לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-11-2006, 20:40
  xidioos xidioos אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.06.05
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי pukiman שמתחילה ב "בהודעה ראשונה אמרת "לא קורא"...."

אני לא צועק על אנשים סתם באינטרנת.
יש לי בעיה שבגללה אני לא מסוגל להבדיל בין הברות דומות כאלה ולא יכל להיות לי השמץ שבשמצים לדעתי שאני עושה משהו לא נכון, אז אני מצטער
פוקימן? אתה יכול לפרט בבקשה מה זה אמולציה ואיך עושים את זה על הקובץ bin
כמו שכנראה הבנת אני לא מבין בתחום כמוך, אני סתם איש פשוט שרוצה כבר להתחיל לשחק D:
הבאתי כבר מידע חדש- ששמתי לב שנפתח כונן וירטואלי למשחק אחרי שאני עושה mount image לקובץ ה-cue בדיסק הראשון, אבל עדיין.. לא מתחילה התקנה או משהו בסגנון,
ועוד- ישנו קובץ autorun אבל איך אני יודע אם הוא "כבוי" (אף פעם לא נתקלתי בדבר כזה)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-11-2006, 07:02
  pukiman pukiman אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.09.05
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי xidioos שמתחילה ב "אני לא צועק על אנשים סתם..."

אמולציה זאת הפעולה שDaemonTools מבצע.
הוא נותן למחשב לחשוב שהדיסק הוירטואלי שבכונן הוירטואלי, הם כונן דיסקים אמיתי שמותקן כחומרה על המחשב ודיסק אמיתי, שנימצא בתוכו.

עכשיו תן לי להבין משהו. המחשב רואה את הדיסק הוירטואלי (את הBIN\CUE) בכונן הדיסקים ש DaemonTools יצר, או לא? אני קצת קשה לי פה להבין מה בדיוק הבעיה, לפי ההסברים המרובים שלך (הראשון אומר ש"לא" השני "כן", והשלישי אומר "לך תנחש").
אם לא, אז תנסה את מה שהצאתי לך בהודעה קודמת שלי (הודעה זאת).
כדאי שDaemonTools יראה את הBIN ולא רק את הCUE. פשוט שאתה הולך לתיקייה בו נמצא הCUE עם DaemonTools באט טעינת הקובץ, בחר באפשרות "All Files" שנימצאת בתחתית החלון ב"File Types".

עכשיו אם המחשב כן רואה את הדיסק בכונן הוירטואלי, אבל פשוט לא "מריץ" אותו אוטומטי (Autorun).
פשוט תעשה את משאמרתי בהודעה השניה שלי באשכול (הודעה זאת). זאת אומרת: תיגש לכונן הוירטואלי (תלך ל"מחשב שלי") ותפתח ידנית את הכונן (לחיצה ימנית על הכונן>פתח) ותריץ את הSetup בעזרת לחיצה כפולה אליו.

אם הבעיה שלך היא שונה משתי ההסברים שלי להבנתם. אל תצעק עלי, ופשוט תן הסבר מובן. מה בדיוק קורה ומה בדיוק לא "קורא" .
אני לא קורא מחשבות.

נערך לאחרונה ע"י pukiman בתאריך 26-11-2006 בשעה 07:05.
ישן 26-11-2006, 09:51
  xidioos xidioos אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.06.05
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי pukiman שמתחילה ב "אמולציה זאת הפעולה..."

pukiam זה שהסברתי לא נכון זה לא אומר שלא הסברת בכלל, ושוב, כבר הצתערתי על זה שצעקתי אז זה שאתה יודע ואני לא זה לא אומר שאתה צריך לעקוץ.

הסיבה שאתה מבולבל היא שרק אחרי שכתבתי את ההודעה הראשונה שמתי לב שנפתח כונן ורטואלי ורק אז כתבתי את ההודעה השניה מן הסתם.

"עכשיו אם המחשב כן רואה את הדיסק בכונן הוירטואלי, אבל פשוט לא "מריץ" אותו אוטומטי (Autorun).
פשוט תעשה את משאמרתי בהודעה השניה שלי באשכול (הודעה זאת). זאת אומרת: תיגש לכונן הוירטואלי (תלך ל"מחשב שלי") ותפתח ידנית את הכונן (לחיצה ימנית על הכונן>פתח) ותריץ את הSetup בעזרת לחיצה כפולה אליו."

זה מה שעזר לי סופית פשוט לא ידעתי שזה כלכך פשוט וכל מה שגרם לבעיה זה שלא היה autorun חחח
בכל מקרה תודה רבה על הסבלנות והעזרה!

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:57

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר