לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #6  
ישן 05-12-2006, 17:49
  עבדול אלהזרד עבדול אלהזרד אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 02.03.06
הודעות: 6,684
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי sssz שמתחילה ב "בריאותי קודמת לכל, אך אני גם..."

שוב - זה מאוד תלוי בבעיה, אבל קח בחשבון שצבא זו מסגרת לחוצה, מגעילה ודי שוברת לפעמים, ואם יש לך בעיה נפשית מצבך רק יכול להחמיר במסגרת "שירות מעניין".

בכל אופן - אם יש לך תיעוד רפואי של טיפול פסיכיאטרי, תישלח בלשכת הגיוס אל חדר הקב"ן, ושם תוכל לשטוח בפניו את בעיותיך וציפיותיך. ככל הנראה בעייתך תמנע ממך שירות קרבי, סיווג בטחוני גבוה ואולי גם הוצאת רשיון על רכב משא כבד, אבל תוכל להשתלב במשהו אחר.

יש לי חבר שסבל מבעיות מוטוריות קשות (חלה בצעירותו בסרטן, ועבר ניתוח להסרת גידול במוח) וזכה לפטור משירות צבאי. למרות זאת הוא התנדב, ובילה כשנתיים בבסיס פתוח - בהתחלה כפקיד ואח"כ כסמב"צ. הוא שנא כל רגע, אבל טען שזה שווה את זה כדי שהוא יוכל לשתתף בקיטורים על הצבא המטומטם עם שאר החבר'ה ביום שישי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
  #9  
ישן 05-12-2006, 18:53
  אישגדול אישגדול אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 30.09.06
הודעות: 597
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי sssz שמתחילה ב "האם פגישות עם פסיכיאר/פסיכולוג ישפיעו על עתידי?"

חשוב להבין, הצבא מתייחס לבעיה פסיכולוגית או פסיכיאטרית כמו אל כל בעיה רפואית אחרת. יש לך בעיית גב? כנראה שלא תוכל להיות חייל בחי"ר. יש לך בעיית עיניים? לא תוכל להיות טייס. אותו דבר לגבי בעיות נפשיות. מטרת הבדיקה היא לא להתעלל באף אחד, אלא לבדוק אם אתה מתאים.
להבדיל מהעבר, המערכת לא מתייגת אנשים בצורה אוטומטית. לפני חמש עשרה - עשרים שנה, אם היית אומר שעברת טיפול היו פוסלים אותך אוטומטית. כיום הגישה מקלה יותר - פניה לעזרה מקצועית היא דבר לגיטימי ונכון. כמובן שיבדקו, ויתייעצו עם מי שעזר לך, ואז, בהתאם לחומר שעולה, יחליטו למה אתה מתאים, וימצאו לך תפקיד שגם מבחינתך וגם מבחינת הצבא יתאים לך, ולא יגרום לך נזק. אני יכול להגיד שאני מכיר מקרים של אנשים שהיו בטיפול כנערים, הטיפול עזר, והם שרתו גם בתפקידים מסווגים או כלוחמים. אני מכיר גם כאלה שלאחר בדיקה המסקנה היתה שלא נכון לשים אותם בתפקידי לחימה, והם שובצו במקומות אחרים, או לא גוייסו בכלל עקב חוסר התאמה. הכל תלוי במקרה הספציפי.
_____________________________________
I think, therefore I am. I think

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:43

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר