לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-11-2006, 23:17
  Qristomaj Qristomaj אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.11.06
מבוזה ומרגיש גרוע בכל הקשור לצה"ל.

זה ישמע דיי מוזר אבל זה המצב.
לפני כחצי שנה, במהלך כיתה יא', הלכתי לצו ראשון.
היה לא משהו, לא משהו בכלל יחסית ליכולות שלי. באתי למבחן הפסיכוטכני לחוץ (בלי הקלות - על אף שלדעתי אין קשר לכך) טילים, אך התאוששתי וחבל שמאוחר מידי כי בפרק הראשון עד/לא עד השני הפסדתי המון שאלות, ניחא. ראיון אישי - הלך בסדר, משום מה לא מצאתי חן בעיניה - יצאתי בציון סביר. מזל שאני במגמה מובחרת לקבל את הצה"ר - תודה באמת.
יצאתי בנתונים זוועתיים (יחסית אלי): דפ"ר 70, קב"א 54, בושה.
אני לא ילד מפונק אבל יש לי שאיפות. אני, כפי שמגדירה הסביבה, ילד חכם מאוד. אני לא מנסה לצאת שחצן, כי יצאתי אפס. אני עומד בבית ספר על ממוצע גבוה כשבמקצועות הראלים בהם אני עושה 5 יח"ל אני לא יורד מ-97. בלי השקעה ובלי בטיח - חכם נטו. אבל עכשיו אני תוקע.
דלתות סגורות בפני על ימין ועל שמאל.
רציתי להתמיין למודיעין אבל אין קול ואין עונה ולא שולחים לי כלום. אני רוצה לנסות להתקבל לגאמא, אני רוצה לנסות ולהוכיח לצבא שאני שווה הרבה יותר ממה שאומרים הנתונים שלי ואני לא יודע איך לעשות את זה. אני 5 יח"ל מחשבים נגיד אבל אני לא מאמין שהצבא יתן לי לנסות עם הנתונים האלה.
אני זוכר שבחופש הגדול שלחתי בקשה לתלפיות מסודרת עם ציונים והכל, ואפילו לא שלחו לי תשובה האם אוכל לקבל או לא, אני לא שווה כנראה יחס עפ"י הנתונים.

בקיצור, אני מאוכזב מאוד, מעצמי על הנתונים הגרועים, מצה"ל שמקבע את הילדים בתוך מסגרת של שלושה קרטריונים ומהדלתות שכ"כ סגורות בפני. אני אוכל להיות קרבי, זה בכלל לא קשור. בפאן השני של התפקידים הלא קרביים אני אפילו לא יכול לנסות להתמיין. זה כ"כ מתסכל אותי שאני נותן לילדים מהשכבה שלי שיעורים פרטיים בכל מיני מקצועות בזמן שהם מתמיינים ואני כאין ואפס.

לא יודע אם אתם יכולים לעזור, אבל סתם רציתי להוציא את זה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-11-2006, 23:42
  Qristomaj Qristomaj אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.11.06
מה קשור לאנשים פשוטים?
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי scripter שמתחילה ב "ואנחנו, האנשים הפשוטים, הפחות..."

עשיתי אפליה, פגעתי במישהו? אז יש אנשים שיש להם IQ יותר גבוה ויש אנשים שיש להם יכולת נגינה יותר גבוהה ויש אנשים שהם יותר רגישים ויש אנשים שהם יותר סוסים.
אני בכלל דיברתי על פונקציה של אדם מול חכמה, שלפיה העולם נקבע? בסה"כ אני מאוכזב מזה שכמה שאני חכם, ככה אני לא מבחינת אותו אדם שמסתכל על המספר שלי בצבא.

למה תמיד לקחת הכל אישי? לא חושב שפגעתי באף אחד שמגיעה לי תגובה שההודעה שלי מעוררת סלידה.

בתור אחד שהולך לבלות 3 שנים בצה"ל - מותר לי לשקול דברים בכבידות ולא בקלות ראש כמו כל אחד שילך לבקום בלי לברר כלום.

ואתה יודע מה, בוא נעשה את זה אחרת:
נגיד אתה טוב בכדורסל והייתי הולך עם 10 ילדים למיונים לנבחרת ואתה הכי טוב בכדורסל ביניהם, והם התקבלו ואתה לא - איך היית מרגיש? אין קשר בכלל להתנשאות. תאמין לי שאני מאושר מאוד בשביל כל חבר שלי שנכנס למה שהוא רוצה; זה פשוט לא קשור.

נערך לאחרונה ע"י Qristomaj בתאריך 20-11-2006 בשעה 23:44.
ישן 21-11-2006, 07:22
צלמית המשתמש של Free-Style
  Free-Style Free-Style אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.11.03
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Qristomaj שמתחילה ב "מבוזה ומרגיש גרוע בכל הקשור לצה"ל."

אתה אמור לקבל מודיעין עם נתונים כאלה אני חושב פשוט אתה תקבל בסבב הבא אני גם עשיתי בתאריך שלך +- את הצו והכול וגם אצלי היה בום בום ובדיוק יצאנו מזה אל לדעת יזה לא טירוף (לדעתי) המבחנים הפסיכוטכניים בצו הראשון לדעתי הם בין הקלים שפגשתי וסיימתי אותם די מהר ועם דפ"ר גבוה.

בכל מקרה אל תדאג ייש לך עדיין נתונים טובים ואז מה אז לא תהיה בתלפיות או בשחקים או משהו.... תרום בצורה אחרת, אחרי הצבא כבר תמצא את עצמך... וגאמא אתה אמור לקבל פשוט כמו שאמרתי בסבב מיונים הבא.

שיהיה בהצלחה, באמת הייתה דרך שונה לנסח את הדברים שלך, אבל הבנתי אותך, אל תתעלקו עליו למרות שיש לו אף קצת בשמים אבל אין מה לעשות שאתה מקבל ציונים גבוהים כל הזמן האף קצת עולה...דרך החיים...

ישן 23-11-2006, 19:18
  born2run born2run אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.04.06
אתה צודק!!! אהבתי מה שכתבת...בכלל בקרבי תוכל לגלות דברים על עצמך.
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "שביזו"ת. ברוך הבא לצה"ל. ..."

דברים שלא תוכל לגלות במקום אחר. כי ליהיות בחבצלות או שחקים זה כמו לימודים (ההכשרה) לימודים מ8 בבוקר עד 12 בלילה כל יום (באחריות). ושירות סודי מאוד ומעניין. (לפחות בחבצלות).
ווהדרה שלך לחכם באמת שלא מקנה כלום היו לי שני חברים שלמדו איתי : שניהם אינטיליגנטים בצורה אדירה...ממוצע של אחד מהם 117 ופסיכומטרי 745 והשני עוד יותר חכם אבל לא עשה פסיכומטרי. בקיצור שניהם עברו מיונים שאשוניים לחבצלות , כאשר זה עם הפסיכומטי נפל לאחר 2 שלבים, והחבר השני עומד לסיים את קד"ץ חבצלות. אז תאמין לי ש 5 יח"ל בהכל וציונים כמו 97 זה לא דבר נדיר ולא מקנים הצלחה במסלולים האלו.
החבר שמשרת בחבצלות אומר שיש איתו 2 שקיבלו 800 בפסיכומטרי ואין שם אחד עם פחות מ 700 (700 נחשב נמוך שם. רובם עומדים על 720 ומעלה).

סתם ראיתי צורך להראות לך את זה ולהחזיר אותך לקרקע...

ישן 23-11-2006, 20:05
  Kochini Kochini אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.03.06
אני לא מבין מה אתה רוצה?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Qristomaj שמתחילה ב "מבוזה ומרגיש גרוע בכל הקשור לצה"ל."

אז מה אם יש לך ציונים טובים בבית ספר?! למה אתה נותן לעצמך את הזכות להגדיר עצמך "מובחר יותר" מכאלה עם קב''א 54 ?! מה זה הזלזול הזה בקב''א שלך? חצי מראשי מערכת הבטחון עם קב''א כזאת ואפילו נמוכה יותר....

אין לך זכות להתנשא,ובטח ובטח שלא לבכות על הנתונים שלך.
אז הנתונים יצאו כיוון שלא הצלחת לעמוד בלחצים, בעיה שלך. תלמד להתמודד עם לחצים ולהשאר רגוע גם בקטעים מכריעים....זה גם מדד לאיכויות שלך בכל הנוגע לצבא ובחיים האמיתיים.
אתה חושב שבתלפיות ושאר הפרוייקטים המובחרים לא תהיה צריך לעמוד בלחצים? תאמין לי שכן, ולחצים ה-ר-ב-ה יותר רציניים מצו ראשון.

אם יש פה בושה, היא לא צריכה להיות מופנית כלפי הנתונים הצבאיים שלך אלא כלפי איך שאתה מרים את האף בגלל ציונים בבית ספר וכמה שאתה חושב שאתה חכם.

תהנה איפה שלא תהיה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:17

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר