23-11-2006, 15:58
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 30.05.02
|
|
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Red_Hot_Chili_Pepper שמתחילה ב "אהלן חברה מכתב שכתבתי לערער על המיוני צוות אוויר עם מישהו יכול לעזור לי תודה."
דבר ראשון בהצלחה.
דבר שני, אני ממליץ לך לעבור מחדש על ניסוח המכתב, כשאתה שולח מכתב רישמי אתה צריך לדאוג שהניסוח ברור, שיש סימני פיסוק, שאין שגיאות כתיב.
ציטוט:
לאחר מספר מכתבים ששלחתי לחוליה פסיכוטכנית בכדי לקבל מיונים לצוות אוויר קיבלתי לבסוף
לאחר 5 מכתבים.
שקיבלתי את המכתב בדואר שאישרו לי אני נכנסתי לשוק והתרגשתי במידה רבה שאין מילים שיכולים לתאר את אותה ההתרגשות.
|
דבר ראשון אל תשתמש במילה "שוק" או בכל סלנג שהוא במכתב רישמי, כמו כן הייתי מנסח את הדברים קצת אחרת:
לאחר ששלחתי חמישה מכתבים לחוליה הפסיכוטכנית בכדי לקבל מיונים לצוות אוויר, התרגשתי מאוד לבסוף כאשר קיבלתי את הזימון.
ציטוט:
|
זה הייה היום השמח בחיי והתרגשתי נורא מאוד.כעבור יום אחד מקבלת המכתב קיבלתי טלפון מלשכת הגיוס טבריה והודיעו לי בהודעה קצרה של יום אחד לפני מועד המיונים ולהתייצב בשעה 8:00 בבוקר בלשכת הגיוס למבדקי צוות אוויר אני יודע שזה יישמע קצת מוגזם לאות ההודעה המוקדמת מאוד של יום אחד לפני וייחד עם התרגשות הרבה מאוד שעוד הייתה מקבלת המכתב פשוט לא ישנתי טוב בלילה לפני המבחנים וכל הזמן חשבתי על זה.
|
זה לא נכון לכתוב נורא מאוד, מעבר לזה הניסוח הוא שוב מאוד מבלבל, תנסה לרשום כל פרט רק פעם אחת ושהכל יהיה מסודר:
יום לאחר קבלת המכתב התקשרו אלי מלשכת הגיוס טבריה והודיעו לי שעליי להתייצב למיונים ביום שאחרי בשעה 8:00, מרוב התרגשות מהעובדה שהצלחתי לקבל את הזימון, ולאור ההתראה הקצרה לא הצלחתי להירדם כל הלילה ולא הצלחתי לשמור על ריכוז.
אני מקווה שהרעיון הובן, אם תצטרך עוד עזרה תבקש, אבל אני מאמין שהבנת את הרעיון, תנסח את זה פשוט ומובן, לא חייבים שפה גבוה אבל אסור גם להשתמש ב"שפת רחוב". כך בחשבון שגם המכתב הוא מדד לרצינות שלך.
אני גם לא אומר שהניסוח שלי הוא טוב יותר, יכול להיות שתרצה לנסח את זה מחדש עם יותר או פחות פרטים, רק תשמור על החוקים הפשוטים.
|