לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-11-2006, 13:16
  Red_Hot_Chili_Pepper Red_Hot_Chili_Pepper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.07.06
אהלן חברה מכתב שכתבתי לערער על המיוני צוות אוויר עם מישהו יכול לעזור לי תודה.

הנה מכתב שעבדתי עליו בדקות האחרונות וכתבתי מה שבאמת עבר עליי

בס"ד

הנדון: בקשה למבדקי צוות אוויר חוזרים.

לכבוד החוליה הפסיכוטכנית.

שלום רב.

לאחר מספר מכתבים ששלחתי לחוליה פסיכוטכנית בכדי לקבל מיונים לצוות אוויר קיבלתי לבסוף

לאחר 5 מכתבים.

שקיבלתי את המכתב בדואר שאישרו לי אני נכנסתי לשוק והתרגשתי במידה רבה שאין מילים שיכולים לתאר את אותה ההתרגשות.

זה הייה היום השמח בחיי והתרגשתי נורא מאוד.כעבור יום אחד מקבלת המכתב קיבלתי טלפון מלשכת הגיוס טבריה והודיעו לי בהודעה קצרה של יום אחד לפני מועד המיונים ולהתייצב בשעה 8:00 בבוקר בלשכת הגיוס למבדקי צוות אוויר אני יודע שזה יישמע קצת מוגזם לאות ההודעה המוקדמת מאוד של יום אחד לפני וייחד עם התרגשות הרבה מאוד שעוד הייתה מקבלת המכתב פשוט לא ישנתי טוב בלילה לפני המבחנים וכל הזמן חשבתי על זה.

שהגעתי ללשכת גיוס התרגשתי מאוד ומתוך כך אני יודע שלא שמתי לב למבחנים כל כך ופחדתי לדחות את זה לתאריך אחר כי עד שסוף סוף אישרו לי את זה רציתי כבר לעשות את זה כמה שיותר מהר מההתרגשות הרבה שהייתה לי.

אני מבקש מכם לתת לי את ההזדמנות נוספת לגשת למבחנים הללו פעם נוספת בסך הכל אנו בני אדם שבנויים לטעות אבל אני רוצה לתקן ולא מוכן לעבור ככה בקלות ולוותר בקלות על החלום שלי עם הגעתי עד למצב שקיבלתי זימון אני מוכל להמשיך ולהלחם עד להגעתי למסדר הכנפיים.

כיום לאחר שחלפה ההתרגשות אני בטוח בעצמי וביכולות שלי שאני יצליח לעבור את המבחנים כשאני יבוא רגוע ובלי התרגשות של אותו היום שבאמת אין דיי במילים לתאר את גודל ההתרגשות שהייתה לי.ואני מאמין שגם האחראית על צוות אוויר יעל בלשכת גיוס טבריה שמה לב לזה ואולי בגלל זה לא עברתי לשלב הבא.

אני מבקש תבינו אותי קורס הטייס זה חלום שהיה לי מגיל קטן מאוד תמיד רציתי להגיע אליו להצליח בו ולסיים אותו ולא אוותר לעולם על החלום הזה בגלל שאני מאמין ביכולותיי ויודע למה אני מסוגל להגיע. אני אתן את המקסימום שלי כדי להתקבל אליו ולעבור אותו אני מוכן לגשת למבחנים פסיכוטכניים שוב ולשפר את הדפ"ר שלי אבל לצערי לא נותנים לי.

אני בן אדם נחוש מאוד שלא מרים ידיים ויעשה הכול כדי שחלומו יתגשם עד שאני ימצא את עצמי במסדר כנפיים (בכל זאת לפעמים חלומות מתגשמים) ובגלל זה אני כותב לכם גם הפעם לאחר שלא הצלחתי במיוני צוות אוויר בגלל ההתרגשות הרבה שהייתה לי.

אני מאוד רוצה לשרת את מדינת ישראל בדרך הטובה ביותר ועם בדרך הזו ניתן להגשים את החלום

לדעתי זה יהיה המצב האופטימאלי לעשות זאת.

*מה אתם חושבים להוסיף\להוריד משהו ? יש מה לתקן?

תודה רבה רבהה לעוזרים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-11-2006, 15:58
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Red_Hot_Chili_Pepper שמתחילה ב "אהלן חברה מכתב שכתבתי לערער על המיוני צוות אוויר עם מישהו יכול לעזור לי תודה."

דבר ראשון בהצלחה.

דבר שני, אני ממליץ לך לעבור מחדש על ניסוח המכתב, כשאתה שולח מכתב רישמי אתה צריך לדאוג שהניסוח ברור, שיש סימני פיסוק, שאין שגיאות כתיב.

ציטוט:
לאחר מספר מכתבים ששלחתי לחוליה פסיכוטכנית בכדי לקבל מיונים לצוות אוויר קיבלתי לבסוף

לאחר 5 מכתבים.

שקיבלתי את המכתב בדואר שאישרו לי אני נכנסתי לשוק והתרגשתי במידה רבה שאין מילים שיכולים לתאר את אותה ההתרגשות.

דבר ראשון אל תשתמש במילה "שוק" או בכל סלנג שהוא במכתב רישמי, כמו כן הייתי מנסח את הדברים קצת אחרת:

לאחר ששלחתי חמישה מכתבים לחוליה הפסיכוטכנית בכדי לקבל מיונים לצוות אוויר, התרגשתי מאוד לבסוף כאשר קיבלתי את הזימון.

ציטוט:
זה הייה היום השמח בחיי והתרגשתי נורא מאוד.כעבור יום אחד מקבלת המכתב קיבלתי טלפון מלשכת הגיוס טבריה והודיעו לי בהודעה קצרה של יום אחד לפני מועד המיונים ולהתייצב בשעה 8:00 בבוקר בלשכת הגיוס למבדקי צוות אוויר אני יודע שזה יישמע קצת מוגזם לאות ההודעה המוקדמת מאוד של יום אחד לפני וייחד עם התרגשות הרבה מאוד שעוד הייתה מקבלת המכתב פשוט לא ישנתי טוב בלילה לפני המבחנים וכל הזמן חשבתי על זה.

זה לא נכון לכתוב נורא מאוד, מעבר לזה הניסוח הוא שוב מאוד מבלבל, תנסה לרשום כל פרט רק פעם אחת ושהכל יהיה מסודר:

יום לאחר קבלת המכתב התקשרו אלי מלשכת הגיוס טבריה והודיעו לי שעליי להתייצב למיונים ביום שאחרי בשעה 8:00, מרוב התרגשות מהעובדה שהצלחתי לקבל את הזימון, ולאור ההתראה הקצרה לא הצלחתי להירדם כל הלילה ולא הצלחתי לשמור על ריכוז.

אני מקווה שהרעיון הובן, אם תצטרך עוד עזרה תבקש, אבל אני מאמין שהבנת את הרעיון, תנסח את זה פשוט ומובן, לא חייבים שפה גבוה אבל אסור גם להשתמש ב"שפת רחוב". כך בחשבון שגם המכתב הוא מדד לרצינות שלך.
אני גם לא אומר שהניסוח שלי הוא טוב יותר, יכול להיות שתרצה לנסח את זה מחדש עם יותר או פחות פרטים, רק תשמור על החוקים הפשוטים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:07

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר