה לא מהווה בעיה מבחינת המקצוע הנוכחי שלי בצבא).

תודה !!!!!!!!

הרופא המליץ על פטור מנעלי צבא ואפילו חשב על ניתוח, מה שאומר שזה יתווסף לך כסעיף ליקוי, אם וכאשר יכניסו לך את זה לפרופיל, וכן זה יכול להגיע לרמות של הורדת פרופיל בצורה משמעותית, כמו שציינת 64 ואפילו פחות.
ומה עצם השאלה אם הרופא בעצמו המליץ על פטור מנעלי צבא? זה מה שיקרה, או לפחות צריך לקרות.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-11-2006, 00:01
צלמית המשתמש של matandc
  matandc matandc אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.07.05
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי shore שמתחילה ב "[b]השאלה היא האם לא יעשו..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי shore
השאלה היא האם לא יעשו בעיות עם זה...
והם באמת יוכלו לתת סעיף ליקוי ל- 64 או 45 על סמך המלצה לניתוח כך שאוכל לקבל את הפטור באופן קבוע ובלי בעיות?
{ניתוח כרגע לא על הפרק, סבלתי מספיק בעבר}

הערה חשובה: שינוי הפרופיל ע"י הוספת סעיף ליקוי לא תהווה בעיה מבחינת השיבוץ הנוכחי בין אם יהיה 64 או 45 (שיתאימו להגדרת פטור קבוע)

אגב, אתה בסדיר/מלש"ב/ מה מידת ההבנה שלך בפרוצדורה ?

רופא צבאי בדק אותך ונתן המלצה כתובה, אם זה ביד אם ברישום במחשב זה פחות חשוב.
מה שחשוב שתיהיה מודע לבעיה, גם אחרי שסיימת אצל הרופא, אתה צריך להניע את העיניינים ולהמשיך ובעיקר לדרוש את יישום ההמלצה כי אחרי הכל זו המלצת רופא וחובה ליישם אותה.
ואם אלו היו דברי הרופא וזו הייתה המלצתו- שתקבל פטור לנעלי צבא- אז זה מה שצריך להיות ולא צריך להיות כאן איזה וויכוח כזה או אחר עם גורם כמו המפקד שלך או מישהו שלא מוסמך לשפוט את המצב.

סעיף ליקוי יכול להתווסף, שוב, הכל תלוי במה שרשם ואמר לך הרופא שבדק.
הבנתי ממך שקיבלת פטור לנעלים, נכון? אז את זה יש לך ביד.
לגבי הורדת פרופיל והוספת סעיפי ליקוי, זה משהו שאתה צריך לבדוק אם אושר עלידיי הרופא, כי הוא אחרי הכל הגורם שבדק ומוסמך לקבוע ולתת לך את סעיפי הליקוי.
אחרי שינתנו סעיפים אתה תגש אתם- ברוב במקרים- לוועדה רפואית שתדון בסעיפי הליקוי ובמצב שלך ועלפי הגורמים האלה יקבע לך, אם יהיה לזה הצורך, פרופיל חדש.

ולשאלתך, אני חייל בשירות סדיר. לא מומחה בתחום, אבל מבין.

נערך לאחרונה ע"י matandc בתאריך 13-11-2006 בשעה 00:19.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:51

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר