לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-01-2007, 17:07
  Daemon Daemon אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.07.02
סיפוח לחיל האוויר..

שלום לכולם.. היום סיימתי טירונות 02 ובפיזורים נאמר לי שסופחתי לחיל האוויר ועלי להתייצב יום ראשון בבח"א 21 (טכני) חיפה.. מה שהעלה בי הרבה שאלות:
1) מכיוון שהתגייסתי ככל"צ עד עכשיו לבשתי מדים ירוקים וכנראה שעכשיו אצטרך להחליף אותם, האם אני צריך להביא את כל שלושת הזוגות מכנסיים/חולצות הירוקות והמעיל שקיבלתי? ומה לגבי הטישרטים הירוקים שקיבלתי (לא משתמש בהם).. ומתי אני מחליף את המדים?
2) בצו הסיפוח רשום לי במקצוע "1210 - טכנ אלקט חא", באיזה תפקיד בדיוק מדובר? האם מדובר באלקטרוניקה? או שיכול להיות שאתעסק גם בתחום של מחשבים בשירות? ובאופן כללי, כמה זמן הקורס שאעבור?
3) אילו מדי ב' נוהגים ללבוש בחיל האוויר? האם נהוג ללבוש חאקי מתחת למדי ב' בח"א כמו בשאר הבסיסים בארץ?
4) האם נהוג לנעול נעלי צבא רגילות על מדי א' וב' או שיש נעליים אחרות?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-01-2007, 00:25
  Hacham_Maimon Hacham_Maimon אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.12.06
סדר בדברים:
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Daemon שמתחילה ב "תודה רבה!"

פעם היו עוברים ביחידת המיון של חיל האוויר בשדה דב (כנראה שכבר לא קיימת) ושם היו מחליפים את
המדים. לפי מה שהחבר'ה כותבים ההחלפה היום נעשית בטכני אז תביא את כל הקיטבג כי פרט לנעליים
יחליפו לך הכל!
לגבי המקצוע, 1210 זה סימול כללי של טכנאי אלקטרוניקה. בטכני אתה מוצב עם כולם בפלוגת מיון, עובר ראיונות ומבחנים ומציעים לך מקצועות שונים כדי שתדרג עדיפויות.
הצעה ידידותית: תיזהר משמות "קורצים" כי מאחוריהם לא מסתתר תמיד תפקיד אטרקטיבי. תתייעץ עם
שכנים/מכרים מהחייל.
בסוף המיון מעובדים כל הנתונים ואז מפלגים את כל החניכים לקורסים כאשר זה נעשה בשיתוף עם מח'
תכנון ומקורות שהם קובעים את הצרכים. משתדלים לקלוע לעדיפות אבל בסופו של דבר צריך למלא את
המכסות.
לגבי מדי ב' זה לא שראוול אלא סרבל-אוברול כחול. לפי מה שרואים היום בכל הכתבות אלו מדי ב' התקניים
בכל המקצועות התעופתיים, גם לאלקטרונאים (אסור ללבוש מדים עם כפתורים כדי למנוע סכנת גופים זרים במטוס). יכול להיות שאם תהיה במקצוע "קרקעי" נגיד טכנאי מחשבים אז תלבש מדי ב' רגילים.
לגבי שמירות- זה מתבצע כמו בכל בסיס: פטרולים, מגדלים, ש"ג וכו' עם חגור והכל.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:31

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר