27-12-2006, 00:18
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 12.09.05
|
|
DVD-RW DWQ120AB SONY - ביקורת/אזהרה +איך לבחור DVD
טוב, כמו שניחשתם אני רוצה להזהיר אוכתם שלא תיקנו את המוצר הזה.
ה DVD-RW שלי לא עובד יותר, קניתי אות לפני שבועיים הוא עבד טוב עד היום, פתאום הוא לא קורא שום דיסק או DVD, גם לא כאלה שהוא עצמו צרב, לא מבין איך זה קורה ככה פתאום.שפתחתי את החוברת שלו, גיליתי שזה לא חוברת, כל הדפים שם זה אותו דף בדיוק מצולם 15 פעם ומהודק, לא יודע איך מוצר של SONY מגיע עם חוברת פגומה ומתקלקל אחרי שבועיים.
מה גם ש- Sony בכלל לא ייצרו אותו, זו כנראה הטעייה משתמשים בשם של סוני כדי שאנשים יקנו, תסתכלו באתר של סוני תיראו שאין את הדגם הזה, אחרי שעתיים של חקירה גיליתי שזה מוצר של חברת בת שסוני ו NEC פתחו אבל היא לא עלתה יפה ככל כנראה, ובאתר של אותה חברה אין תמיכה ואין כלום: http://www.sonynec-optiarc.com/products/index_en.html
יש בו סה"כ שני דפים, אף חברה לא סוני ולא NEC ולא חברת הבת Optiarc מכירים במוצר.
רכשתי את המוצר מפנדה, אל תקנו אותו!
מה גם שהשם האמיתי שלו זה AW-G170A, והוא ממש לא של Sony.
לקחים/איך לבחור צורב ולא לטעות כמוני:
לפני שקונים צורב שימו לב אם על הדלת שלו (זו שנפתחת) מופיע השם של היצרן שהחנות טוענת שהוא שייך אלייה, אם לא מופיע Sony או LG או NEC או השם של היצרן מה שלא יהיה בגדול על הדלת, זה בד"כ אומר שהחברה שהם טוענים שיצרה אתו יצרה רק חלק מהמכשיר, והוא הורכב ע"י חברה אחרת וניתן לו שם ודגם אחר. כזה מוצר לא יתמך ע"י החברה, ויהיה לכם מזל אם החברה המרכיבה בכלל מפעילה תמיכה כלשהי, שכן מוצר כזה יגיע בשקית ללא שום ספרות (או במקרה שלי חוברת מצולמת פגומה). כדי להיות בטוחים כנסו לאתר של החברה שהצורב אמור להיות שלה ותיראו אם הדגם הזה קיים שם, ואם יש שם עידכונים מסודרים ל Firmware ותמיכה מסודרת, קנו רק אם הוא מופיע באתר.
חיפשתי בפנדה דגם שאני רוצה להחליף את הצורב אליו, וגיליתי בדרך עוד כמה מוצרים שלא באמת מיוצרים ע"י NEC או Sony וכו'
כניראה שאני אקח samsung הוא ניראה לי בעל התמיכה הכי טובה וככה אני לא יהיה מודאג שקיבלתי חתול בשק.
אני מאוד מקווה שפנדה לא יחשבו שאני מתכוון לקחת שוב את הצורב המצ'וקמק הזה, או שאני מתכוון לחכות יותר מרבע שעה עד שיתנו לי חדש.
מספיק בזבזתי שעות עבודה ששברתי את הראש למה המכשיר לא מופיע בסוני, ולמה הוא פתאום לא עובד.
אני לא מאשים אותם, רק מקווה שהם לא ימכרו אותו הלאה ושהם יתנו לי שירות כמו שצריך, הלכתי עליו דווקא כי הוא היה הכי יקר של סוני, כי היה לי צורב סוני עד היום (סוני אמיתי) והוא היה מצויין, פעם הבאה אני אדע שהכי יקר זה לא הכי טוב או בכלל אמיתי.
אני אעדכן כאן בנוגע לשירות שאני אקבל בפנדה מחר.
נערך לאחרונה ע"י balvan64 בתאריך 27-12-2006 בשעה 00:47.
|