לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 04-01-2007, 17:57
צלמית המשתמש של pilot kevin
  pilot kevin pilot kevin אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 08.12.06
הודעות: 59
שאלה איך תאריך גיוס משתנה כל כך הרבה?

זה מתחיל להציק --- מויינתי לטייס והוציאו אותי אחרי הפסיכולוגית, בגאמא גם עפתי לקראת הסוף בלי שהודיעו לי בכלל (הייתי צריך להתקשר ולגלות לבד), בסוף התקבלתי לאיזה פרוייקט של ערבית ב-8200 (טר"צ) ותאריך הגיוס שלי היה ב-4 לפברואר. לא הלך לי מי יודע מה, אז אחרי חודשיים בקורס דיברתי עם האחראים שם והם גם הסכימו שאני אוכל לנצל את היכולות שלי יותר טוב במקומות אחרים בצבא (יש לי מחשבים 10יח', אנגלית, פיזיקה ומתמטיקה 5 כל אחת וציונים לא רעים בכלל), אז נכנסתי מחדש למיונים במודיעין.

התאריך שלי נשאר בפברואר, ואחרי כמה שבועות מתקשרים אלי להזמין אותי לראיון של משהו במחשבים במודיעין שדווקא נשמע מעניין. בראיון הלך בסדר (לא שאלו אותי משהו שלא ידעתי וכל מני כאלה), והתקשרו אלי אמרו לי שעברתי ושהגיוס יהיה בערך במרץ, ושאקבל מכתב. איזה עשרים דקות אח"כ קיבלתי עוד טלפון ואמרו לי שהם צריכים לבדוק עוד משהו אז זה לא סופי בינתיים ואקבל תשובה סופית למחרת, אם עברתי או לא. עובר שבוע ואני לא מקבל תשובה אז אני מתקשר אליהם ושואל מה קורה והם אומרים שאני צודק ואמורים להתקשר אלי. זה חוזר על עצמו ככה מספר ימים כשאני מתקשר כל יומיים בערך ואני לא מקבל תשובה רצינית.

(היום) פתאום אני מקבל בדואר שלושה מכתבים בבת אחת: בראשון (נכתב ב-1 לינואר) תאריך הגיוס שלי השתנה ל-7 לפברואר; בשני (נכתב ב-2 לינואר) כתוב שהתאריך שונה ל-28 במרץ; בשלישי (נכתב גם הוא ב-2 לינואר) כתוב שהוסרה בכלל מועמדותי ממודיעין. אגב לא התקשרו אלי עד עכשיו בכלל.

ממש לפני עשר דקות בדקתי דוא"ל וראיתי איזה שלושה עדכונים בקיוסק המידע ששלחו לי באימייל אז אני נכנס לשם ורואה (עדכני ל-3 בינואר) שתאריך הגיוס שלי הוא בכלל ה-13 למרץ.

מה לעזאזל הולך פה? אני יודע שהתאריכים למעלה זמניים וכל זה אבל איך התאריך משתנה מיום ליום? זה ממש מגוחך.. ^_^
_____________________________________
אוי, קו משורבט בנוזל עיני. אני רואה אותך שם, אורב בזוית ראייתי. אך כשאני מנסה להביט בך, אתה ממהר לברוח.
האם אתה מתבייש, קו משורבט? מדוע רק כשאני מתעלם ממך אתה חוזר אל מרכז עיני?
אוי, קו משורבט, זה בסדר. אני סולח לך.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:45

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר