לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-12-2006, 00:58
צלמית המשתמש של MCGP
  MCGP MCGP אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.06.05
נשבר לי כבר הפין לשמוע את הבעיות הללו.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yechiel666 שמתחילה ב "נשבר לי פין אחד של המעבד."

*- תתפל בבעיות שלך בעמך ותדאג לא להסתבך בכאלו במיוחד לא על מדריכים מפוקפקים ובמיוחד כאלו שנכתבו בפרש בפורום של אוברקלוק קירור ומודינג ...
1- חלק מהפינים שעל פני המעבד הם פינים של הערקה, במיוחד החיצוניים ולכן אם אחד הלך אז האחרים יחפו עליו, לכן אין צורך בכאבי ראש אם הכל עובד.
2- שמעת על השיטה החדשה של אינטל שהמעבדים שלהם לא מכילים פינים אלא נקודות מגע שנשענות על הסוקט, אז כך תעשה: בתוך החור שאליו היה אמור לחדור הפין תשחיל חוט מוליך דק, או אפילו את חתיחת הפין החסרה שנשברה או לחילופין אם אתה משתמש בחוט מוליך דקיק (אפילו שערה ממנו), תדאג שהיא תבלוט יותר מדי החוצה ולא תצור מגע עם הפינים האחרים על פני המעבד (הכל זה עניין של מ"מ אז תזהר) [כשאתה מוציא את המעבד אל תיגע בפינים האחרים, גם בגלל החשמל הסטטי וגם בגלל שאתה מרושל!]
3- אם המעבד לא מוצא חן בעיינך במידה העכשיווית אז תקנה אחד חדש, אפילו בפורומים של מכירה, יד שניה.
4- למדת את הלקח! , אל תפרק את המחשב להבא בלי ידע מתקדם.

תהיה בריא ויום טוב.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-12-2006, 01:34
צלמית המשתמש של MCGP
  MCGP MCGP אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.06.05
אחרי שתבדוק האם המחשב פועל כראוי, תגיב...
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי yechiel666 שמתחילה ב "תודה רבה!"

בכל מקרה הנה התגובה שלי במקרה והמחשב לא פועל בככל או שיש תקלות מסויומות קטנות/ גדולות ואתה מוכן להתעסק עם התכניקה הזעירה (אין צורך במלחם)...
כפי שכבר אמרתי בתגובה הראשונה שלי באשכול בסעיף 2 ועכשיו אני ארכיב:
- אלקטרוניקה פועלת אך ורק על מעגל חשמלי סגור.
- מעגל חשמלי סגור ניתן ליצור אפילו במגע הקל ביותר בין המוליכים (מספיק ש2 חוטים/ מוליכים נמצאים קרוב מאוד זה לזה)
- אני מהמר שהפין לא נשבר עד הסוף (פיזיקה פשוטה) אז, תתחוב לתוך החור שעליו הפין היה צריך להתיישב את חתיכת הפין השבורה (אם אין לך אותה אז תתחוב לשם חתיחת מוליך (שערה או 2 מחוט חשמלי או מוליך אחר שאתה לא צריך [רק תדאג שיהיה מנותק מהשקע ושלא תחבר אותו בשנית]) ותדאג שמוליך זה לא יצא מתוך החור ...)
- תהדק את המעבד חזק .

מקווה שהמחשב יעבוד כי חבל לזרוק חפץ יעיל כמו מחשב לפח ...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:21

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר