לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-11-2006, 13:08
  o.m.t o.m.t אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.08.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי bikerboy שמתחילה ב "350 ש"ח לחודש מספיק לדעתכם בשביל להחזיק מעמד בזמן השירות??"

מי שנופל על ג'וב מקבל בצדק 350 שקל בחודש (הכוונה למי שיוצא יומיות). אבל קח לדוגמא ג'ובניק שעושה 11-3 (יש חיה כזאת בצה"ל ולא קצת כאלה), להביא לו 350 שקל זה כלום, זה אפילו לא מכסה את כל ההוצאות שיש לחודש. אני מוציא במקרה הטוב 50 שקל עד הספ"ש תוסיף 100-150 שקל לסוף שבוע שמבזבזים, ואם אני סוגר שבת אז בכלל מוציאים עוד משהו כמו 150 שקל לכל השבועיים יוצא שאני מבזבז בערך 450-500 שקל בחודש. יוצא שאני "מרווח" בערך ב250 שקל. תבין שהצבא משקיע את הכסף שלו על הדרגים הגבוהים ולא על האנשים הסדירים, וחבל שכך.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-11-2006, 13:47
  srusha srusha אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.12.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי bikerboy שמתחילה ב "350 ש"ח לחודש מספיק לדעתכם בשביל להחזיק מעמד בזמן השירות??"

אתם מזה מצחיקים אותי....

אם אין כסף (מההורים\תשמש וכו) אז לא מוציאים 150 שקל במסיבות בסוף השבוע, ולא קונים כל יום ב-10 שקל בשק"מ.....

350 שקל בחודש מי שבקרבי אפשר להסתדר טוב מאוד, נניח כל שבועיים אתה חוזר הביתה, והוצאת 50 שקל בכל החודש בשקמ (כי בכל זאת צריך משהו מתוק בצבא הזה), אז אתה יוצא למסיבה ולא שותה כמו מטורף, אלא מוציא 20 שקל על חצי ליטר בירה... שזה מספיק (לא גורם מספיק, אבל מספיק בשביל להרגיש שיוצאים ונהנים) עוד 30-50 שקל כניסה למסיבה...

נשאר לך 150 שקל בצד אחרי יציאות....

ואם אתם בליינים מטורפים... אז זה לא מספיק, וגם ככה לא היה לכם מספיק ותמיד לקחתם מההורים, ותמשיכו לקחת...

אני לא מבקר פה אף אחד לגבי המנהגים שלו.. אבל שתדעו שבשביל שתי יציאות בחודש לא חייבם 1000 שקל.... (וסכום דומה לזה תקבלו באימון המתקדם...)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:07

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר