16-11-2006, 08:41
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.10.04
|
|
|
פתרון מוחלט לבעיית הקסמים על שדרות.
פתרון מוחלט לבעיית הקסמים על שדרות.
--------------------------------------------------------------------------------
לפני שאני מציע את הפתרון שלי, אני רוצה להציע את פתרון השמאל הקיצוני והנימוקים שלו, ועליכם לבחור איזה פתרון יותר רצוי לכם:
השמאל הקיצוני טוען שכבר ניסו את הכול: גם הרסנו להם, גם הרגנו להם, גם הטלנו עליהם מצור. מה שעוד לא ניסינו זה לוותר להם, הידברות. למרות גם זה עשו כבר - הסכני אוסלו, אבל הם אומרים שזה לא היה מספיק: צריכים לתת להם עד שהם יהיו מרוצים לגמרי, אפשר לעשות את זה גם בשלבים ולעשות את זה בדיפלומטיות: לנהל איתם משא ומתן לתת להם עוד משהו ועוד משהו, בנוסף לכל מה שנתנו בהסכמי אוסלו. וכרגיל בכל שלב הם יבטיחו שבנסיגה הזאת יהיו בתוכה זרעונים גם לנסיגה הבאה, עד שגם הכי קיצוניים שבהם יהיו מרוצים, או במילים אחרות - עד לכניעה טוטלית.
אפשר להתווכח עם השמאל, אבל יש להם ולנטורי קרתא פתרון מושלם: סגירת המדינה היהודית לגמרי. הימין הישראלי והשמאל המתון חייבים להציע אלטרנטיבה מנצחת.
יש אלטרנטיבה: על כל פיגוע או ירי לפנות ק"מ מרובע של הרצועה מכל התושבים, לשלם פיצויים מלאים לאזרחים שהיו שם. אפשר אפילו להוסיף יותר משווי הבית שלהם. ובעתיד ליישב את המקום עם יהודים.
אם זה לא עוזר, אז עוד ק"מ מרובע ועוד ועוד וכן הלאה.
ככה אזרחים כמעט ולא ייפגעו שהרי יקבלו פיצויים מלאים, אבל האידאולוגיה של ארגוני המחבלים שאינם רוצים יישוב יהודי בארץ ישראל תקבל פגיעה הכי רצינית: לא רק שלא ייפגע היישוב היהודי, אלא עוד יתרחב...
נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 16-11-2006 בשעה 08:47.
|