לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-11-2006, 17:34
צלמית המשתמש של BiNbA17
  משתמשת נקבה BiNbA17 BiNbA17 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.02.06
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי coolpix שמתחילה ב "את מעוניינת לרכוש עדשת סופר..."

היי,

תודה רבה על התגובות.
התקציב שלי לא משהו גבוה, וגם ככה אני חוסכת לעדשה טובה.
ז"א, אין לי אפשרות של 'חריגה' מהתקציב.
חשבתי על ה70-300 מאקרו של סיגמה, אבל החלטתי שאני רוצה יותר טווח ויותר איכות מזה. כלומר,
איך ה170-500 בהשוואה ל70-300, האם זה עד כדי כך משמעותי? {כן,אני יודעת, שאלה מטומטמת, אבל עד היום לא כ"כ טרחתי להתעמק בנושא העדשות..}
החסרון היחדי שאני רואה ב170-500 זה הכובד שלה, אני בן אדם..איך נאמר את זה... מינייטורי?? אני שוקלת 50 וגם בקושי :\ אז עד כמה אני אוכל לעבוד איתה בכלל???? האם זה עד כדי כך משמעותי? לא מצאתי נתונים על המשקל שלה....

*עריכה: אני ממש לא אוהבת מכפלים,כך שזה לא אופציה. נכון להיום...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-11-2006, 17:49
צלמית המשתמש של coolpix
  coolpix coolpix אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.05
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי BiNbA17 שמתחילה ב "היי, תודה רבה על התגובות...."

חח מה זאת אומרת לא אוהבת מכפלים.?? תלוי איזה וגם על איזה עדשה........ בכול מיקרה.....
העדשה הזו (170-500) שוקלת1.4 (1.345) אכן לא העדשה הקלה בעולם... ולך אני מאמין שיהיה קשה לייצב אותה ביד למשך זמן ממושך כך שפה גם ניכנס הקטע של סחיבת חצובה...... במיוחד עם יש שימוש ב500ממ ותנאי אור לא מושלמים.... חוסר מנוע hsm שלדעתי נורא פוגם ונורא חסר בעצמיות מהסוג הזה. הmdf שלה לא מזהיר...(שוב יכול להיות העתק פגום שניבדק....) האמת שגם המחיר הדיי זול שלה לטווח הזה מעיד על כך שהיא לא משהוא......... והמחיר מדבר כימעט תמיד על איכות. (שוב כימעט תמיד במקרה הזה הוא כן!)

ובנוגע למכפלים במיקרה ואת קונה את הסיגמה 100-300 +מכפל 1.4 =210-630 באיכות שלא מביישת עדשות L. ועל זה נערך מחקר דיי מעמיק.......בכול אופן מבחינת החדות אין כימעט הבדל (שוב בתנאי שמשתמשים במכפלים איכותיים כגון kenko 300 המצויין)
"There is one thing the photograph must contain, the humanity of the moment. This kind of photography is realism. But realism is not enough - there has to be vision, and the two together can make a good photograph." Robert Frank

נערך לאחרונה ע"י coolpix בתאריך 20-11-2006 בשעה 17:55.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:04

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר